10 SPØRGSMÅL TIL LINUSPRO AMBASSADØR ILYA PODOLNYY

Mød vores ambassadør kajakroer i sprint Ilya Podolnyy, der træner hårdt for at nå hans mål om VM og for at blive den bedste udgave af sig selv.

 

Hvad er din passion:

Min passion er at blive bedre hver dag. En bedre version af mig, en bedre atlet, og en bedre kajakroer.

 

Fortæl om din hverdag. Hvor ofte træner du?

Mine normale dage er fyldt med træning. Jeg træner omkring 5 til 6 timer om dagen og 26 til 30 timer om ugen. Jeg har 3-4 træningspas på en dag i 5 dage, lørdag søndag er der en træningssession. Det svarer til 22-20 sessioner om ugen.

Normal træningsdag består af først ude og ro, så vægttræning, ro igen og til sidst løb.

 

Hvorfor blev det lige kajak?

Jeg har prøvet mange andre sportsgrene, men jeg er altid endt med kajak.

Jeg elsker naturen, at være udenfor og at se/mærke de forskellige vejrforhold og padle på vandet både herhjemme, men ikke mindst i andre land er fantastisk. I det hele taget elsker jeg vandsport.

 

Hvilke LinusPro produkter er dine favorit produkter og hvad gør de for dig?

Mine favoritter produkter er først og fremmest ENERGIPULVER, jeg bruger det til min hver padling-session. Når man træner i 90-120 minutter, har man brug for denne slags energi for at holde sig i gang.

PROTEINBAR er en god snack på farten eller efter en træningssession før jeg spiser mit aftensmåltid.

PRE-WORKOUT bruger jeg før min hårde sessioner, og hvis jeg føler at jeg er træt før træning, giver det mig ekstra energi.

PROTEINPULVER, hvis jeg ikke har tid til at lave et helt måltid, så kan jeg godt lide at lave en shaker med dette i.

 

Hvor højt går du op i at spise sundt?/Hvorfor?

Ja jeg spiser mest sundt. 80% sund og ca.  20%, hvor jeg godt  kan lide at forkæle mig selv med noget slik. Alle har brug for noget usundt en gang imellem. Her er det især chokolade jeg  elsker.

Hvorfor jeg spiser sundt, er fordi jeg har brug for at holde mig i form og holde en godt vægt til  mine konkurrencer. Jo lettere man er, jo hurtigere og stærkere vil man være på vandet. Hvad angår sund mad, er jeg vild med at spise salater, da de giver vitaminer og de vitaminer har vi brug for.

 

Hvorfor tager du kost/proteintilskud?

Hvem elsker ikke protein: D

Protein er godt efter træning, hvis du vil holde dig i din kropsform, og nogle gange tager det lang tid, indtil vi får vores måltider. Her hjælper protein snacks eller protein shake til opbygningen/vedligeholdelse af muskelmassen.

 

Lever du efter en kostplan?

Jeg har ikke en kostplan fra ernæringsekspert, men ernæring er for mig meget vigtig, og prøver så vidt, at lave min egen kostplan. Jeg kan lide at læse om ernæring og få nogle nye ideer til min egen kostplan, og jeg forsøger at lave madplaner hver dag, i form af hvad man skal spise og hvor meget. Hvis jeg har brug for at tabe mig, holder jeg mig til denne fine sætning: “Low carbs, high protein”.

 

Hvad er din absolutte yndlings treat?

PROTEINBAR fra linusPro 🙂 Og også muffins lavet med PROTEINPULVER i fra LinusPro.

 

Hvilke supplementer bruger du?

For det meste ENERGI PULVER, PROTEINBARE, PRE-WORKOUT og BCAA. Og selvfølgelig PROTEINPULVER.

 

Hvad er dit næste mål?

At gøre mit bedste i enhver konkurrence. Men det helt store mål er at opnå A finalen i 500 m til verdensmesterskabet i august. Og at blive dansk mester i september måned. Jeg håber, at alle mine mål og ønsker vil blive opfyldt i år.