Ambassadører for LinusPro Nutrition

 

Ambassadører

Katrine Bruhn
Styrkeløfter

Mit navn er Katrine Bruhn og jeg er på det danske landshold i Olympisk Vægtløftning. Jeg har deltaget ved VM, EM og NM siden 2016 og været med i kvallen mod OL i 2020 (2021). Jeg er indehaver af alle danske rekorder i min nuværende og tidligere vægtklasse (-53 kg (udgået vægtklasse) og -55 kg) og er dansk mester de seneste 4 år.

 

Jeg brænder for min sport og jeg brænder for at kunne være et forbillede for de unge i min sport, som forhåbentlig kan tage mine rekorder og lave endnu vildere resultater om 10 år! 

 

Jeg har en travl hverdag med træning, studie og mit arbejde som selvstændig personlig træner og produkterne fra In2zym og LinusPro hjælper mig til at sikre et højt proteinindtag samt at jeg får de rigtige mængder vitaminer og mineraler på en nem og lækker måde!

Ambassadører

Natascha Hansen
Bikinifitnessatlet

Mit navn er Natascha og jeg er en ung pige på 27 år. Jeg er tidligere bikinifitness atlet og går derfor rigtig meget op i træning og sundhed. Jeg bruger meget af min fritid på fitness og træner 6 gange om ugen. For mig betyder træning og sundhed rigtig meget for mig i min hverdag, både fysik og psykisk.

 

Det giver mig ro til at koble af og samle tankerne, samt det giver mig overskud og energi. Udover min fitness, er jeg uddannet kostvejleder. Jeg har længe elsket at eksperimentere med sundere opskrifter og kostvaner. Så jeg giver mig gerne i kast med diverse opskrifter. Jeg synes det er sjovt at eksperimentere med maden og det giver mig en utrolig stor glæde at dele ud af dette, til familie, venner eller følgere på min instagram.

Ambassadører

Mie Skov
Professionel bordtennisspiller.

Jeg er 34 år, mor til Benjamin Noah og er professionel bordtennisspiller.

 

Jeg har deltaget i mange mesterskaber og i året 2012 kvalificerede jeg mig til OL i bordtennis, – året efter vandt jeg Vild med Dans sammen med Mads Vad.

I 2014, tog jeg beslutningen om at indstille min professionelle bordtenniskarriere. 

Jeg blev mor til en dejlig dreng og trængte til at mærke et liv uden elitetræning og den konstante jagt efter medaljer.

Jeg uddannede mig til personlig coach og supplerede med en personlig træner- og ernæringsuddannelse. Jeg etablerede kort efter min egen virksomhed ”Raise the Barre”, som personlig coach og træner for elitesportsudøvere, erhvervsfolk og ganske almindelige mennesker, som gerne vil flytte sig mentalt og fysisk – den kombination er nemlig uundgåelig for at lykkes.

“Træning er bedst, når man har det så sjovt, at man ikke opdager, hvor hårdt det er. Der, hvor man ikke mærker, at man er ved at hoste lungerne ud af udmattelse, før man gør det!”

 

Mine bedste 4 råd til dig om kost, motion og livsglæde er:

  1. søvn, søvn, søvn!
  2. Dyrk det, som gør dig glad!
  3. Kost – spist det, som virker for DIN krop.
  4. PROTEIN – hjælper kroppen til at klare presset. (derfor LinusPro)