Kosttilskud til eksplosiv træning

Kreatin er et af de mest veldokumenterede sportstilskud, og så er det oven i købet et af de billigste. En af virkningerne ved kreatin tilskud er, at musklerne får ekstra power til at yde mere i korte intensive træningspas.

Guide til Træningsprogrammer

Den ultimative guide til træningsprogrammerI denne guide vil vi forsøge at give dig en grundig, men simpel gennemgang af de forskellige træningsprogrammer og de forskellige aspekter der relaterer sig hertil.

7 tips til at få en bedre motivation

Motivation er nøgleredskabet til at komme i mål med et projektDet er lige meget om, du vil bygge et hus eller træne op til en maraton. Hvis du ikke føler dig motiveret til at udføre en opgave, så udfører du den helt sikkert ikke lige så godt, som du eller ville have gjort.

Kom af med mormorarmene

De færreste ønsker mormorarme, men mange har demMormorarmen er et klassisk tegn på, at du har siddet stille lidt for længe, så det er på tide at komme op af sofaen. 

Boost Dit Testosteronniveau!

Guiden til et højere testosteronniveauDet mandlige kønshormon testosteron er en direkte kilde til større og stærkere muskler! Desværre er et unaturligt tilskud af testosteron både sundhedsskadeligt og ulovlig brug af doping.