(4 personer)

Ingredienser:

40 g LinusPro WHEY100 proteinpulver med chokoladesmag
2 æggeblommer
3 dl cremefinefløde til piskning 21%
1,5 dl vand
50 g sukrin
85 g mørk belgisk chokolade fra EASIS (chokolade med 70 %+ kakao kan også anvendes)

Topping:

Finthakket mørk chokolade, blåbær og frisk mynte.

Fremgangsmåde:

Lav en shake med vand, fløde, sukrin og proteinpulver. Ryst det godt sammen til proteinpulveret er opløst. Lun proteinpulverblandingen i en gryde under omrøring. Tilsæt den mørke chokolade og rør rundt, indtil chokoladen er opløst. Pisk æggeblommerne sammen i en skål og bland chokolademassen i. Pisk det hele godt sammen, så der ikke er klumper i blandingen. Rør massen på en ismaskine, eller kom den i en fryseegnet beholder og rør i isen hver halve time, indtil konsistensen er som ønsket.

1