Vi har stillet professionel Crossfitter Allan Jensen i stævne for at høre lidt om hans kost og træning, samt hvordan han bruger LinusPros produkter til at opnå bedre resultater.

Fortæl først og fremmest om din hverdag. Hvor ofte træner du?

“Da jeg læser en HA på Syddansk Universitet, planlægger jeg altid mine træninger grundigt, så jeg får bedst udbytte ud af min træning og når det hele. Jeg træner i gennemsnit 12-14 timer om ugen, fordelt på vægtløftning, cardio, løb, svømning og gymnastic” .

Hvorfor lige crossfit?

“Jeg blev introduceret til Crossfit i November 2008, efter at jeg var kommet hjem fra Afghanistan og blev draget med det samme. Jeg har altid været god til høj intensitet og udholdenhed og elsker at komme ud af min komfort zone. Og det finder jeg i crossfit. Det er en kombination af styrke, udholdenhed, hårde intervaller og den interne teamånd, som jeg er vild med”.

Hvilke LinusPro produkter er dine yndlings?

“Før hver træning tager jeg altid Electro Tabs med Berry smag, som giver mig god energi til at give mig maks, og så drikker jeg altid en WHEY ISO SHAKE MED VANILJE hver morgen. Mellem mine træninger tager jeg en shake med LinusProHydro PRO med Orange flavor, som gør, at jeg restituerer bedre og hurtigere er klar til næste træningspas. Og så elsker jeg at afslutte en træning med en LINUSPRO PROTEINBAR

Hvor højt går du op i at spise sundt?/Hvorfor?

“Rimelig højt. Jeg undgår alkohol, kulhydrater og sukker som udgangspunkt. Ellers spiser jeg, hvad jeg har lyst til, hvilket oftest involverer en masse kød og grøntsager”.

Hvorfor tager du proteintilskud?

“Jeg vil anbefale alle, uanset hvor meget eller lidt de træner, at de er opmærksomme på at få nok proteiner. Protein er en vigtigt byggesten og hjælper på ens resultater. Derudover restituerer kroppen meget bedre, og man undgår derfor i sidste ende at få en masse skader som ramme desværre flere og flere atleter og motionister”.

Lever du efter en kostplan?

“Jeg har prøvet palæo-kuren i nogle perioder, og det var ikke rigtig noget for mig. Nu er jeg også født med et højt stofskifte, så det har aldrig været mit mål at tabe mig. Jeg træner udelukkende for at optimere og blive bedre. Derfor spiser jeg, hvad jeg har lyst til, så længe, jeg holder mig fra stivelse, kulhydrater og sukker”.

Hvad er din absolutte ynglingstreat?

“Min yndlingstreat er Marabou chokolade og Kellogs Frosties. Det er bestemt ikke så tit, det sker, men når det sker, så nyder jeg det og har bestemt ingen dårlig samvittighed”.

Hvilke supplementer bruger du?

“Jeg indtager dagligt, Multivitamin, C -vitamin, Gerimax, Green tea, Magnesium, D- vitamin og fiskeolie for at give min krop de bedst mulige betingelser”.

Hvad er dit næste mål?

“Jeg deltager i Nordic Race (obstacle race) med et stærkt team, hvor målet er at kvalificere os til både EM og VM i Nordic Race”. 

Læs historien om “Allan Jensen: Fra frømandselev til professionel crossfitter”.

0