Du er her

Fordele

Hvad er fordelene ved at handle hos os? Denne side belyser mange af de fordele, der findes ved at handle hos os. 

Store rabatter

Køber du stort ind hos os, gengælder vi tjenesten ved at give dig nogle fordelsagtige rabatter! Køber du f.eks. 10 poser WHEY100, giver vi dig 20% i rabat. Dette er perfekt til dig, som køber stort ind eller sammen med en ven.

Lynhurtig kundeservice

Vi svarer samme dag du skriver ind til os på info@linuspro.dk. Har du spørgsmål, problemer med din ordre eller søger anden hjælp er vi på pletten til at hjælpe dig.

24 Timers levering

Vi garanterer 24-timers levering af alle forsendelser, hvor ordren er afgivet inden kl. 15. Hvis du bestiller torsdag inden kl. 15 har du dine varer fredag. 

 

Fri Fragt

Har du for mere end 500 DKK i kurven giver vi dig fri fragt på hver eneste ordre.

 

 

Hurtig og præcis levering

Vi benytter os af PostDanmark, for at tilbyde vores kunder flest muligheder - Så leveringen passer lige netop dig og din hverdag. 

LinusPro Nutritions produkter er udviklet af eksperter inden for produktion af funktionelle fødevarer og sportsernæring. Store dele af vores proteinberigede produkter er udviklet på basis af mælk. For at sikre produkter af bedste kvalitet benytter vi kun råmælk fra EU-landmænd. På denne måde er vi sikret, at mælken ikke indeholder rester af skadelige stoffer som hormoner og antibiotika.

 

365 Returret

Vores produkter er af høj kvalitet. Det vil sige du har 365 dages returret hos os, hvis du er utilfreds med dit køb.

Du kan altid returnere uåbnede produkter i op til 12 måneder efter dit køb. Det eneste du skal gøre er at sende os en mail med dit ordrenummer og en kort tekst, som beskriver problemet og derefter returnere produktet til vores adresse. Så refunderer vi altid købet.

DANSK PRODUCERET PROTEINPULVER OG KOSTTILSKUD

Vores proteinpulver og andre pulverkosttilskud produceres alle i Danmark. Vi har et sundt leverandørnetværk, som sætter os i stand til at producere varer af den bedste kvalitet. Alle vores produkter er udviklet og testet i Danmark. Visse producenter vælger at benytte udenlandske leverandører, som ikke har de samme krav og standarder der findes i Danmark og resten af EU. 

Men der er mere...!

GODKENDT OG VERIFICERET HOS TRUSTPILOT.DK

LinusPro.dk er godkendt og verificeret hos Trustpilot for at vise vores kunder at vi har intet at skjule. Vi vil altid gøre alt for at vores kunder er tilfredse og glade.

Vores kunder er vores største fokus, og det er derfor vores mission at tilbyde kosttilskud i topkvalitet til en fornuftig pris.