Lina Malikshahi
Forsvaret

Løbeglad kvinde på 26 år, som bestemt IKKE har begge fødder plantet i jorden. Du kan nemlig finde mig både til lands, til vands og i luften; Jeg er sømand til dagligt, en eventyrlysten kvinde i fritiden og kommende pilot i Flyvevåbenet.

 

De sidste 5 år har jeg haft glæden af en gyngende arbejdsplads i Forsvaret. Som marineoverkonstabel i Søværnet ligner ingen dage hinanden. Vores opgave består primært af farvandsovervågning, søredning og suverænitshåndhævelse, i alle døgnets timer. Der er meget at se til, men jeg elsker mit job. Min stilling indebærer at sejle skibet, operere med helikoptere- samt vores gummibåd, røgdykning og håndtering af våben. Hvis du spørger mig, så har jeg det fedeste arbejde. Fordi det giver mening, for mig.

 

Jeg har altid vidst at jeg gerne ville i forsvaret, hvorfor træning har været en stor del af min hverdag, så længe jeg husker det. Jeg har gjort brug af løb i en del år, og den dag i dag er det mit  ynglings frirum. Jeg elsker at løbe og at lege med forskellige distancer. Løb har lært mig enormt meget om min egen krop, og hvad den er i stand til, og samtidig har jeg fået lov til at udforske min stædighed. DU kan meget mere end du tror. 

Julie Jakobsen
Bikinifitnessatlet

Mit navn er Julie og jeg er 20 år gammel. Jeg er bikinifitnessatlet og stiller op til bodybuilding konkurrencer. Mit mål inden for denne sport er at blive professionel bikini-atlet, komme så langt som muligt og placere mig i toppen til mine fremtidige konkurrencer.

Min sidste konkurrence var i maj 2019, hvor jeg stillede op til 3 forskellige konkurrencer i Ringsted: IFBB Pro nordic Newcommers, Championsship og Pro Qualifier. Her vandt jeg 2 bikini-overall trofæer samt 7 guldmedaljer på 14 dage.

 

Jeg mener, at nøglen til gode resultater handler om at passe på sig selv, give sig selv ro i form af restitution, udfordre og presse sig selv til det yderste til træning, passe sin mad, sin søvn og få nok protein samt kosttilskud – derfor er tålmodighed, tro og disciplin også rigtig vigtigt, hvis man har nogle mål, man gerne vil opnå i livet – om det så er træning eller ej.  

Louise Østergård
Elitesprinter

Mit navn er Louise, jeg er 26 år og dyrker atletik på eliteniveau.

 

Jeg har gået til min sport i de sidste 10 år, herunder som sprinter og stafetløber, hvor jeg den dag i dag dyrker det som første prioritet i min hverdag. Jeg har repræsenteret Danmark både individuelt og som del af et team i form af Universaden (OL for studerende) og til EM og VM i stafet på 4 x 100 meter. Ud over dette er jeg flere gange medaljevinder til DM og har som det senest vundet tredjepladsen på 100 meter og 200 meter.

 

Jeg elsker fart, udfordring og udvikling – og dertil elsker jeg også udviklingsprocessen i at sætte mig et mål og opnå det. Jeg har høje ambitionsmål og store drømme for mine kommende år på løbebanen og er derfor rigtig glad for at være en del af LinusPro, som jeg ved, kan hjælpe mig mod dette.

Alexander Brix Mølgaard
Fysisk træner i FC Fredericia

Mit navn er Alexander Brix Mølgaard, jeg er 27 år gammel og til dagligt fysisk træner i FC Fredericia.

 

Jeg har en kandidat i Idræt og Sundhed med speciale i konkurrence og elite idræt. Jeg har arbejdet som personlig træner i 3 år, og har også tidligere været ansat som fysisk træner i Silkeborg IF.

 

Udover min virke og interesse inden for styrketræning, performance optimerende træning og skadesforebyggende træning har jeg også en stor interesse i kosttilskud. Jeg har selv benyttet mig af forskellige kosttilskud på daglig basis i mere end 10 år, og anbefaler også udvalgte kostskud til mine klienter og fodboldspillere.

 

Ift. min egen træning så tror jeg mit mål et at blive så stor som jeg kan blive naturligt med fokus på performance. Jeg vil kunne vise og udføre de forskellige øvelser bedre end de spillere jeg træner, og kan jeg ikke det, så vil jeg kunne det på sigt. Derfor er der altid noget at blive bedre til, og min motivation er derfor ALTID tårnhøj!

Sif Stern Mariegaard
Træningsinteresseret

Jeg er en ung pige på 22 år, der indenfor de seneste 1-2 år har begivet mig ud i træningsverden og ligeså stille bygget min interesse for det. Jeg arbejder til dagligt i Bodyman i Århus, som også er en butik der forhandler kosttilskud. 

 

Min træning er ofte meget on/off eftersom jeg er af den overbevisning, at man skal gøre det i sit helt eget tempo, så tingene ikke bliver for meget eller at man mister lyst og interesse for det!

Sara Sørensen
Træningsinteresseret

Mit navn er Sara, jeg er 23 år gammel og til dagligt arbejder jeg hos Københavns Politi. 

Ved siden af mit arbejde bruger jeg rigtig meget tid på styrketræning, lange gåture og min kæreste, familie og venner. 

 

Jeg træner 6-7 gange om ugen og bruger min træning til at afkoble, forbedre og udfordre mig selv. Træning giver mig overskud og energi både fysisk og psykisk. For mig handler alt om at tro på sig selv, stole på processen og nyde det, fordi ingen andre gør det for en. Det handler om at gøre, hvad der gør en glad og gøre, hvad der føles rigtig for en. 

Ida Vinkel Averhoff
Crossfitter

Min interesse for sport startede helt tilbage i de tidlige folkeskoleår. Min interesse inden for krop, sind og den fysiske kunnen og har fulgt mig lige siden.
Det udviklede sig senere hen til 5 års kapkajak roning på elite og landsholdsplan, hvor jeg både deltog i nationale såvel som internationale konkurrencer.
 
Dette fik dog sin ende i 2017 og siden da har jeg trænet crossfit.
Jeg elsker at træne crossfit, fordi det byder på ekstremt mange udfordringer, og det er noget af det der giver mig et kick.
 
Jeg har til formål med mit crossfit, at have et godt fysisk såvel som psykisk velvære. Hertil har jeg deltaget flere konkurrencer og også en enkelt i udlandet og bestræber mig på endnu flere udenlandske konkurrencer, da det virkelig giver et positivt boost for motivationen, nysgerrigheden og selvværdet.
 
Dette kræver hårdt arbejde, ikke kun gennem træningen, men også gennem kost, restitutionen og struktureringen af ens hverdag. Derfor elsker jeg mit samarbejde med LinusPro, der er med til at optimere alle disse ting, gennem deres fantastiske og rene produkter.