Du er her

Blog

Velkommen til LinusPro Nutritions officielle blog. Målet med bloggen er at dele viden med jer derude, som søger et indblik i verdenen af ernæring, træning og livstilen som tilhører.  Vi ønsker at dele inspirerende og opsigtsvækkende indhold med jer, vores læsere. Bag bloggen har vi en række professionelle kost- og ernæringseksperter, samt personer uddannet inden for kroppens fysiologi.

BCAA er et velkendt kosttilskud indenfor styrketræning, men kun få mennesker har et hundrede procent styr på, hvad det egentlig er, og hvorfor det er fordelagtigt at indtage i forbindelse med styrketræning.

Allerede som 23 årig vejede Augusta 28 kilo for meget. Det fik hende til at hanke op i sig selv og begynde at træne og fokusere på den rigtige kost. I dag lever hun et slank og aktivt liv. Læs her, hvordan. 
 

Selvom det måske ikke lå i kortene, at Mia Sørensen med knæproblemer skulle blive superløber, så er det præcis det, hun er blevet. Mød den seje kvinde, der løber op til 120 km om ugen.

1. Du løber meget. Hvornår startede du med det?

Selvom Dorte Dvinge lider af gigt, så har hun kæmpet en brav kamp for at smide hele 26 kilo. Vi har mødt den seje mor til to, der blandt andet har en forkærlighed for sunde desserter, som hun ofte bidrager med på LinusPro.dk 

Bikinifitness er en hård sport, der både kræver masser af træning og korrekt kost. Vi har derfor mødt LinusPro ambassadør- og bikinifitnesspigen Stine Sørensen for at høre om hendes træning, kost og motivation.

Selvom Rikke Holm lider af mave-tarmsygdommen IBS, lever hun et aktivt liv fyldt med sund mad og motion i massevis. Vi har derfor mødt hende til en snak om, hvordan hun holder sig aktiv på trods af sygdommen.

Mød LinusPro ambassadør Daniel Kielgast, som kalder sig natural bodybuilder.

Tips til marathonløb

Foråret er på vej, og det betyder masser af løb i kalenderen. En af de helt store er Copenhagen Marathon, der afholdes 22 maj. Skal du løbe med, giver vi dig her de bedste råd til optimal ernæring både før, under og efter det store løb.

Crossfit Atlet Allan Jensen

Vi har stillet professionel Crossfitter Allan Jensen i stævne for at høre lidt om hans kost og træning, samt hvordan han bruger LinusPros produkter til at opnå bedre resultater.

Sådan Virker Kreatin Kosttilskud

Vi har modtaget mange spørgsmål vedr. kreatin. Hvad er kreatin og hvad gør det godt for? Derfor har vi lavet denne dybdegående guide om, hvad kreatin egentlig er og hvordan man bruger kreatin, uanset erfaringsniveau. Kreatin bliver oftest forbundet med styrketræning og fitnessbranchen, som et kosttilskud der hjælper dig med bl.a. at fremme muskelvækst og styrke. 

Sider