Pernille Bindslev Skipper
Bikini fitness atlet 2020

Mit navn er Pernille Skipper, og jeg er bikinifitness atlet. Jeg stiller op i DBFF Newcomers 2020. Kost og træning er for mig en vigtig parameter, ligeledes er supplementer i form af kosttilskud som proteinpulver, pre-workout og proteinsbars etc. Jeg er utrolig glad for LinusPro og benytter mig af deres produkter hver eneste dag. LinusPros produkter har et højt protein indhold, som dagligt dækker mit behov – for ikke at nævne den gode kvalitet, som bestemt kan smages. Jeg er fan!

Caroline Jespersen
Bikini Fitness atlet 2020

Mit navn er Caroline Jespersen, jeg er 23 år gammel og læser til hverdag til fysioterapeut. I min fritid træner jeg op til min første konkurrence i bikinifitness, som bliver i foråret 2020. Min store passion er kroppen. Jeg har altid været fascineret over hvad kroppen kan, og hvordan den arbejder. Derfor læser jeg til fysioterapeut. Jeg valgte at stille op i bikinifitness, da jeg havde brug for en udfordring. Grunden til jeg valgte at kontakte LinusPro var i forbindelse med konkurrence. Jeg har altid været kæmpe fan af produkterne – især proteinbarerne – og er stolt af at være en del af teamet. Min favorit bar må absolut være caramel and milk chokolate.

Maja Kirstine Petersen
Uddannelsesvejleder, triatlet og ultraløber

I triatlon er der, ud over de tre sportsgrene, ét element, som er mindst lige så vigtigt; kosten. Det jeg putter i munden har betydning for min sportslige præstation og mit personlige velvære, og i min travle og aktive hverdag, er det vigtigt for mig, at min kost er sammensat så den understøtter min træning og livsstil bedst muligt. Produkterne fra LinusPro er nemme at anvende både i madlavning, som supplement før, under og efter træning eller blot som en snack inden sengetid.

“Det betyder noget for mig, at LinusPro er et danskproducent kosttilskud, og at smag og tekstur i produkterne ikke er syntetisk” – Maja Kirstine

Catrine Moesgaard
Bikini Fitness & personlig træner

Jeg har altid dyrket sport – helt fra barnets ben af. Jeg har altid haft målsætninger og ambitioner med den sport, som jeg har dyrket. Sport har altid været en stor del af mit liv sammen en god og sund hverdagskost. Slut gymnasiet ville jeg gerne personligt selv udfordres mere igennem min sport. Derfor tog jeg kontakt til Claus Bo Jensen, som blev min coach mod første konkurrence i bikinifitness, der fandt sted i 2015. 

 

Min motivation har altid været drevet af lysten fra mit hjerte. Jeg har altid benyttet af mig kosttilskud, som proteinpulver, proteinbars, BCAA, ZMA og fiskeolie. På den måde at kunne optimere min træning samt restitution af kroppen. Jeg er rigtig glad for at have et samarbejde med LinusPro, hvor jeg modtager produkter af høj kvalitet. Ikke nok med at deres service er i top, så har alle deres produkter en fantastisk god smag både til shakes og bagning, hvilket gør livet på diæt til en vidunderlig oplevelse hver eneste dag.

Anders Sindal
Stifter og ejer af Next Level Training

Jeg er 42 år og tidligere elite basketballspiller. Bor på Østerbro i København sammen med min datter og kæreste. Sundhed og velvære har altid været en stor del af mit liv, og jeg elsker at hjælpe andre med deres mål og drømme. Jeg er uddannet personlig træner og massør, derudover har jeg certificeringer fra div. efteruddannelser og kurser inden for min branche.

I mit daglige virke som træner/coach arbejder jeg med alt fra elite sportsfolk til ganske ”almindelige” mennesker med forskellige behov ift. søvn, kost, træning og mental coaching.

 

Det er min passion, at optimere menneskers præstationsevne uanset niveau. Det at få fjernet fokus fra den negative tilstand og erstattet det med et bedre alternativ og så se resultatet i form af et gladere menneske med mere energi og livsglæde, det giver mig sgu et kick, som jeg ikke kan få nok af. Af samme årsag elsker jeg mit job og er god til det.

 

Jeg elsker selvfølgelig selv at træne og leve sundt, men jeg nyder skam også sovs, chokolade og andre skønne ting fra tid til anden.

Daniel Skaaning
Svømmer

Mit navn er Daniel Skaaning, 26, og jeg er professionel svømmer. I 2012 og 2016 repræsenterede jeg Danmark ved OL, og jeg bor og træner i dag i Los Angeles, USA, hvor jeg arbejder mod mit 3. OL.
 
Jeg har igennem årene repræsenteret Danmark ved EM, VM og OL, hvor det er blevet til EM og VM finaler og to 12. pladser ved OL. 
 
I sommer rev jeg teltpælene op i København for at flytte til Los Angeles i bestræbelserne på at nå et højere sportsligt niveau samt træne med nogle af verdens bedste svømmere og trænere.