Stine Øland Hansen
Professionel bikini fitness atlet & coach

Mit navn er Stine, jeg er 27 år gammel. Jeg har konkurreret til bodybuilding konkurrencer i 3 år, som er resulteret i 13 konkurrencer med topplaceringer. Jeg elsker denne livsstil, hvilket er årsagen til, at jeg bliver ved dag efter dag. 

 

Jeg drømmer om at blive en endnu bedre bikini-fitness atlet og coach. Jeg elsker at forbedre mig selv og ligeledes at skabe fysiske som psysiske resultater/forbedringer i samarbejde med andre. Dette er nok den største drivkraft for mig og ligeledes svaret på, hvorfor jeg holder meget af min livsstil samt mit arbejde. 

 

Jeg lever i den overbevisning om, at du kan hvad du vil – så længe du vil det nok. Man skal kæmpe for gode resultater og intet kommer af sig selv. Resultater tager tid og tålmodighed er dit bedste redskab.

Julie Jakobsen
Bikinifitnessatlet

Mit navn er Julie og jeg er 20 år gammel. Jeg er bikinifitnessatlet og stiller op til bodybuilding konkurrencer. Mit mål inden for denne sport er at blive professionel bikini-atlet, komme så langt som muligt og placere mig i toppen til mine fremtidige konkurrencer.

Min sidste konkurrence var i maj 2019, hvor jeg stillede op til 3 forskellige konkurrencer i Ringsted: IFBB Pro nordic Newcommers, Championsship og Pro Qualifier. Her vandt jeg 2 bikini-overall trofæer samt 7 guldmedaljer på 14 dage.

 

Jeg mener, at nøglen til gode resultater handler om at passe på sig selv, give sig selv ro i form af restitution, udfordre og presse sig selv til det yderste til træning, passe sin mad, sin søvn og få nok protein samt kosttilskud – derfor er tålmodighed, tro og disciplin også rigtig vigtigt, hvis man har nogle mål, man gerne vil opnå i livet – om det så er træning eller ej.  

Ida Vinkel Averhoff
Crossfitter

Min interesse for sport startede helt tilbage i de tidlige folkeskoleår. Min interesse inden for krop, sind og den fysiske kunnen og har fulgt mig lige siden.
Det udviklede sig senere hen til 5 års kapkajak roning på elite og landsholdsplan, hvor jeg både deltog i nationale såvel som internationale konkurrencer.
 
Dette fik dog sin ende i 2017 og siden da har jeg trænet crossfit.
Jeg elsker at træne crossfit, fordi det byder på ekstremt mange udfordringer, og det er noget af det der giver mig et kick.
 
Jeg har til formål med mit crossfit, at have et godt fysisk såvel som psykisk velvære. Hertil har jeg deltaget flere konkurrencer og også en enkelt i udlandet og bestræber mig på endnu flere udenlandske konkurrencer, da det virkelig giver et positivt boost for motivationen, nysgerrigheden og selvværdet.
 
Dette kræver hårdt arbejde, ikke kun gennem træningen, men også gennem kost, restitutionen og struktureringen af ens hverdag. Derfor elsker jeg mit samarbejde med LinusPro, der er med til at optimere alle disse ting, gennem deres fantastiske og rene produkter.

Tiffanie Overgaard
Indehaver af La'Tiff

Jeg er lærer og selvstændig v. træningshuset La’Tiff. Jeg er madskribent for LinusPro, hvilket vil sige, at jeg udvikler opskrifter til LinusPros opskriftskartotek.