Ambassadører for LinusPro Nutrition

 

Ambassadører

Katrine Villadsen
Fitness og velvære

Mit navn er Katrine Villadsen. Jeg er 25 år gammel. Jeg er uddannet socialpædagog og arbejder til daglig på et opholdssted med anbragte piger. 

 

Fitness er en stor del af mig og mit liv. Jeg elsker at være fysisk aktiv og det betyder meget for mig, at holde mig i god form. Fitness giver mig livskvalitet og overskud i hverdagene. 

 

Jeg bor sammen med min kæreste og vores lille datter, og selvom man stort set aldrig sidder stille, med sådan en lille en derhjemme, så nyder jeg at holde mig i gang på fitnessfronten også☺️

Ambassadører

Katrine Bruhn
Styrkeløfter

Mit navn er Katrine Bruhn og jeg er på det danske landshold i Olympisk Vægtløftning. Jeg har deltaget ved VM, EM og NM siden 2016 og været med i kvallen mod OL i 2020 (2021). Jeg er indehaver af alle danske rekorder i min nuværende og tidligere vægtklasse (-53 kg (udgået vægtklasse) og -55 kg) og er dansk mester de seneste 4 år.

 

Jeg brænder for min sport og jeg brænder for at kunne være et forbillede for de unge i min sport, som forhåbentlig kan tage mine rekorder og lave endnu vildere resultater om 10 år! 

 

Jeg har en travl hverdag med træning, studie og mit arbejde som selvstændig personlig træner og produkterne fra In2zym og LinusPro hjælper mig til at sikre et højt proteinindtag samt at jeg får de rigtige mængder vitaminer og mineraler på en nem og lækker måde!

Ambassadører

Cecilie
Personlig træner og kostvejleder

Mit navn er Cecilie, 22 år gammel Jeg er udannet personlig træner og kostvejleder. Min interesse for kroppens kunnen har altid været tilstede, jeg har tidligere trænet karate i 7 år, hvor styrke og kropslig kontrol var i højsædet. Senere hen har min interesse for styrketræning taget til og er kun vokset indenfor de sidste 3 år. Min tilgang til styrketræning er at give ens krop bedst og størst muligt potentiale til udvikling. Der igennem bruger jeg dagligt proteinpulver eller proteinbarer, som er med til at gøre min hverdag nemmere.

 

Jeg gør mig meget i at kamuflere proteinpulveret i forskellige opskrifter, og at inspirere andre med mine alternative kager. Træning giver mig overskud, kontrol og glæde i hverdagen, man fortryder aldrig at være taget afsted til træning. Jeg synes det er fascinerende hvordan man kan skubbe ens krop til at kunne blive stærkere og stærkere, det er en kæmpe motivationsfaktor for mig, at se hvad min krop kan.

Ambassadører

Natascha Hansen
Bikinifitnessatlet

Mit navn er Natascha og jeg er en ung pige på 27 år. Jeg er tidligere bikinifitness atlet og går derfor rigtig meget op i træning og sundhed. Jeg bruger meget af min fritid på fitness og træner 6 gange om ugen. For mig betyder træning og sundhed rigtig meget for mig i min hverdag, både fysik og psykisk.

 

Det giver mig ro til at koble af og samle tankerne, samt det giver mig overskud og energi. Udover min fitness, er jeg uddannet kostvejleder. Jeg har længe elsket at eksperimentere med sundere opskrifter og kostvaner. Så jeg giver mig gerne i kast med diverse opskrifter. Jeg synes det er sjovt at eksperimentere med maden og det giver mig en utrolig stor glæde at dele ud af dette, til familie, venner eller følgere på min instagram.

Ambassadører

Alexander Brix Mølgaard
Fysisk træner i FC Fredericia

Mit navn er Alexander Brix Mølgaard, jeg er 27 år gammel og til dagligt fysisk træner i FC Fredericia.

 

Jeg har en kandidat i Idræt og Sundhed med speciale i konkurrence og elite idræt. Jeg har arbejdet som personlig træner i 3 år, og har også tidligere været ansat som fysisk træner i Silkeborg IF.

 

Udover min virke og interesse inden for styrketræning, performance optimerende træning og skadesforebyggende træning har jeg også en stor interesse i kosttilskud. Jeg har selv benyttet mig af forskellige kosttilskud på daglig basis i mere end 10 år, og anbefaler også udvalgte kostskud til mine klienter og fodboldspillere.

 

Ift. min egen træning så tror jeg mit mål et at blive så stor som jeg kan blive naturligt med fokus på performance. Jeg vil kunne vise og udføre de forskellige øvelser bedre end de spillere jeg træner, og kan jeg ikke det, så vil jeg kunne det på sigt. Derfor er der altid noget at blive bedre til, og min motivation er derfor ALTID tårnhøj!

Ambassadører

Line Højmark Kjærsfeldt
Professionel badmintonspiller

Mit navn er Line, jeg er 21 år gammel. Jeg spiller badminton og er med på det danske landshold. Har spillet badminton siden jeg var 7 år gammel. Jeg er pt. Nr 50 i verden i damesingle.

 

I 2018 var jeg i finalen ved ungdoms VM, hvor jeg fik en sølv medalje, som den først europæriske damesingle nogenside. I 2020 vandt jeg senior DM i damesingle. Mit mål på sigt er at blande mig blandt toppen i verden og få medalje ved OL, VM samt andre store turneringer. 

 

Udover at spille badminton kan jeg godt lide at bage og har derfor også lavet mine egne proteinbar. Jeg kan godt lide at udforske mulighederne i at lave søde sager om til sundere udgaver, som kan bruges i hverdagen. Derfor er jeg glad for at LinusPro vil hjælpe mig med nogen lækre produkter.    

 

Ambassadører

Mie Skov
Professionel bordtennisspiller.

Jeg er 34 år, mor til Benjamin Noah og er professionel bordtennisspiller.

 

Jeg har deltaget i mange mesterskaber og i året 2012 kvalificerede jeg mig til OL i bordtennis, – året efter vandt jeg Vild med Dans sammen med Mads Vad.

I 2014, tog jeg beslutningen om at indstille min professionelle bordtenniskarriere. 

Jeg blev mor til en dejlig dreng og trængte til at mærke et liv uden elitetræning og den konstante jagt efter medaljer.

Jeg uddannede mig til personlig coach og supplerede med en personlig træner- og ernæringsuddannelse. Jeg etablerede kort efter min egen virksomhed ”Raise the Barre”, som personlig coach og træner for elitesportsudøvere, erhvervsfolk og ganske almindelige mennesker, som gerne vil flytte sig mentalt og fysisk – den kombination er nemlig uundgåelig for at lykkes.

“Træning er bedst, når man har det så sjovt, at man ikke opdager, hvor hårdt det er. Der, hvor man ikke mærker, at man er ved at hoste lungerne ud af udmattelse, før man gør det!”

 

Mine bedste 4 råd til dig om kost, motion og livsglæde er:

  1. søvn, søvn, søvn!
  2. Dyrk det, som gør dig glad!
  3. Kost – spist det, som virker for DIN krop.
  4. PROTEIN – hjælper kroppen til at klare presset. (derfor LinusPro)