Viser 1–18 af 33 resultater

Deals

-30%
-36%
-36%
-18%
-59%
-62%
-17%
-17%
-62%
-17%
-39%
-22%
-17%
-42%
-38%
Gratis fragt
159,00 DKK 99,00 DKK
-31%
-36%
-36%

Deals: Få LinusPro produkter til brandgode priser

Kosttilskud som proteinpulver og proteinbarer kan til tider være dyre udgifter – især hvis det er produkter, du bruger i stor stil. Derfor kan det godt betale sig at holde øje med de gode tilbud.

Hvad end du er på udkig efter billigt proteinpulver, proteinbarer i høj kvalitet eller energidrikke, så finder du det lige her på siden til særdeles gode priser. 

Tag et kig på vores tilbud på proteinpulver, proteinbarer og kosttilskud her på siden.

Alle elsker et godt tilbud – og dem finder du altid i rigelige mængder her

Er du storforbruger af proteinpulver, energidrikke og andre kosttilskud? Så ved du også, at det kan gå hen at blive temmelig dyrt. 

Du sætter måske krav til mængden af protein, du indtager. Samtidig ved du, at det er svært at overholde dine krav i en travl hverdag – og her er proteinrige kosttilskud en kæmpestor hjælp. 

Vores deals skifter løbende. Du kan med fordel tjekke vores sortiment i ny og næ for at se, om der kommer en deal, du ikke kan undvære. 

Hvorfor er produkterne på tilbud – fejler de noget?

Vi sælger selvfølgelig kun produkter, der er friske og i topkvalitet. 

Vi kunne ikke drømme om at sælge dig noget, der ikke er i orden. Der kan være mange grunde til, at vi flytter vores produkter over på deals-siden her. Skal vi have ryddet op på lageret, eller udgår et produkt, ryger det typisk herhen – så kan vi nemlig få plads til nye, spændende produkter til dig. 

LinusPro er din danske producent af kosttilskud i klasse kvalitet

Hos LinusPro er vores mission at tilbyde innovative og virksomme produkter, der gør det nemmere at leve en sund hverdag. 

Vi har et stærkt samarbejde med dygtige leverandører, som gør det muligt for os at fremstille produkter i topkvalitet. Alle vores produkter er udviklet og testet i Danmark. Det betyder, at de alle overholder den strikse, danske lovgivning – og det er din garanti for kvalitetsdygtige produkter. 

Vi hjælper dig med at leve sundere 

For os er det vigtigt, at du som forbruger er oplyst om de produkter, du bruger. 

Du finder eksempelvis en meget udtømmende guide om proteinpulver her, som du kan bruge, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vide om proteinpulver – at være sund handler om at tage de rigtige valg, og vi vil gerne hjælpe dig med at finde de produkter, der passer netop dig. 

Gør en god handel: Køb nye kosttilskud på tilbud i dag

Er det på tide at afprøve en ny proteinpulver? Spar penge, og prøv en af vores deals. 

Handler du for mere end 399 kroner, tilbyder vi fri fragt. Vi sørger for at afsende din ordre samme hverdag, hvis du bestiller inden klokken 14. Har du brug for hjælp – eller har du spørgsmål til os? Ring os op på 20 72 33 83, eller send en e-mail til info@linuspro.dk. Vi lover at vende tilbage så hurtigt, som vi kan.a

33