Viser 1–18 af 19 resultater

Puori

Vitaminer og mineraler fra PUORI er produceret på 100 % naturlige råvarer, og produkterne er alle i topkvalitet. Vitaminer og mineraler som magnesium, zink og B6 (også kaldet ZMA) og D-vitamin er vigtige kosttilskud til dig, som træner meget.

-20%
499,00 kr.

Vitaminer & mineraler fra danske PUORI

PUORI er et danskudviklet kosttilskud, der tidligere var kendt under navnet PurePharma. Deres kosttilskud er baseret på rene og naturlige ingredienser. PUORI står for ”Pure Origin”, som betyder ren oprindelse. Alle produkter fra PUORI er udviklet til at hjælpe dig til en sundere liv på en naturlig måde.

Vitaminer og mineraler er essentielle for mange af de vigtige processer i kroppen. En stor del af dem dannes ikke i kroppen, og derfor skal de indtages gennem kosten. PUORI-vitaminer og mineraler som magnesium, zink og B6 (også kaldet ZMA) og D-vitamin er alle vigtige kosttilskud, som du kan få som supplement.

Naturlige og rene kosttilskud med suveræn smag

PUORI-vitaminer og mineraler er produceret på 100% naturlige råvarer. Ifølge PUORI er fødevarer som grøntsager og frugter ikke, hvad de har været med hensyn til indhold af næringsstoffer. I dag produceres der meget frugt og grønt med øje for kvantitet fremfor kvalitet i det industrialiserede landbrug. Det har desværre været på bekostning af vitaminer og mineraler. Det er ikke let at finde de rigtige ingredienser, og derfor kræver det meget dedikation og arbejde at leve op til PUORIs egne høje standarder. V

irksomheden håndplukker deres naturlige ingredienser baseret på dokumentation og overvåger hvert skridt i produktionen fra start til slut. De går ikke på kompromis med deres grundholdning som er, at deres kosttilskud kun må være baseret på rene og naturlige ingredienser.

PUORI-vitaminer er testet og certificeret for renhed og kvalitet

Du kan trygt købe kosttilskud fra PUORI. De er allesammen blevet tredjepartstestet, hvilket vil sige at produkterne bliver testet i et uafhængigt laboratorium. Dette skal sikre, at alle objektive testkrav er opfyldt og resultaterne er uafhængige af hinanden. Her testes der blandt andet for uønskede stoffer, forurening og kvalitet samt mængde af de aktive stoffer angivet på produktet. Derefter sendes de til Clean Label Project, som gennemgår batchtesten og certificerer kvaliteten. Tilslut bliver alle testresultaterne offentliggjort på Clean Label Projects hjemmeside, så du som forbruger ved nøjagtig, hvad dit PUORI-kosttilskud indeholder.

Se vores udvalg af produkter fra PUORI

Hos LinusPro producerer vi ikke vores egen vitamin- og mineralkosttilskud, men til gengæld har vi et bredt udvalg af kosttilskud fra danske PUORI. Her kan du finde en lang række produkter som Omega-3, PUORI O3, fiskeolie i kapselformat eller i flydende form, kollagenpeptider og magnesium. Her kan du med garanti finde et kosttilskud, der passer til dine behov. Fælles for alle vores produkter fra PUORI er, at de er produceret efter samme filosofi som vores egne produkter. Det er nemlig at forsyne dig med gennemskuelige og gennemtestede højkvalitetsprodukter, hvor vi har et stort fokus på at have rene produkter med suveræn smag.

Hos LinusPro er du garanteret en bred vifte af kosttilskud i høj kvalitet. Her operer vi i overensstemmelse med Fødevarestyrelsens lovgivning og er registreret som importør og engrosforhandler af kosttilskud, proteinprodukter, drikkevarer m.m.

Har du nogle spørgsmål til vores PUORI-produkter? Så er du velkommen til at skrive til os på info@linuspro.dk. Her vil vi bestræbe os på at svare dig indenfor en hverdag.

19