Viser alle 16 resultater

Drikkevarer

Økologisk
Økologisk
Økologisk
-38%
MÆNGDERABAT
-27%
MÆNGDERABAT
-27%
MÆNGDERABAT
-43%
MÆNGDERABAT
-43%
MÆNGDERABAT
-43%
MÆNGDERABAT
Ikke på lager

Drikkevarer: En nem løsning i en travl hverdag

Er du på udkig efter en opkvikkende drikkevare, der kan give dig energi før eller efter din træning? Eller vil du gerne indtage lidt mere protein til daglig? Her på siden finder du sunde og energigivende drikkevarer med ingredienser, som gør det langt nemmere at leve en sund hverdag – på arbejdet, til træningen og på farten. Hos LinusPro forhandler vi et væld af kosttilskud og andre produkter, der gør det nemmere at nå dine mål og leve en sundere hverdag. Kig dig lidt omkring, og tag et kig på vores udvalg af drikkevarer her på siden.

Protein shake eller energidrik? Vi har det hele

Her på siden finder du alle de nuværende drikkevarer i vores sortiment. Vi fører både drikkevarer fra vores eget mærke, LinusPro, men du finder også andre producenter af drikkevarer til den aktive hverdag.  Vi fører både vand, energidrikke og protein shakes, som du kan finde lige her på siden. Er du mere interesseret i ikke-flydende kosttilskud, finder du også proteinpulver og proteinbarer hos LinusPro.

Hvornår skal du bruge hvad? Energidrik vs. protein shakes

Er du i tvivl om, hvad forskellen er på de forskellige drikkevarer, vi har på siden her? Vi har samlet kort og godt om både energidrikke og protein shakes.

Brug energidrikken, når du har brug for et energiboost

Energidrikke giver dig et ekstra skud energi, så du kan holde ud lidt længere – hvad end det er til din daglige træning, på arbejdet eller noget helt tredje.  Energidrikken er altså ikke kun et smart lille trick i ærmet, du kan bruge i forbindelse med sport. Energidrikken er eksempelvis også rar at have med på arbejde, hvis du har en lang dag forude. 

Få en god mængde protein via protein shakes

Det kan være svært at få nok proteiner i hverdagen – især gennem kost. Derfor vælger mange at drikke en protein shake inden træning som et supplement til det protein, de får gennem kosten.  Men ligesom med energidrikke er protein shakes ikke kun forbeholdt træning. Det kan være svært at få nok med protein i en travl hverdag, og med protein shakes har du pludselig nem adgang til proteiner.  En protein shake kan også bruges som et mellemmåltid på farten, hvis du har langt hjem – men husk, at protein shakes ikke kan erstatte hele måltider.

Sluk tørsten med drikkevarer fra LinusPro

Skal du have energidrikke eller proteinholdige shakes, så er du endt på den helt rigtige side.  Husk, at du får fri fragt ved køb over 399 kroner og afsendelse samme hverdag, hvis du bestiller inden klokken 14. Vil du vide mere om et produkt, eller har du spørgsmål til os? Så ring på 20 72 33 83, eller send en e-mail til info@linuspro.dk.
16