Energy Gel

De fleste atleter vil ikke konkurrere uden at indtage energi undervejs. Hvorfor vil du så træne i flere timer uden andet end vand?

Ved længerevarende fysisk aktivitet er det afgørende for vores præstation, om vores krop har tilstrækkelig med energi undervejs. Hvis ikke vores energibehov bliver dækket, risikerer vi at blive udmattede, og samtidig forøger vi risikoen for skaden. Derudover restituerer kroppen generelt bedre, hvis man sørger for at holde sit energiniveau oppe i løbet af sin træning. Mange mennesker har dog svært ved at indtage større mængder mad ved f.eks. et maratonløb, og derfor er der brug for alternative løsninger. Løsningen på dette er LinusPro Energy Gel.

Vores gels er sammensat af den unikke blanding af maltodextrin og fruktose, som i kombination leverer energi til kroppen både hurtigt og effektivt. LinusPro Energy Gel er en hurtig og effektiv måde at få energi ved fysisk aktivitet, og den kommer i små pakkeløsninger, som nemt kan medbringes til træning eller konkurrence.