PRÆSENTATION AF ALLAN JENSEN, CROSSFIT ATLET

Navn:

Allan Jensen

Alder:

27 år

Profession:

Ambassadør for Linus Pro Nutrition og læser til dagligt en Bachelor i Emergency & Risk Manegement i København.

Præsentation:

Jeg har trænet Crossfit i Butchers Lab , siden Februar 2009. Det var først i 2012, at det blev mere end bare en hobby, hvor jeg begyndte at stille op til konkurrencer, og blev sponsoreret med forskellige produkter og tøj som et supplement til mine mange timer i crossfitcentret.

Bedste konkurrenceplaceringer:

Christmas Challenge 2012 – Nr.1, vandt med Christian Rasmussen.
Christmas Challenge 2013 – Nr.2, med Nicolai Sjøgreen.
Christmas Challenge 2014 – Nr.1, Vandt med Christian Rasmussen.
Dansk Fitness Liga 2014 – Nr.2, med Thomas Frøsig.

Min største bedrift indenfor Crossfit repræsenterede Team Butchers Lab ved EM Regionals 2014 i Ballerup Super Arena.

I den nærmere fremtid arbejder jeg hårdt på, at vi igen som team kvalificerer os til VM i Crossfit 2015 i Californien.

Jeg har en tidligere baggrund i Forsvaret, hvor jeg b.la. har været udsendt til Afghanistan og stiftet bekendtskab med Frømandskorpset, hvilket nok afspejler min passion for noget så intenst og konkurrenceprægede som Crossfit.