6 tips til en hurtig træning

Sommeren er for alvor over os, hvilket er tydeligt, hvis man tager en tur i fitnesscentret. Her er der nemlig mere plads, end der er i januar, da mange dropper træningen for at nyde solstrålerne.

Gode råd til muskelopbygning

Er du en af dem, som ikke ser synlige resultater, selvom du bruger utallige timer i fitnesscentret hver uge? Så er du ikke alene om det. Mange mennesker styrketræner nemlig uden at tænke videre over deres kost eller variation i træningsøvelser.

Kostråd og myter, du IKKE skal følge

Vi bliver konstant bombarderet med kostråd fra sociale medier, tv, reklamer, virksomheder m.m., og det er for mange mennesker en jungle at navigere rundt i. Nogle diæter siger noget, mens andre diæter siger noget helt andet.

Kål – det sunde valg

I mange år har kål været kendt som en kedelig grøntsag, som mange hellere ville fodre kaniner med frem for selv at sætte tænderne i. De seneste år har kål dog vundet indpas og er nu en fast bestanddel i mange danske familiers daglige kost.

Få sixpack nu

Går du og drømmer om sixpack her til sommer, men er i tvivl om, hvad der skal til for, at du kan fuldføre drømmen?

3 myter om bagdelen

Bagdelen har altid været et populært kropsideal, og tager man en tur i fitnesscentret, så vil man hurtigt opdage, at populariteten ikke er blevet mindre de seneste år.