Du er her

Blog

Velkommen til LinusPro Nutritions officielle blog. Målet med bloggen er at dele viden med jer derude, som søger et indblik i verdenen af ernæring, træning og livstilen som tilhører.  Vi ønsker at dele inspirerende og opsigtsvækkende indhold med jer, vores læsere. Bag bloggen har vi en række professionelle kost- og ernæringseksperter, samt personer uddannet inden for kroppens fysiologi.

Dyrker du regelmæssig styrketræning, og er dit mål at opbygge muskelmasse, har du nok hørt om de mest benyttede kosttilskud: proteinpulver og kreatinpulver. Der findes efterhånden også en række studier, der viser, at det daglige behov for protein stiger, når man træner hårdt og ofte.

Af en eller anden årsag er der opstået en række myter om, at styrketræning skulle være skadeligt for børn og unge.

Interessen og opmærksomheden for plantebaserede proteintilskud er i de senere år steget betragteligt, og af rigtig god grund.

Linuspro, vægttab

En hurtig træning med nemme øvelser til hele kroppen.

Udføres 2-3 gange om ugen.

Varighed: 15-20min.
 

Programmet består af 4 øvelser, som trænes lige efter hinanden uden pause.

superfood, linuspro, vegansk
Dagene under King Whey er endnu ikke talte, men det er på tide at gøre os familiære med en ny og lige så god måde at opbygge muskelmasse på.
bulking, LinusPro

"Eat big to get big" er et populært ordsprog indenfor fitness- og bodybuidlingindustrien, og vil man opnå en større muskelmasse, så er det helt korrekt, at et kalorieoverskud almindeligvis er en forudsætning for dette. 

Mød Maj-Britt, der er LinusPro ambassadør og har gennemgået et stort vægttab på 14 kg. Blandt andet ved hjælp af LCHF og en masse løb.

Mette har brugt løb og kostomlægning til at tabe sig

Mød vores nye ambassadør Mette Marie på 33 år, mor og travl karrierekvinde, der har tabt sig 21 kilo ved hjælp af kostomlægning og løbetræning. 

Carina elsker at løbe

Mød vores rå ambassadør Carina Vergmann, der er lidt af en drengepige, der både elsker at drible med en fodbold, såvel som langdistanceløb. 

Sider