Viser alle 13 resultater

Energi / Drikke

Hvis du går efter optimale resultater, er det vigtigt at holde høj intensitet under hele træningen, uanset om målet er muskelopbygning eller udholdenhed. LinusPro har flere forskellige typer energitilskud i vores produktsortiment, som kan booste din træning eksempelvis LINUSPRO PRE-WORKOUT.

ENERGIPULVER er et energitilskud baseret på 100 % maltodextrin, som er en hurtigoptagelig sukkerart. Hurtigoptagelig sukker øger dit energiniveau på minutter, både mentalt og fysisk.

Brug et hurtigvirkende energitilskud kort tid før du starter træningen, så musklerne kan trække energi ud af blodet efter behov. Ved længerevarende træningspas er det også en fordel at tage energitilskud undervejs.

-23%
-27%
-27%
-27%
-17%
360,00 DKK 299,00 DKK
-17%

LinusPro Nutrition producerer en række energifremmende kosttilskud, som hjælper dig til at yde maksimalt, hver gang du træner og motionerer. Er du udholdenhedsatlet, så tilbyder LinusPro Nutrition hurtigt optagelige produkter som energipulver.

Søger du produkter, som hjælper dig med at have et højt energiniveau under styrkebaseret træning, tilbyder vi en række produkter, blandt andet pre-workout og koffeinbaserede produkter. PRE-WORKOUT (PWO) kan bidrage til øget motivation og øget præstationsevne i træningscenteret, hvilket bidrager til flere repetitioner og tunge løft.