FAQ

Hvornår kan jeg forvente at modtage pakken, når jeg lægger en ordre?
Vores leveringstid er 1-3 hverdage, så du skulle gerne modtage pakken inden for 3 hverdage efter bestilling.

Er det muligt selv at afhente mine varer?
Ja, det er muligt. Du bedes lægge en ordre på shoppen og gennemføre købet. Når ordren er gået igennem, bedes du kontakte os på mail info@linuspro.dk eller på telefon 20723383 og oplyse om, hvornår du ønsker at afhente din ordre. Vær opmærksom på, at vores åbningstider er mandag-torsdag fra klokken 08.00-16.00 fredag fra klokken 08.00-15.30.

Er det muligt at få leveret til min arbejdsplads?
Ja, det er muligt. Ved check-out flowet bedes du vælge denne leveringsmetode.

Kan jeg fortryde mit køb?
Ja, det kan du. Du kan fortryde dit køb inden for 14 dage. Du bedes kontakte os på mail info@linuspro.dk eller telefon 20723383 og informere os om dette. Husk at oplyse dit ordrenummer, når du henvender dig. Du kan ikke nægte modtagelse på pakken, hvis du fortryder dit køb, med mindre dette er aftalt med os.

Hvornår refunderes mine penge, når jeg har informeret jer om, at jeg har fortrudt mit køb?
Så snart vi har modtaget pakken på vores lager, refunderer vi pengene til den konto, som blev brugt ved ordreafgivelsen. Der gøres opmærksom på, at der kan gå helt op til 14 dage, før du kan se pengene på din konto. Har du brugt et MasterCard ved ordreafgivelsen, vil pengene være reserveret på din konto, og du bedes kontakte din bank for at få pengene frigjort.

Kan jeg ombytte en vare til en anden vare, når jeg har modtaget min pakke?
Du bedes kontakte os på mail info@linuspro.dk eller telefon 20723383 og informere os om, at du ønsker at bytte til en anden vare. Husk at oplyse ordrenummeret og hvilken vare, du ønsker i stedet.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har modtaget det bestilte?
Det håber vi selvfølgelig ikke, men det kan jo ske. Du bedes kontakte os på mail info@linuspro.dk eller på telefon 20723383 og oplyse ordrenummeret og specificere problemet.

Kan jeg nå at ændre i min ordre, hvis jeg ønsker at bestille en anden vare i stedet?
Kontakt os hurtigst muligt og inden klokken 14 på dagen enten på mail info@linuspro.dk eller telefon 20723383, så vil det i de fleste tilfælde være muligt. En undtagelse kan for eksempel være, hvis den ønskede vare ikke er på lager eller pakken allerede er afsendt.

Kan jeg nå at ændre i min ordre, hvis jeg har skrevet en forkert leveringsadresse?
Kontakt os hurtigst muligt og inden klokken 14 på dagen på mail info@linuspro.dk eller telefon 20723383, så kan vi nå at ændre leveringsadressen, inden pakken bliver afsendt.

Hvornår hæver I penge for ordren?
Vi hæver pengene, når ordren er afsendt.

Kan jeg få leveret varer uden for Danmark?
Ja, det er muligt. Du bedes sende en mail til info@linuspro.dk og høre om prisen.