Anders Sindal
Stifter og ejer af Next Level Training

Jeg er 42 år og tidligere elite basketballspiller. Bor på Østerbro i København sammen med min datter og kæreste. Sundhed og velvære har altid været en stor del af mit liv, og jeg elsker at hjælpe andre med deres mål og drømme. Jeg er uddannet personlig træner og massør, derudover har jeg certificeringer fra div. efteruddannelser og kurser inden for min branche.

I mit daglige virke som træner/coach arbejder jeg med alt fra elite sportsfolk til ganske ”almindelige” mennesker med forskellige behov ift. søvn, kost, træning og mental coaching.

 

Det er min passion, at optimere menneskers præstationsevne uanset niveau. Det at få fjernet fokus fra den negative tilstand og erstattet det med et bedre alternativ og så se resultatet i form af et gladere menneske med mere energi og livsglæde, det giver mig sgu et kick, som jeg ikke kan få nok af. Af samme årsag elsker jeg mit job og er god til det.

 

Jeg elsker selvfølgelig selv at træne og leve sundt, men jeg nyder skam også sovs, chokolade og andre skønne ting fra tid til anden.

Maja Kirstine Petersen
Uddannelsesvejleder, triatlet og ultraløber

I triatlon er der, ud over de tre sportsgrene, ét element, som er mindst lige så vigtigt; kosten. Det jeg putter i munden har betydning for min sportslige præstation og mit personlige velvære, og i min travle og aktive hverdag, er det vigtigt for mig, at min kost er sammensat så den understøtter min træning og livsstil bedst muligt. Produkterne fra LinusPro er nemme at anvende både i madlavning, som supplement før, under og efter træning eller blot som en snack inden sengetid.

“Det betyder noget for mig, at LinusPro er et danskproducent kosttilskud, og at smag og tekstur i produkterne ikke er syntetisk” – Maja Kirstine

Daniel Skaaning
Svømmer

Mit navn er Daniel Skaaning, 26, og jeg er professionel svømmer. I 2012 og 2016 repræsenterede jeg Danmark ved OL, og jeg bor og træner i dag i Los Angeles, USA, hvor jeg arbejder mod mit 3. OL.
 
Jeg har igennem årene repræsenteret Danmark ved EM, VM og OL, hvor det er blevet til EM og VM finaler og to 12. pladser ved OL. 
 
I sommer rev jeg teltpælene op i København for at flytte til Los Angeles i bestræbelserne på at nå et højere sportsligt niveau samt træne med nogle af verdens bedste svømmere og trænere.