Viser alle 4 resultater

Aminosyrer

-16%
449,00 kr.

Aminosyrers opbygning

Branched Chain Amino Acids og på dansk kalder vi det aminosyrer. Det er et populært tilskud i forbindelse med styrketræning. Kroppen bruger 20 forskellige aminosyrer til at fremstille proteiner. Ni af disse er essentielle aminosyrer, hvilket betyder, at kroppen ikke selv kan danne dem. Vi er derfor nødt til at indtage dem gennem kosten og eventuelle kosttilskud. De resterende 11 kaldes ikke-essentielle aminosyrer. Det betyder ikke, at de er mindre vigtige, blot at kroppen selv kan producere dem.

Tre af de essentielle aminosyrer er specielt vigtige i forbindelse med træning, da de hjælper med at opretholde muskelprotein og opbygge muskelvæv. Disse er leucin, isoleucin og valin. Af dem er leucin den muskelopbyggende drivkraft, da den direkte går ind og stimulerer proteinsyntesen.

Dyrker du regelmæssig motion og har en aktiv livsstil, øges behovet for disse aminosyrer i kroppen. Da kroppen ikke selv kan danne disse tre aminosyrer, opnås et tilstrækkeligt indtag kun gennem kosten og da det kan være svært for nogle at få nok via den daglige kost, er kosttilskuddet Aminosyrer en god løsning.

Aminosyrer er et velkendt kosttilskud, der tages i forbindelse med styrketræning. Aminosyrer består af de tre forgrenede, essentielle aminosyrer leucin, isoleucin og valin.

Det smarte ved Aminosyrer er, at det kommer i ren form og det skal derfor ikke først nedbrydes i kroppen ligesom eksempelvis kød, der skal fordøjes, inden vores krop kan udnytte aminosyrerne. Aminosyrer springer dette trin over, da en fri aminosyre ikke skal fordøjes og derfor hurtigt og effektivt optages i blodbanen.

Et andet plus ved at tage Aminosyrer er, at det stort set ingen kalorier indeholder sammenlignet med at skulle indtage den samme mængde aminosyrer gennem for eksempel proteinpulver, kød eller mejeriprodukter. Det er altså en god løsning, hvis man forsøger at minimere sit kalorieindtag.

Du kan også overveje om et kreatin tilskud er noget for dig. Med kreatin opnår du hurtig effekt, så dette tilskud er relevant ved kortvarig aktivitet som styrketræning og sprint.

LinusPro Aminosyrer

LinusPro Aminosyrer optages hurtigt og effektivt i kroppen, fordi aminosyrernes særlige struktur gør dem meget letfordøjelige. Det betyder, at du opnår den fulde effekt af produktet inden for blot 30 minutter, så du hurtigt er dækket ind under hele din træning. Aminosyrer-pulveret er letopløseligt i vand.

Hvornår skal man tage Aminosyrer?

Aminosyrer bør indtages i forbindelse med træning. Du opnår den bedste effekt, hvis du indtager tilskuddet før eller under træningen.

Vi anbefaler et indtag på 10 gram (svarende til en spiseske) blandet op med 250 ml væske.

4