Af: Tiffanie Overgaard
 
Ingredienser: 
– 2 æg
– 1 æggehvide
– 50 g smør
– 225 g revet gulerod
– 150 g hvedemel
– 1 tsk. salt
– 2 tsk. bagepulver
– 1 tsk. kanel
 
Fremgangsmåde:
Pisk æg og sukker sammen.
Smelt smør ved svag varme og rør det i skålen med æg og sukker. 
Tilsæt gulerødderne. 
Bland mel, salt, bagepulver og kanel i en skål og vend det i dejen. Rør det godt sammen.
 
Fordel i 12 muffinsforme og bag dem i 17-18 min ved 175 grader varmluft.
 
Topping:
– 150 g smør, stuetemperatur
– 50 g flormelis
– 150 g flødeost, neutral
– 100 g hvid chokolade
 
Fremgangsmåde:
Pisk smør og flormelis til det er hvidt og luftigt. 
Smelt chokoladen i et vandbad og pisk det i smørblandingen. Vend derefter flødeost i og pisk hurtigt.
 
Kom toppingen i en sprøjtepose og pynt kagerne som du foretrækker.
Tilføj din yndlings proteinbar på toppen. I opskriften er der brugt LinusPro Proteinbar med Blueberry/White Chocolate.