Du er her

Mascha Vang

Blogger, model og iværksætter

I min hverdag har jeg utroligt travlt, da jeg har mange projekter igang. Nogle gange bliver det lidt svært at få den rigtige kost indenbords. Det hjælper produkterne fra LinusPro Nutrition mig med, så jeg lynhurtigt kan snuppe et let mellemmåltid.

Anne Lindfjeld

Fitness-atlet og model

Jeg arbejder som model og har tidligere arbejdet som tv-vært, og motion og træning har altid været vigtigt for mig, så jeg kan holde mig i form. De seneste år er træningen begyndt at fylde rigtigt meget og jeg er blevet uddanet personlig træner. Jeg har en meget aktiv og travl hverdag, hvor det er vigtigt, at jeg har de rette kosttilskud til min træning og restitution. 

anne_lindfjeld_linuspro_atlet

Søren Larsen

Tidligere Landsholdsangriber

Inderhaver af firmaet Torjäger.

Igennem en lang karriere som fodboldsspiller har jeg på egen krop mærket effekten af forskellige tilskudsprodukter. Vigtigheden af en hurtig restitution kan ikke undervurderes. Som fodboldspiller, eller atlet, er kroppen det vigtigste værktøj vi har og det er derfor vores allerfineste opgave, at passe så godt på den, som overhovedet muligt. Dette gøres selvfølgelig ved en sund livsstil og en optimal kost, men også ved de rigtige tilskud før, under og efter træning.

Jeg anbefaler mine kunder Linus Pro Nutrition, hvis de ønsker at optimere deres kost/træning. Linus Pro-proteinpulver er let opløselige, så de optages endnu hurtigere og lettere i kroppen, de smager godt og lægger rigtig godt og let i maven (hvilket bestemt ikke er uvæsentlig) - og så virker de.

Sanne og Lotte Troelsgaard

Kvindelandsholdet i fodbold

Under den regulære sæson spiller vi for Kolding Q, hvor vi træner 5-6 gange om ugen og har kampe i weekenderne. Udover vores fodboldtræning har vi 4-5 styrketræningspas i løbet af ugen, derfor har vi virkeligt brug for den rigtige kost og der hjælper produkterne fra LinusPro Nutrition os rigtigt meget.

Micha Østergaard

Personlig træner og tidl. OL svømmer

Sport har altid været mit job – før da jeg var aktiv som svømmer og deltog ved EM, VM og OL, men også i dag, hvor jeg arbejder som personlig træner for et lille klientel i Berlin. Fællesnævneren forbliver, at min krop skal kunne præstere og repræsentere mig på bedst mulig vis. Her kommer jeg ikke uden om brugen af kosttilskud af bedste kvalitet. Jeg vil vide hvor produkterne bliver produceret, være sikker på at produktet kun indeholder det bedste – det skal være af højeste kvalitet før jeg selv bruger det, og specielt inden jeg anbefaler det til mine kunder. Med LinusPro Nutrition ved jeg, at jeg får det bedste og kan stå inde for firmaet bag.

micha_oestergaard_linuspro_atlet

Mathias Haastrup

Personlig træner og sundhedsvejleder

Mit navn er Mathias Haastrup, og jeg er personlig træner, sundhedsvejleder og stolt ambassadør for LinusPro Nutrition. Jeg arbejder til daglig med at lave livsstilændringer for den gængse dansker samt optimeringen af præstationen hos sportsfolk. 

Jeg har stort fokus på adfærdsmønstre og vanebrydning. Jeg har erfaret at netop dette har stor indflydelse på opretholdelsen af en livsstilsændring.

Min træning -og kostfilosofi afspejler også ovenstående. Igennem screening og samtale analyserer jeg mig frem til, hvilken form træning -og koststrategi min klient skal introduceres til.

Janne Mari Fredly

Danmarksmester i Bikinifitness NC 2014

Oprindelig fra Norge, men bosat i Danmark siden 2009. LinusPro Nutrition har været min kosttilskudssponsor siden starten af 2015. Jeg bruger mange timer i træningscenteret om ugen og derfor er det vigtigt for mig, at jeg altid er på toppen med min restitution. LinusPro-produkterne er i min mening de perfekte produkter, fordi der ikke spares på kvaliteten eller smagen. 

janne mary linuspro atlet

Allan Jensen

Cross-Fit Atlet til EM Reginoals 2014

Jeg har benyttet mig af LinusPro-produkter siden slutningen af 2014 og kan tydelig mærke forskel på min træning og mine resultater. Det er et top kvalitetsprodukt som giver dig de rette tilskud til en sundere hverdag.

Jeg er topmotiveret for fremtiden og hvad jeg som ambassadør og professionel crossfitatlet kan udrette på Team LinusPro. 

Klaus Uggerhøj

CrossFit Atlet

Jeg har altid været glad for at holde mig i form på forskellige måder. Styrketræning, konditionstræning, boksning, kickboksning og MMA er nogle af de sportsgrene, som jeg har dyrket inden, at jeg blev introduceret til CrossFit. CrossFit er en fed måde at træne på, fordi det er så alsidigt. Netop derfor har jeg holdt fast i denne sport, hvilket bl.a. har resulteret med en kvalificeret 14. plads til EM 2015 ud af 19.000 deltagere. Jeg er blevet ambassadør for LinusPro Nutrition, fordi de tilbyder nogle kvalitetsprodukter, der er utroligt velsmagende. Kost spiller en stor rolle i performance og med op til flere træningspas pr. dag er LinusPro en super god og hurtig løsning til at stille sulten og bevare energiniveauet.        

Kim Skovholm

BA i humanfysiologi og Cand. Scient.

Jeg har arbejdet med sport, træning og coaching i over 18 år, og har både haft undervisning- og forskningsstillinger inden for fysiologi og præstationsfremmende psykologi. For mig er det vigtigt at hjælpe folk videre med en sundhedsoptimering, der virker og er implementerbar i hverdagen. Derfor er det vigtigt for mig, at jeg kan anbefale et produkt til mine klienter som jeg kan stå inde for. LinusPro Nutrition producerer markedest bedste, og mest gennemskuelige produkter - Hvad mere kan man bede om.

Sider