Af Natascha Hansen

Browniebund: 

– 1 pose brownie mix fra easis

( Der skal bruges vand og smør – brugte becel let). 

 

Protein jordbær cheesecake mousse: 

  • 200 g light flødeost 
  • 200 g vanilje skyr 
  • 1 scoop Whey 100 proteinpulver fra linusprodk med jordbærsmag 
  • 4 stk husblas 
  • Et par dråber flydende sød 
  • 100 g jordbær 
  • 1 spsk citronsaft 

 

Fremgangsmåde: 

Start med at tænde ovnen som skrevet på brownie pakken. Mix nu indholdet i posen med ingredienserne som beskrevet på posen(vand og smør). 

Kom dejen i en beklædt springform og bag som beskrevet. Når kagen er færdig tages den ud og kommes på køl/frost. 

Nu laves cheesecake moussen. Start med at komme husblas i koldt vand i ca 15 minutter. Bland skyr, flødeost, proteinpulver, flydende sød sammen. Varm citronsaft op. Vrid væsken ud af husblas og rør det ud i den varme citronsaft (tilsæt evt lidt vand også). Når husblas er smeltet tilsættes det i blandingen under grundig piskning. Hak nu jordbær i små stykker og tilsæt dem i cheesecake moussen. 

Kom nu moussen oven på den afkølede browniebund og stil på køl i minimum 6 timer. 

Pynt nu kagen med ønsket pynt.

Jeg har pyntet denne med friske jordbær, blåbær, hindbær, hvid chokolade, sukkerfri marengs og selvfølgelig den bedste proteinbar fra @linusprodk med hvid chokolade & blåbær

1