Hvad er fordelene ved at handle hos os? Denne side belyser mange af de fordele, der findes ved at handle hos os. 

Lynhurtig kundeservice

Når du skriver til os på info@linuspro.dk, svarer vi inden for en hverdag. Har du spørgsmål, problemer med din ordre eller søger anden hjælp er vi på pletten til at hjælpe dig.

Vi sender dagligt

Vi leverer alle ordrer inden for 1-3 hverdage. Hvis du bestiller inden kl. 15.00 på hverdage, afsendes din ordre samme dag. Varer bestilt fredag efter kl 15.00 samt i weekender og på helligdage afsendes førstkommende hverdag.

 

Fri Fragt

Har du for mere end 500 DKK i kurven, giver vi dig fri fragt på din ordre.

 

 

Hurtig og præcis levering

Vi benytter os af Post Danmark for at tilbyde vores kunder flest muligheder, så leveringen passer lige netop dig og din hverdag. 

LinusPro Nutritions produkter er udviklet af eksperter inden for produktion af funktionelle fødevarer og sportsernæring. Store dele af vores proteinberigede produkter er udviklet på basis af mælk. For at sikre produkter af bedste kvalitet benytter vi kun råmælk fra EU-landmænd. På denne måde er vi sikret, at mælken ikke indeholder rester af skadelige stoffer som hormoner og antibiotika.

 

365 Returret

Vores produkter er af høj kvalitet. Det vil sige du har 365 dages returret hos os, hvis du er utilfreds med dit køb.

Du kan altid returnere uåbnede produkter i op til 12 måneder efter dit køb. Det eneste du skal gøre er at sende os en mail med dit ordrenummer og en kort tekst, som beskriver problemet og derefter returnere produktet til vores adresse. Så refunderer vi altid købet.

DANSK PRODUCERET PROTEINPULVER OG KOSTTILSKUD

Vores proteinpulver og andre pulverkosttilskud produceres alle i Danmark. Vi har et sundt leverandørnetværk, som sætter os i stand til at producere varer af den bedste kvalitet. Alle vores produkter er udviklet og testet i Danmark. Visse producenter vælger at benytte udenlandske leverandører, som ikke har de samme krav og standarder, der findes i Danmark og resten af EU. 

Men der er mere...!

GODKENDT OG VERIFICERET HOS TRUSTPILOT.DK

www.linuspro.dk er godkendt og verificeret hos Trustpilot for at vise vores kunder, at vi intet har at skjule. Vi vil altid gøre alt for, at vores kunder er tilfredse og glade.

Vores kunder er vores største fokus, og det er derfor, vores mission er at tilbyde kosttilskud i topkvalitet til en fornuftig pris.