Derfor virker kollagen foryngende og holder rynker og appelsinhud på afstand

Udskyd hudens aldringstegn ved at følge nogle simple skønhedsråd og suppler med et dagligt kollagentilskud, så holder du din hud i topform og rynker og appelsinhud på afstand. Du kan også tage kollagen for at styrke muskler og led. Vi har samlet en række tips til dig i den store kollagen-guide.

 

Mangler din hud glød, føles den slap og vintertræt, og vil du gerne holde rynker, linjer og appelsinhud væk, så er der hjælp at hente i den rigtige livsstil og et naturligt kollagentilskud.

Et dagligt kollagentilskud har dokumenteret effekt – det hjælper med at holde huden frisk, glat og spændstig, genopbygger skadet hud indefra og holder aldringstegn på afstand.

Resultatet ses allerede efter 6-8 ugers brug i form af en mere elastisk hud og en synlig reducering af rynker og linjer.

I denne guide kan du læse alt, du skal vide om kollagens egenskaber, og du får tips til gode rutiner, som hjælper dig til at holde din hud i topform livet igennem

-42%

Hvordan virker kollagen?

Kollagen er et af kroppens vigtigste proteiner og bidrager til livsvigtige funktioner. Fra en skarp hjerne til et stærkt hjerte og sunde muskler, led og knogler spiller kollagen en afgørende rolle.

Kollagen er med til at vedligeholde brusk, hornhinder, blodkar, tænder, hud, hår og negle. Kollagen-proteinet fungerer som byggesten i kroppens brusk og knogler, og det bidrager til en sund fordøjelse.

Kollagen dannes også i hudcellerne, hvor det medvirker til at holde huden glat, spændstig og modstandsdygtig over for ydre påvirkninger. Kollagen er nemlig med til at sørge for, at hudcellerne hele tiden fornyr sig, så kroppen ’reparerer’ skadet hud.

 

Kollagenproduktionen falder med alderen

Når kollagenproduktionen begynder at falde fra ca. 30-35-års alderen, træder fine linjer og rynker så småt frem, men du kan gøre meget for at forsinke hudens aldringstegn uden at ty til botox og fillers.

Udover at passe de daglige skønhedsrutiner og sørge for at spise sundt og varieret, hjælper et dagligt kollagentilskud med at styrke huden indefra og holde kollagenproduktionen oppe.

For at passe godt på din hud skal du huske at få vitaminer og væske nok og overholde nogle få grundregler. På den måde beskytter du din hud bedst muligt, så den ikke ældes før tid.

 

Verisol® eller Fortigel® – hvad skal du vælge?

 

Der findes forskellige typer kollagen med forskellige egenskaber. Type 1 styrker bindevævet i huden, mens type 2-kollagen har en positiv effekt på muskler og ledbåd.

MUST Essentials Beauty Kollagen bygger på type 1-kollagen. Det indeholder Verisol®, et patenteret kollagen, som har været igennem en særlig hydrolyseringsproces.

Processen gør, at kollagen-peptiderne er let optagelige, og resultaterne ses derfor i løbet af få ugers brug i form af en glattere og mere ensartet hud. Rynker og fine linjer reduceres, det samme gør appelsinhud (cellulite), og kollagenet styrker hår og negle.

MUST Essentials Hydrolysate med Fortigel® er et type 2-kollagenprodukt udviklet specielt til sportsudøvere. Det indeholder Fortigel®-kollagenet, som har en række sundhedsmæssige fordele og styrker muskler, sener og led.

Fortigel® virker forebyggende mod skader, det bidrager til smidige ledbånd og styrker knogler og muskler. Døjer man med muskelømhed og småskader, kan Fortigel derfor have en positiv effekt.

I en række udenlandske forsøg har personer med slidgigt og sportsskader oplevet færre gener og en betydelig øget styrke og smidighed ved regelmæssig brug af Fortigel®. Forskningen tyder på, at et kollagentilskud kan være med til at fremme dannelsen af brusk.

Begge MUST Essentials-kollagenpulvere er animalske og udvundet fra hud og knogler hos kvæg. Der findes en række andre proteinpulvere på markedet – de marine stammer fra fisk. Mange foretrækker de animalske proteintyper, som er lugt- og smagsneutrale.

 

Kollagen fås i forskellige former

Kollagen-produkter er populære som aldig før, og i de senere år er der kommet en lang række nye produkter på markedet – kollagen-cremer, -pulvere og -piller.

Også biotin, zink, A- og C-vitamin er kendt inden for hud- og skønhedspleje, mens Omega 3-fedtsyrer har en lang række sundhedsfordele, blandt andet dæmper de inflammatoriske tilstande og styrker muskler og led.

 

Smuk udenpå og indeni – simple råd, som holder din hud i topform hele livet

Smuk hud har ingen alder! Hemmeligheden bag et ungt og friskt udseende ligger i høj grad i din kost og livsstil. Her har vi samlet de mest effektive og simple råd til dig, som gerne vil passe godt på din hud og dit udseende og holde dig ’ung’ hele livet.

 

Undgå overdreven soldyrkelse

Du har helt sikkert hørt det mange gange før – sol ælder huden.

Det bedste, du kan gøre for at beskytte din hud og bevare den ung og glat i mange år, er at undgå overdreven solbadning.

Vi ved, at solens stråler kan være kræftfremkaldende. At for meget sol også gør dig rynket som en rosin og er skyld i pigmentpletter og soleksem er en anden sag, og mange glemmer ’bivirkningerne’ i jagten på en smuk sommerfarve.

Fordi solens UV-stråler er skadelige for kollagenet i huden og derfor er kendt som hudens værste fjende, når det gælder tidlig ældning, er en god solbeskyttelse altså skønhedstip nummer et, og så er det ovenikøbet superlet at følge.

Brug en solcreme med en høj faktor om sommeren og gerne en dagcreme med indbygget UV-beskyttelse året rundt, og erstat eventuelt den ’naturlige’ solbrændthed med en flot tan fremkaldt af de mange effektive selvbruner-produkter på markedet.

Sørg desuden for altid at holde din hud fugtet og velplejet. En god fugtighedscreme beskytter mod udtørring.

 

Hold dig fra cigaretterne

Rygning er hudens fjende nummer to – holder du dig fra cigaretter og nikotinprodukter, gør du dig selv en tjeneste for livet. Det gælder dit helbred (naturligvis!) – men det gælder også dit udseende.

Rygning reducerer nemlig hudens kollagenproduktion, og nikotin er kendt for at gøre huden grå og usund at se på, så huden virker slap og glansløs og mister sin elasticitet.

Derfor – hold dig fra cigaretter og andre nikotinprodukter og sørg for at bruge solcreme og søge skygge i de timer, hvor solen brænder, og UV-strålingen er størst. Følg UV-indekset i vejrudsigterne og tag dine forholdsregler.

 

Hudens bedste venner: En sund kost og et dagligt kollagentilskud

Med masser af væske, en sund livsstil, en god fugtigheds- og solcreme og gode skønhedsrutiner kommer du langt, når det gælder om at holde din hud smuk, glat og smidig.

Vil du forkæle din hud ekstra og udnytte kollagens fantastiske sundhedsmæssige egenskaber, kan du styrke hudens naturlige kollagenindhold med et dagligt kollagentilskud.

Kollagenpulver har i mange år været kendt i sundhedssektoren og skønhedsindustrien, og effekten er veldokumenteret. Blandt andet bruges kollagentilskud i sundhedssektoren til at hjælpe sårheling på vej, så skader på huden heler hurtigere og pænere. Kollagen er som tidligere nævnt også kendt for at hjælpe patienter med fx slidgigt, og sportsudøvere, som vil styrke sener, muskler og led.

Kollagentilskud har altså en lang række unikke egenskaber, som du kan få gavn af – hvad enten du ønsker dig en glattere hud eller stærke og smidige muskler og led.

 

Oplev effekten efter få uger

Fordi kollagenpulver har været på markedet i årevis, er effekten dokumenteret i et hav af forsøg, og mange har taget kollagen til sig som en fast del af deres sundheds- og skønhedsrutiner.

Et dagligt kollagentilskud har vist sig at give en mere elastisk hud og reducerer rynker betydeligt. Resultaterne ses allerede efter 6-8 ugers brug.

I en række udenlandske forsøg blandt kvinder i alderen 45-65 år har kollagenpulver med Verisol® vist overbevisende resultater:

  • Dybden af rynker blev reduceret med op til 20 pct.
  • Elasticiteten i huden blev øget med 15 pct. på fire uger
  • Appelsinhud blev reduceret betydeligt ved indtagelse af kollagenpulver med Verisol® gennem seks måneder.

 

Du kan bestille MUST Essentials Beauty Kollagen her – og eventuelt tegne et abonnement. Bestil allerede i dag og få en god pris på et abonnement, så får du MUST Essentials Beauty kollagen leveret til døren hver måned.

Gratis fragt
Gratis fragt
Gratis fragt
Gratis fragt

Fem simple råd til en smuk sund hud med masser af glød

  • Undgå overdreven soldyrkelse – brug en solcreme med høj faktor
  • Undgå røg og nikotinprodukter
  • Spis sundt og varieret med masser af frugt og grønt og sørg for at få væske nok
  • Pas dine skønhedsrutiner – en god dagcreme holder huden fugtet og forbygger udtørring
  • Suppler eventuelt en sund kost med C-vitamin, A-vitamin og Omega-3. Vil du give din hud et ekstra kollagen-boost kan du tage et dagligt kollagentilskud – MUST Essentials Beauty Collagen giver synlige resultater efter bare 6-8 uger.
  • Følg altid vejledningen og overhold doseringen.

0