Pernille Bindslev Skipper
Bikini fitness atlet 2020

Mit navn er Pernille Skipper, og jeg er bikinifitness atlet. Jeg stiller op i DBFF Newcomers 2020. Kost og træning er for mig en vigtig parameter, ligeledes er supplementer i form af kosttilskud som proteinpulver, pre-workout og proteinsbars etc. Jeg er utrolig glad for LinusPro og benytter mig af deres produkter hver eneste dag. LinusPros produkter har et højt protein indhold, som dagligt dækker mit behov – for ikke at nævne den gode kvalitet, som bestemt kan smages. Jeg er fan!

Caroline Jespersen
Bikini Fitness atlet 2020

Mit navn er Caroline Jespersen, jeg er 23 år gammel og læser til hverdag til fysioterapeut. I min fritid træner jeg op til min første konkurrence i bikinifitness, som bliver i foråret 2020. Min store passion er kroppen. Jeg har altid været fascineret over hvad kroppen kan, og hvordan den arbejder. Derfor læser jeg til fysioterapeut. Jeg valgte at stille op i bikinifitness, da jeg havde brug for en udfordring. Grunden til jeg valgte at kontakte LinusPro var i forbindelse med konkurrence. Jeg har altid været kæmpe fan af produkterne – især proteinbarerne – og er stolt af at være en del af teamet. Min favorit bar må absolut være caramel and milk chokolate.

Jannik Skelmose
Løber

Jeg er super glad og stolt over at måtte være en del af ambassadørteamet hos LinusPro. Deres produkter er lige, hvad jeg kan ønske mig i forhold til min træning og hverdag – ikke nok med det er godt til træningen så smager det også virkelig lækkert, så man ikke bliver træt af det. De har et rigtig godt og bredt udvalg af produkter til både før/under og efter træning, og kan anvendes af alle, ligegyldig hvilken sport du laver. Jeg er løber og bruger cykling og lidt styrketræning til at holde mig 100% fit.

Maja Kirstine Petersen
Uddannelsesvejleder, triatlet og ultraløber

I triatlon er der, ud over de tre sportsgrene, ét element, som er mindst lige så vigtigt; kosten. Det jeg putter i munden har betydning for min sportslige præstation og mit personlige velvære, og i min travle og aktive hverdag, er det vigtigt for mig, at min kost er sammensat så den understøtter min træning og livsstil bedst muligt. Produkterne fra LinusPro er nemme at anvende både i madlavning, som supplement før, under og efter træning eller blot som en snack inden sengetid.

“Det betyder noget for mig, at LinusPro er et danskproducent kosttilskud, og at smag og tekstur i produkterne ikke er syntetisk” – Maja Kirstine

Emil Hybel
Badminton

Mit navn er Emil Hybel Kristensen, og jeg er 21 år gammel. Til dagligt spiller jeg badminton på eliteplan i Solrød Strand Badmintonklub, hvor jeg træner for at blive verdens bedste badmintonspiller. Med en hverdag bestående af en masse badmintontræning, styrketræning og konditionstræning er det utroligt vigtigt at få restitueret mellem alle træningspassene. Her hjælper LinusPro mig enormt meget, og jeg benytter specielt deres energy- og proteinbarer både før og efter træning, sammen med deres energy powder i drikkedunken på dagenes andet træningspas. Efter et hårdt styrkepas får jeg ofte et proteintilskud via deres lækre proteinpulver i alverdens smage. Min personlige favorit er energy baren med “Oat flakes & Orange” – PRØV DEN!
 
Endnu en vigtig faktor for mig er, at finde gode og rene produkter, som jeg selv kan stå inde for. Jeg ved, at LinusPros produkter alle sammen overholder de danske retningslinjer fastsat af AntiDopingDanmark! #PureProducts #PureResults