LinusPro Energy Powder Appelsin

LinusPro Energy Powder

Energipulver lavet på maltodextrin
129,00 DKK
  • Hurtigvirkende energipulver
  • Letoptageligt maltodextrin
  • Hurtige kulhydrater
  • Opretholder styrkeniveau og udholdenhedsevne
På lager

LinusPro Energy Powder er et energipulver, som er målrettet til motion og idrætsgrene, hvor man har brug for et hurtigvirkende energitilskud før eller efter et træningsforløb. Energy Powder er lavet på 100 % ren maltodextrin, som er en kulhydrattype, der ligger højt på det glykæmiske indeks (GI). Maltodextrin har et GI på 103, hvilket er meget højt sammenlignet med eksempelvis hvid pasta, som har et GI på cirka 49. Kulhydrater er energi til kroppens muskler og det centrale nervesystems funktioner. Kulhydrat er derfor en faktor, som er essentiel for kroppens ydeevne under træning.

Maltodextrins høje placering på det glykæmiske indeks betyder, at det er meget let optageligt og hurtigt bevæger sig gennem fordøjelsessystemet. Maltodextrin bruges ofte i sportsprodukter som energipulver, da det har en lav osmolalitet. En lav osmolalitet betyder, at molekylerne i kulhydrattypen ikke absorberer meget vand. Dette er særligt vigtigt under udholdenhedsmotion, da kroppen er i fare for dehydrering.

LinusPro Energy Powder kan indtages før, under og efter træning for at genopfylde kroppen med hurtige kulhydrater. Dette produkt egner sig særligt godt til udholdenhedskrævende motion som løb, cykling m.m. Kulhydraterne i LinusPro Energy Powder består af 100 % maltodextrin, hvilket gør produktet yderst letoptageligt og forsyner dig med hurtige kulhydrater til at præstere under en udholdenhedskrævende træning. Ren maltodextrin er kendt for at være mere skånsom mod maven end eksempelvis ren fruktose og glukose.

Se alt vores energipulver eller læs mere om kroppens energibehov her

 

NÆRINGSINDHOLD Appelsin
  Pr. 100 gram
Energi 1615 kJ / 380 kcal
Fedt 0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 95 g
- heraf sukkerarter 4,8 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Ingredienser:

94% maltodextrin, appelsinaroma, aroma, surhedsregulerende middel (citronsyre), sødestof (saccharin), farve (blandede carotener). 

 

LinusPro Energy Powder kan anvendes i flere sammenhænge alt efter, hvad dit mål er. Derfor er koncentrationen afhængig af behovet og skal reguleres derefter.

Som udgangspunkt anbefaler vi, at man blander 40–100 gram energipulver i 1 liter væske. Alt efter behov kan koncentrationen øges eller mindskes. Vi anbefaler brug af en kulhydratopløsning på 6 %, det vil sige 60 gram energipulver per liter ved længerevarende aktivitet.

Hvis du dyrker motion og sport i varme omgivelser, vil din svedproduktion stige. Vi anbefaler derfor, at du beholder en lavere koncentration (6 %) og eventuelt blander ½ gram salt i væsken for at undgå dehydrering og bibeholde kroppens saltniveau.

Hvis der omvendt trænes i koldt miljø, kan du med fordel øge koncentrationen i kulhydratopløsningen. Læs mere om, hvorfor en korrekt væskebalance er vigtig her.

DANSK PRODUCERET HURTIG LEVERING, 1-3 DAGE GRATIS FRAGT OVER 500 KR