(4 personer)

Ingredienser:

6 æbler
1 tsk. revet ingefær
50 g mandler
50 g havregryn
2 spsk. honning
500 g skyr
5 spsk. LinusPro WHEY100 eller LinusPro WHEY isolat vaniljeproteinpulver

Fremgangsmåde:

Skræl æblerne og ingefæren. Riv ingefæren, og skær æblerne i mindre stykker.
Kom æbler og ingefær i en gryde, og kog det sammen med 1 dl vand i ca. 10 minutter. Æblerne skal være møre.
Lad æblekompotten køle af, og mos æblerne med en gaffel. Hak mandlerne groft, og rist dem sammen med havregryn på en varm og tør pande.
Tag panden af varmen, og tilsæt honning. Lad blandingen køle af på et stykke bagepapir.
Bland skyr med vaniljeproteinpulver. Anret æbletriflien i portionsglas med æblekompot nederst efterfulgt af vaniljeskyr, og drys til sidst med den sprøde topping.

1