At sundt år af Maya Lützhøft

Et sundt år af Maya Lützhøft

Træning og opskrifter til hele året
399,00 DKK

Et sundt år af Maya Lützhøft giver en lang og holdbar guide til, hvordan du kan få et sundt liv.

På lager

Et sundt år er skrevet af kostvejleder og personlig træner, Maya Lützhøft, som ønsker at hjælpe læseren til at få en sund krop på en realistisk måde. Ikke på fire uger, men over et helt og sundt år.

Bogen kommer med inspiration til, hvordan du kan gøre hverdagen sundere og optimere din træning. Bogen er et alternativ til de urealistiske og restriktive lynkure, og den fokuserer på en mere langsigtet sundhed, som du kan leve efter nu – og om flere år.

Maya Lützhøft er uddannet personlig træner, kostvejleder og sygeplejerske og driver til dagligt sundhedsbloggen Mayadroem.dk. I år 2018 udgav hun bogen, hvor du lærer alt, du skal vide for at kunne implementere de sunde vaner i dit liv, og opretholde resultaterne på den lange bane. Et sundt år giver dig hver måned sunde opskrifter, træningsprogrammer, træningsøvelser og i hvert kapitel findes et sundhedstema, som giver dig redskaberne til at optimere f.eks. din fordøjelse, din søvn, din kondition eller din styrke.

Maya Lützhøft har bloggen MAYADROEM, som handler om sundhed og fitness. Maya er optaget af den sunde balance, hvor træning, sundhed, kost, livsglæde og det sociale liv går op i en højere enhed.

DANSK PRODUCERET HURTIG LEVERING, 1-3 DAGE GRATIS FRAGT OVER 500 KR