Du er her

Blog

Velkommen til LinusPro Nutritions officielle blog. Målet med bloggen er at dele viden med jer derude, som søger et indblik i verdenen af ernæring, træning og livstilen som tilhører.  Vi ønsker at dele inspirerende og opsigtsvækkende indhold med jer, vores læsere. Bag bloggen har vi en række professionelle kost- og ernæringseksperter, samt personer uddannet inden for kroppens fysiologi.

Mød Maj-Britt, der er LinusPro ambassadør og har gennemgået et stort vægttab på 14 kg. Blandt andet ved hjælp af LCHF og en masse løb.

Mette har brugt løb og kostomlægning til at tabe sig

Mød vores nye ambassadør Mette Marie på 33 år, mor og travl karrierekvinde, der har tabt sig 21 kilo ved hjælp af kostomlægning og løbetræning. 

Carina elsker at løbe

Mød vores rå ambassadør Carina Vergmann, der er lidt af en drengepige, der både elsker at drible med en fodbold, såvel som langdistanceløb. 

Mød vores ambassadør, Janni, der har tabt sig “et helt menneske”, og som er gået fra svært overvægtig til slank sylfide. Hør her, hvordan hun holder den slanke linje med fokus på både proteinindtag og træning.

BCAA er et velkendt kosttilskud indenfor styrketræning, men kun få mennesker har et hundrede procent styr på, hvad det egentlig er, og hvorfor det er fordelagtigt at indtage i forbindelse med styrketræning.

Selvom det måske ikke lå i kortene, at Mia Sørensen med knæproblemer skulle blive superløber, så er det præcis det, hun er blevet. Mød den seje kvinde, der løber op til 120 km om ugen.

1. Du løber meget. Hvornår startede du med det?

Selvom Rikke Holm lider af mave-tarmsygdommen IBS, lever hun et aktivt liv fyldt med sund mad og motion i massevis. Vi har derfor mødt hende til en snak om, hvordan hun holder sig aktiv på trods af sygdommen.

Tips til marathonløb

Foråret er på vej, og det betyder masser af løb i kalenderen. En af de helt store er Copenhagen Marathon, der afholdes 22 maj. Skal du løbe med, giver vi dig her de bedste råd til optimal ernæring både før, under og efter det store løb.

Crossfit Atlet Allan Jensen

Vi har stillet professionel Crossfitter Allan Jensen i stævne for at høre lidt om hans kost og træning, samt hvordan han bruger LinusPros produkter til at opnå bedre resultater.

Sådan Virker Kreatin Kosttilskud

Vi har modtaget mange spørgsmål vedr. kreatin. Hvad er kreatin og hvad gør det godt for? Derfor har vi lavet denne dybdegående guide om, hvad kreatin egentlig er og hvordan man bruger kreatin, uanset erfaringsniveau. Kreatin bliver oftest forbundet med styrketræning og fitnessbranchen, som et kosttilskud der hjælper dig med bl.a. at fremme muskelvækst og styrke. 

Sider