Du er her

Mascha Vang

Blogger, model og iværksætter

I min hverdag har jeg utroligt travlt, da jeg har mange projekter igang. Nogle gange bliver det lidt svært at få den rigtige kost indenbords. Det hjælper produkterne fra LinusPro Nutrition mig med, så jeg lynhurtigt kan snuppe et let mellemmåltid.

Frederik Skoda

Håndboldspiller hos Randers HH

Mit navn er Frederik Skoda, og jeg er professionel håndboldspiller hos Randers Herre Håndbold. Jeg træner håndbold 5-6 gange om ugen og har yderligere 4-5 styrkepas – plus kamp i weekenden. Hertil har jeg brug for den nødvendige restitution og kost for at præstere 100 %. Produkterne fra LinusPro Nutrition hjælper mig med at være på toppen, og jeg er stolt over at kunne repræsentere LinusPro.

"LinusPros produkter er efter min mening de bedste produkter på markedet – der spares hverken på kvaliteten eller smagen" - Frederik

Frederik Skoda

Rikke Holm

Fitnessinstruktør, kostvejleder og blogger

Jeg har arbejdet med mennesket og sundhed i flere år som fitnessinstruktør, kostvejleder og blogger. I min dagligdag arbejder jeg som ergoterapeut i det kommunale, hvor jeg bidrager til en meningsfuld og aktiv hverdag hos det enkelte menneske.

"Jeg har altid en LinusPro Proteinbar med i tasken, da det er et perfekt mellemmåltid for at holde mit blodsukker oppe og give energi til dagen." - Rikke

Rikke Holm

Lasse Jensen

Studerer til finansøkonom og er uddannet life coach

Jeg er DBFF atlet og stillede blandt andet op til DM i bodybuilding i 2017. 

Da kosten er 70 % af min konkurrencetræning, er det vigtigt, at jeg kan supplere min mad og være sikker på at få mine makroer dækket ind, og der har LinusPro et godt og bredt produktsortiment, som dækker alt for mig.

”LinusPro er et af de få firmaer, der forstår at give en god smagsoplevelse, der ikke er så syntetisk, samtidig med et højt proteinindhold” – Lasse.

Lasse Jensen

Janni Askov

Sund livsstil og fokus på livsstilsændringer og vægttab

I 2014 ændrede jeg min livsstil fuldstændigt og har tabt 54 kg - jeg var meget overvægtig og i risikogruppen for en masse følgesygdomme af min overvægt. Jeg startede med at ændre min kost, og efter en tid kom motion med ind også.
I dag kan jeg ikke forstille mig et liv uden motion og min sunde kost.

"Linuspro hjælper mig hver dag, produkterne dækker mine behov og er uundværlige, når jeg vil opnå mine mål." - Janni

Janni Askov

Mia Sørensen

Sportsernæring, kostvejledning og biopati

Indehaver af virksomheden Sundfokus.dk

Jeg arbejder med sportsernæring, kostvejledning og biopati hvor jeg giver sportsmassage og zoneterapi. Derudover er jeg startet op som løbecoach. LinusPro produkter er fantastiske, og jeg bruger dem dagligt før/efter træning. De mange lækre produkter giver mig hurtig og let energi til min løbetræning, ligesom de styrker mine muskler og fremmer restitutionen.

”Træningen foregår også gennem munden, så jeg kan yde mit optimale hver dag i løbeskoene” – Mia.

Mia Sørensen

Carina Vergmann

Kommende professionsbachelor i ernæring og sundhed

Efter færdiggjort uddannelse vil jeg gerne beskæftige mig med overvægtige børn og sportsernæring.

Jeg har spillet fodbold siden jeg var 6 år gammel. I mine yngre dage, var det på et OK højt plan, men nu er det bare hyggebold med alle mine gamle holdkammerater.

"Jeg bruger LinusPro meget i min aktive hverdag. Proteinbarerne bruger jeg ofte som mellemmåltider i skolen og inden træning eller som en snack om aftenen. Derudover bruger jeg Electro Zero Sports Drink til at give mig energi, inden jeg skal i gang med et hårdt træningspas eller en fodboldkamp." - Carina

 

Carina Vergmann

Maj-Britt Hjøllund Petersen

Uddannet kok

Medstifter af løbefællesskabet #HolRun

Jeg er uddannet kok og laver til dagligt mad til 280 personer i Taastrup. Motion og velvære har stor betydning i min dagligdag. Jeg løber flere dage om ugen og går i motionscenter. Over de sidste 4 år har jeg opnået et vægttab på 14 kilo.

"Jeg spiser overvejende sundt og varieret – men der skal også være plads til hygge” – Maj-Britt.

Maj-Britt Hjøllund Petersen