Guide til Træningsprogrammer

Den ultimative guide til træningsprogrammerI denne guide vil vi forsøge at give dig en grundig, men simpel gennemgang af de forskellige træningsprogrammer og de forskellige aspekter der relaterer sig hertil.

7 tips til at få en bedre motivation

Motivation er nøgleredskabet til at komme i mål med et projektDet er lige meget om, du vil bygge et hus eller træne op til en maraton. Hvis du ikke føler dig motiveret til at udføre en opgave, så udfører du den helt sikkert ikke lige så godt, som du eller ville have gjort.

Kom af med mormorarmene

De færreste ønsker mormorarme, men mange har demMormorarmen er et klassisk tegn på, at du har siddet stille lidt for længe, så det er på tide at komme op af sofaen. 

Boost Dit Testosteronniveau!

Guiden til et højere testosteronniveauDet mandlige kønshormon testosteron er en direkte kilde til større og stærkere muskler! Desværre er et unaturligt tilskud af testosteron både sundhedsskadeligt og ulovlig brug af doping.

7 Tips Til En Nemmere Slankekur

Sådan bliver diæten gjort nemmere!Diæt eller slankekur er aldrig en sjov ting at begynde på. Derfor har vi samlet 7 gode råd, som skal gøre dit forløb både sjovere og nemmere! Husk, man kan sagtens være på kur, uden at det er surt.

Hvad kan du gøre for at øge din forbrænding på job?

Øg din forbrænding på arbejdetBefolkningen bruger i gennemsnit halvdelen er deres vågne timer på job, hvorfor vores aktivitet på vores arbejdsplads har stor betydning for, hvad vi forbrænder på en dag. Langt de fleste sidder stille i løbet af en arbejdsdag, på trods af at det er ikk