Du er her

HTML Sitemap

På denne side finder du et overblik over alle vores kategorier, produkter, blogindlæg, opskrifter og alt andet indhold på LinusPro.dk. Siderne er sat op på en struktureret måde, så du let kan finde det du skal have viden om.

Oversigtssider:

Produkter 1: Diæt produkter fra LinusPro Nutrition

Produkter 2: Sports kosttilskud fra LinusPro Nutrition

Produkter 3: Diverse

Proteinopskrifter

Artikler, guides og blogindlæg

 

Vigtige sider

Kosttilskud & Proteinpulver - Her finder du vores forsiden, som viser vores brede udvalg af kosttilskud og proteinberigede produkter. Lige meget om du dyrker styrketræning, bodybuilding, løb, cykling eller en anden type sport, har vi produktet til dig.

Proteinpulver - Siden her viser hele vores sortiment af lækre proteinpulvere. Vi har et bredt udvalg alt afhængig af hvad du bedst kan lide, både ang. smagsvariant og proteinindhold.

Måltidserstaning - På denne side ser du alle vores diætprodukter, der kan bruges som et sundt måltidserstatning. Vi tilbyder både slankepulver-løsninger gennem vores LinusPro Milkshake og slankeløsninger med fast kost gennem vores andre måltidserstattende produkter.

Muskelopbyggende produkter - På denne side kan du se de produkter vi tilbyder til dig, som ønsker at opbygge muskelmasse hurtigt. Vi har produkter som kreatin og weight gainer, som virkeligt har en stor effekt på muskelopbygning.

LinusPro WHEY100 Produktserien - På denne side ser du alle produkterne i vores WHEY100 proteinpulver serie.

Barer til træning og motion - Overblik over alle vores forskellige protein, recovery- og energibarer.

Protein barer - Her kan du se alle de forskellige, sunde proteinbarer vi producerer og vores udvalg af smagsvarianter.

Weight Gainer - Se nærmere på vores store udvalg af weight gainer til dig, som gerne vil tage på i muskelmasse. 

Bedste kreatinpulver - Det allerbedste danske kreatin til din træning. Her viser vi vores mest populære kreatinprodukter og relaterede kosttilskud, som øger effekten af kreatin

Bedste proteinpulver - Denne side viser de mest populære og bedste proteinpulvere vi udbyder. Der er en variant til alle og enhver, som bruger kosttilskud. Lige meget om du er mand eller kvinde, finder du en proteinpulver, som passer til dig.

Bedste proteintilskud - Træner du hårdt og vil opnå resultater af din træning findes der en række proteintilskud, som kan hjælpe dig på vej. 

Billig kreatinpulver - Her kan du se tilbud på LinusPro kreatin, der kan hjælpe dig på vej i din træning. Kreatinpulver kommer i 500 gr. poser, dvs. du har kreatin nok til 100 dage.

Billig proteinpulver - Køb stort ind af proteinpulver og spar en god slat penge - det er vel altid lidt lækkert at få kosttilskud billigt?

Billig proteintilskud - Denne kategori er til dig, som er prisbevidst og søger proteintilskud til en lav pris. Du sparer penge på weight gainer, protein shakes og meget mere. 

Populære kostilskud - Det komplette overblik over de mest populære proteinpulvere og kosttilskud til træning og vores mest sælgende varianter. 

Kreatinpulver til kvinder - Her kan du se vores kreatinprodukter, som kan bruges af kvinder. Vi har udelukkende kreatin på pulverform. 

Kreatinpulver til mænd - Her kan du se mere af vores udvalg af kreatinpulver til mænd. Vores kreatin er baseret på kreatin monohydrat og findes kun på pulverform. 

Proteinpulver til kvinder - Her kan du se vores udvalg af proteinpulver, der passer perfekt til kvinder og piger. 

Proteinpulver til mænd - Klik herind på siden for at se vores proteinpulver, som er egnet til mænd og det mandlige køn.

Proteintilskud til kvinder - Her kan du se vores store udvalg af proteintilskud og produkter til kvinder i alle aldre, som træner eller vil tabe sig.

Proteintilskud til mænd - Her viser vi vores sortiment af proteinpulver og proteintilskud til mænd. Om du vil tabe fedt eller tage på i muskler har vi produktet i denne kategori.

Tilbud på kreatinpulver - Se her for vores tilbud på kreatinpulver. Vi holder løbende udsalg på kreatin, som du kan se på denne side.

Tilbud på proteintilskud - Denne kategori viser vores tilbud på forskellige proteintilskud, både proteinpulver, weight gainer og protein bars.

Tilbud på muskelopbyggende produkter - Se her for vores tilbud på produkter til at tage muskler på. Weight gainer, protein shakes og meget mere.

Tilbud på proteinpulver - Denne side viser tilbud på vores mange proteinpulverer. Siden viser de proteinprodukter, der er tilbud på, samt hvor mange penge du kan spare.

Om LinusPro Nutrition - På denne side kan du læse mere om vores virksomhed, vores mission og vision og vores kernekompetancer. 

Fordelssiden - På denne side får du et overblik over, hvorfor vi er gode at handke med. Læs mere om vores service og ydelser her.

Info og Vilkår - Her kan du læse om vores handelsbetingelser, returregler og meget mere, som er vigtigt, når du handler hos os.

Kontakt - Her står vores adresse, e-mail, telefon og andre kontaktoplysninger til LinusPro Nutrition ApS

Andre vigtige kategorier

Diet - Overblik over alle vores diætprodukter, Diet by LinusPro Nutrition, til vægttab og måltidserstatning. 

Drikkedunke - Overblik over vores drikkedunke til træning og vores LinusPro-shakere til at opryste proteinpulveret.

Energipulver - Denne sider viser alle vores forskellige energipulvere, som passer til at holde dit energiniveau oppe under træning og motion. 

Energitilskud - Denne kategori viser vores store sortiment af forskellige energiprodukter, som styrker giver dig energi til din træning, om det er i fitnesscenteret eller på din cykel på landevejene. 

Recovery Bars - Se vores udvalg af vores recovery bars, som er perfekte efter træning og motion for at sikre restitution.

Energy Bars - Denne side viser alle vores forskellige energy bars. Dyrker du cykling eller løbesport, som maraton eller triatlon, er dette produkter for dig.

Energy Drink - Kategorien her giver dig det fuklde overblik over vores energidrikke til træning og motion. Vi har blandt andet landets første Protein Energy Drink i vores sortiment.

Fiskeolie - Se vores sortiment af fiskeolie til træning og motion.Fiskeolie er på tabletform og perfekt til dig, som vil undgå muskelskader i din sport.

Hydro proteinpulver - Se vores sortiment af hydrolyseret valleprotein, også kaldet HWP-proteinpulver.

Valleprotein isolat proteinpulver - Her kan læse mere om, hvad valleprotein isolat er og se vores sortiment af proteinpulver produceret på valleprotein isolat, også kaldet whey protein isolate.

Kasein proteinpulver - Her vises vores sortiment af kasein proteinpulvere, baseret på kaseinprotein. Læs mere om hvad det kan bruges til. 

Kreatin - Vores udvalg af kreatin produkter, som kan give dig øget styrke til din træning og hjælpe dig med at opnå resultater i træningscenteret.

Protein Shakes - Her kan du se vores udvalg af vores protein shakes til træning og restitution. Vores protein shakes er produkter, som er drikkeklare. Perfekt til før og efter din træning.

PurePharma - Se vores store udvalg af forskellige PurePharma-produkter, fiskeolie, vitaminer og mineraler.

Træningstøj - Her kan du se vores udvalg af LinusPro Nutrition træningstøj. Vi har trænings t-shirts, tank-tops og hættetrøjer til indendørs og udendørs brug.

Udstyr - På denne side kan du se vores sortiment af udstyr til træning og motion.

Vitaminer og mineraler - Kategorien her viser vores vitaminer og mineraler, som kan bruges i din træning for at undgå skader og overanstregelse af kroppen.

Downloads

Ønsker du at øge din muskelmasse? - Vi har lavet et simpelt trænings- og kostprogram beregnet til begyndere. Vi gennemgår de ting du skal spise for at tage på i muskelmasse og , hvilke øvelser begyndere kan starte med for at tage muskler på.

Træning- og kostprogram til fedtforbrænding - Vores cand. scient. Kim Skovholm har lavet et styrketræningsprogram og kostplan til at hjælpe dit vægttab.