Viser alle 2 resultater

Electro Tabs


Electro Tabs der støtter dig under træning

Efter en hård omgang træning kan de fleste af os nikke genkendende til følelsen af at være helt og aldeles udmattet. Du er måske dehydreret og mangler overskud til resten af dagens gøremål, når du endelig har fået sat flueben ved dagens træning.

Men med en LinusPro Electro Tab kan du komme din træthed i forkøbet.

Her på siden finder du vores udvalg af tabs, som alle på den ene eller anden måde gør det nemmere for dig at opretholde mængden af væske i din krop efter træning, så du ikke går kold for energi efter en hård træning.

Hvorfor bliver du træt under din træning?

Når du træner, sveder du. Og når du sveder, mister du ikke kun vand i kroppen – du mister også elektrolytter. Elektrolytter er de mineraler, som sørger for at give væske til de af dine celler, der har brug for det. Elektrolytter er altså ret essentielle i din krop.

Derfor har vi sørget for at fremstille de perfekte tabs, som giver dig de elektrolytter og vitaminer, du har brug for i forbindelse med din træning.

Du kan have fordel ved at spise en tab inden din træning, hvis:

  • Du sveder en del under træning – alle sveder forskellige mængder
  • Du træner i varmt og fugtigt vejr
  • Vand ikke er nok for dig under din træning, og du har brug for et ekstra boost
  • Du træner i mere end en time

Electro tabs kan aldrig være en erstatning for en sund og varieret kost. Du kan dog anse Electro tabs som værende et kosttilskud, der kan give dig lidt ekstra støtte og hjælpe dig med at opretholde en sund væskebalance på en lang dag.  

Sørg for at holde kroppen hydreret før, under og efter træning med tabs

Hvad er en tab, tænker du måske? Det er en lille brusetablet, som du kan indtage i forbindelse med din træning. 

En tab indeholder typisk en række vitaminer og mineraler samt koffein, som sørger for, at du ikke går helt død i den efter din træning.

Hvis ikke du altid har vand til rådighed før din træning, eller hvis du foretrækker at få lidt ekstra energi i hverdagen, har vi også nøje udvalgte energidrikke på siden, som du kan bruge som et ekstra lille boost. 

Brug tabs som kosttilskud på de tunge dage – få dem her

Selvom der ikke er noget, der kan erstatte en sund kost, kan electro tabs være et rart supplement at have med i tasken på de tunge dage – især når du trænger til lidt ekstra støtte under din træning.Vil du i kontakt med os? Ring på 20 72 33 83, eller skriv til info@linuspro.dk – vi svarer så hurtigt, vi overhovedet kan.

2