Du er her

Blog

Velkommen til LinusPro Nutritions officielle blog. Målet med bloggen er at dele viden med jer derude, som søger et indblik i verdenen af ernæring, træning og livstilen som tilhører.  Vi ønsker at dele inspirerende og opsigtsvækkende indhold med jer, vores læsere. Bag bloggen har vi en række professionelle kost- og ernæringseksperter, samt personer uddannet inden for kroppens fysiologi.

muskelhukommelse

De fleste, der har prøvet at holde en længere pause fra cyklen, ved, at man ikke lige glemmer, hvordan man cykler, uanset hvor lang tid, der går imellem.

sixpack, træning, fit, linuspro

Går du og drømmer om sixpack her til sommer, men er i tvivl om, hvad der skal til for, at du kan fuldføre drømmen?

3 myter om bagdelen

Bagdelen har altid været et populært kropsideal, og tager man en tur i fitnesscentret, så vil man hurtigt opdage, at populariteten ikke er blevet mindre de seneste år.

Kickstart din forbrænding, chili, grøn te, LinusPro Nutrition

Er man interesseret i at øge sin forbrænding til et evt. vægttab, kan man med fordel løbe en tur i skoven, da fysisk aktivitet er den mest effektive måde at øge forbrændingen på.

okklusionstræning

De seneste år er okklusionstræning blevet meget nævnt i diverse træningsmedier på nettet, og man ser mere og mere folk bru

Protein requirements

Snakker man styrketræning og protein, er det to ting, der går hånd i hånd, og de fleste, som træner ved også, at større mængder protein er nødvendigt, hvis dit mål er at få større muskler.

Kreatinpulver

Historien om kreatin

Dyrker du regelmæssig styrketræning, og er dit mål at opbygge muskelmasse, har du nok hørt om de mest benyttede kosttilskud: proteinpulver og kreatinpulver. Der findes efterhånden også en række studier, der viser, at det daglige behov for protein stiger, når man træner hårdt og ofte.

Af en eller anden årsag er der opstået en række myter om, at styrketræning skulle være skadeligt for børn og unge.

Interessen og opmærksomheden for plantebaserede proteintilskud er i de senere år steget betragteligt, og af rigtig god grund.

Sider