(2 personer)

Ingredienser:

15 g LinusPro WHEY100 proteinpulver med chokoladesmag
55 g chokolade med min. 70% kakao
2 æggeblommer
3 æggehvider
½ tsk. Perfect Sød eller andet sødemiddel
Evt. mandler og mørk chokolade til pynt

Topping:

Grofthakkede chokolade og mandler

Fremgangsmåde:

Smelt 50 g af chokoladen over et vandbad, og gem resten til pynt. Pisk æggehviderne stive. Bland æggeblommer med chokolade, når chokoladen er lunken.
Vend forsigtigt æggehviderne i chokolademassen med en dejskraber, og tilsæt sødemiddel. Tilsæt forsigtigt proteinpulver lidt af gangen, mens du rører i chokolademoussen.
Rør i moussen, til der ikke er flere klumper. Hæld chokolademoussen i portionsglas eller i en skål. Lad chokolademoussen stivne i køleskabet i 2 timer.
Pynt med grofthakket chokolade og mandler.

1