Af Frederikke Nilsson

OBS: Brev fra en glad bruger af MUST ESSENTIALS ANTI-WRINKLE COLLAGEN – TAK Sara, fordi vi må dele din historie.

Jeg er af altid kritisk, når det gælder skønhedsindustriens løfter, men lige netop kollagen er efterhånden velafprøvet og viser fine resultater mod rynker og linjer (og appelsinhud), og så findes kollagen naturligt i kroppen, hvor det har masser af fantastiske funktioner. Derfor besluttede jeg mig for at prøve MUST ESSENTIALS ANTI-WRINKLE COLLAGEN.

Prisen er fornuftig, for 150 kr. får jeg kollagen nok til to måneder, og det gør i hvert fald ingen skade, tænkte jeg først.

Nu har jeg i cirka ti uger taget MUST ESSENTIALS ANTI-WRINKLE COLLAGEN, og min hud føles helt klart mere frisk. Huden i ansigtet virker spændstig, velfugtet og på en måde ’genfødt’.

Jeg tror ikke på, at noget middel i verden får rynker til at forsvinde helt – jo, kunstige fillers og botulinumtoksin, men det er ikke noget for mig!

Jeg er bestemt ikke tilhænger af botox og fillers, det er dyrt og vanedannende, og jeg bryder mig ikke om at sprøjte den slags ind i ansigtet. Desuden kan jeg godt lide mit naturlige udseende.

Fx har jeg ikke noget imod fine linjer, og jeg er vild med mine søde smilerynker omkring øjnene, de behøver bare ikke blive tydeligere, før jeg bliver gammel!

Jeg mærker især, at min hud virker glattere og mere ensartet, når jeg lægger makeup om morgenen. Og så har jeg ikke længere, som mange andre kvinder døjer med, problemer med tør hud i ansigtet. Jeg holder mig til få udvalgte fugtighedsprodukter og så mit kollagentilskud, og det virker. Min hud har fået en ny spændstighed og glød.

Pulveret smager i øvrigt ikke af noget. Jeg drysser det i en kop grøn te fra morgenstunden eller i et glas vand med en skive citron. Det er blevet mit lille morgenritual, og det føles SÅ godt.

FAKTABOKS

Casen er en 47-årig kvinde, som har taget MUST ESSENTIALS ANTI-WRINKLE COLLAGEN-pulver i lidt over 10 uger. MUST ESSENTIALS ANTI-WRINKLE COLLAGEN indeholder det patenterede kollagenprotein Verisol (Modelfoto fra Verisol). Se før og efter-billeder her og læs mere om effekten af MUST ESSENTIALS ANTI-WRINKLE COLLAGEN HER. Her kan du også få mere viden om de mange laboratorieforsøg og studier og effekten af Verisol.

-36%
-36%