Maya Lützhøft, ambassadør for LinusPro Nutrition

Maya Lützhøft

Personlig træner og kostvejleder

Mit navn er Maya Lützhøft, jeg er uddannet personlig træner, kostvejleder og sygeplejerske.  Derudover driver jeg sundhedsbloggen Mayadroem.dk, og i 2018 udgav jeg bogen “Et sundt år”, som indeholder inspiration og motivation til en holdbar livsstilsændring. Både på min blog og i min bog deler jeg en masse sunde opskrifter, træningsprogrammer og tips til en sund livsstil. Træning skal være sjovt og udfordrende – og sund mad skal smage godt.  Min passion er sundhedsfremme, og jeg elsker at se, hvordan mine klienter integrerer sundhed i deres hverdag. Min tilgang til sundhed er alt andet end fanatisk. Jeg tror på, at alle med små skridt kan gøre deres hverdag sundere, hvilket vil få betydning for deres krop og velvære både nu og på længere sigt.

Gustav Salinas, FitnessNu, LinusPro Nutrition, LinusPro.dk

Gustav Salinas

Personlig træner og online coach

Mit navn er Gustav Salinas, jeg har i 2015 uddannet mig til personlig træner, kostvejleder, fitnessinstruktør og coach inden for vægttab og er indehaver af virksomheden FitnessNu. Jeg har specialiseret mig inden for vægttab og har de seneste par år hjulpet hundredvis af danskere med at komme i deres livs form. Jeg har i 2017 udgivet en fagbog i samarbejde med Politikens Forlag, der hedder "Ta’ dit liv tilbage", og bogen tager udgangspunkt i tre af mine største vægttabs-cases. Grunden til at jeg har valgt at samarbejde med LinusPro er, at jeg går op i kvalitet og synes, at LinusPros produkter både er superlækre og af rigtig høj kvalitet, og jeg har derfor sværget til dem i en lang årrække.

Mascha Vang

Blogger, model og iværksætter

I min hverdag har jeg utroligt travlt, da jeg har mange projekter igang. Nogle gange bliver det lidt svært at få den rigtige kost indenbords. Det hjælper produkterne fra LinusPro Nutrition mig med, så jeg lynhurtigt kan snuppe et let mellemmåltid.

Anne Lindfjeld, LinusPro, Linuspro.dk

Anne Lindfjeld

Fitness-atlet og model

Jeg arbejder som model og har tidligere arbejdet som tv-vært. Motion og træning har altid været vigtigt for mig, så jeg kan holde mig i form. De seneste år er træningen begyndt at fylde rigtig meget, og jeg er blevet uddannet personlig træner. Jeg har en meget aktiv og travl hverdag, hvor det er vigtigt, at jeg har de rette kosttilskud til min træning og restitution. 

Rikke Holm

Rikke Holm

Ergoteraput, kostvejleder, blogger og triatlet

Mit navn er Rikke Holm, jeg arbejder til daglig som ergoterapeut og er uddannet kostvejleder og fitnessinstruktør. Jeg har en bred viden om sundhedsfremme og vejen til sund fordøjelse, herunder en sundere livsstil samt laktose- og glutenfri kost. På min blog rikkeholmfitfood.dk deler jeg opskrifter og sundhedstips. Jeg har på egen krop erfaret, hvordan træning, kost og en afbalanceret livsstil er medicin for mine kroniske sygdomme IBS og spiserørsbrok.
På træningsfronten har jeg styrketrænet i mange år, har løbet flere maratoner og er nu i gang med at træne op til CPH Ironman 2018, som har været en drøm i flere år.

”Vi elsker burgere hjemme ved os. Når jeg kan være med på glutenfri manér er det ingen undtagelse. Så da Thungberg havde lanceret en ny grovere burgerbolle kom der hurtigt burger på menuen.” – Rikke Holm

Lasse Jensen

Lasse Jensen

Studerer til finansøkonom og er uddannet life coach

Jeg er DBFF atlet og stillede blandt andet op til DM i bodybuilding i 2017. 

Da kosten er 70 % af min konkurrencetræning, er det vigtigt, at jeg kan supplere min mad og være sikker på at få mine makroer dækket ind, og der har LinusPro et godt og bredt produktsortiment, som dækker alt for mig.

”LinusPro er et af de få firmaer, der forstår at give en god smagsoplevelse, der ikke er så syntetisk, samtidig med et højt proteinindhold” – Lasse.

Janni Askov

Janni Askov

Sund livsstil og fokus på livsstilsændringer og vægttab

I 2014 ændrede jeg min livsstil fuldstændigt og har tabt 54 kg - jeg var meget overvægtig og i risikogruppen for en masse følgesygdomme af min overvægt. Jeg startede med at ændre min kost, og efter en tid kom motion med ind også.
I dag kan jeg ikke forstille mig et liv uden motion og min sunde kost.

"Linuspro hjælper mig hver dag, produkterne dækker mine behov og er uundværlige, når jeg vil opnå mine mål." - Janni

Mia Sørensen

Mia Sørensen

Sportsernæring, kostvejledning og biopati

Indehaver af virksomheden Sundfokus.dk

Jeg arbejder med sportsernæring, kostvejledning og biopati hvor jeg giver sportsmassage og zoneterapi. Derudover er jeg startet op som løbecoach. LinusPro produkter er fantastiske, og jeg bruger dem dagligt før/efter træning. De mange lækre produkter giver mig hurtig og let energi til min løbetræning, ligesom de styrker mine muskler og fremmer restitutionen.

”Træningen foregår også gennem munden, så jeg kan yde mit optimale hver dag i løbeskoene” – Mia.

Maj-Britt Hjøllund Petersen

Maj-Britt Hjøllund Petersen

Uddannet kok

Medstifter af løbefællesskabet #HolRun

Jeg er uddannet kok og laver til dagligt mad til 280 personer i Taastrup. Motion og velvære har stor betydning i min dagligdag. Jeg løber flere dage om ugen og går i motionscenter. Over de sidste 4 år har jeg opnået et vægttab på 14 kilo.

"Jeg spiser overvejende sundt og varieret – men der skal også være plads til hygge” – Maj-Britt.