På denne side finder du et overblik over alle vores kategorier, produkter, blogindlæg, opskrifter og alt andet indhold på Linuspro.dk. Siderne er sat op på en struktureret måde, så du let kan finde det, du skal have viden om.

Oversigtssider:

Sports kosttilskud fra LinusPro Nutrition

Proteinopskrifter

Artikler, guides og blogindlæg

 

Vigtige sider

Kosttilskud og proteinpulver - Her finder du vores forside, som viser vores brede udvalg af kosttilskud og proteinberigede produkter. Lige meget om du dyrker styrketræning, bodybuilding, løb, cykling eller en anden type sport, har vi produktet til dig.

Muskelopbyggende produkter - På denne side kan du se de produkter, vi tilbyder til dig, som ønsker at opbygge muskelmasse hurtigt. Vi har produkter som Kreatin og Weight Gainer, som virkelig har en stor effekt på muskelopbygning.

LinusPro WHEY100 Produktserien - På denne side ser du alle produkterne i vores WHEY100 proteinpulver-serie.

Proteinbarer - Her kan du se alle de forskellige sunde proteinbarer, vi producerer og vores udvalg af smagsvarianter.

Weight Gainer - Se nærmere på vores udvalg af Weight Gainer til dig, som gerne vil tage på i muskelmasse.

Bedste kreatinpulver - Det allerbedste danske kreatin til din træning. Her viser vi vores mest populære kreatinprodukter og relaterede kosttilskud, som øger effekten af kreatin.

Bedste proteintilskud og -pulver - Træner du hårdt og vil opnå resultater af din træning, findes der en række proteintilskud, som kan hjælpe dig på vej. Denne side viser de mest populære og bedste proteintilskud og proteinpulvere, vi udbyder. Der er en variant til alle og enhver.

De mest populære kosttilskud - Hvilke kosttilskud har du brug for? Få her informationer om de mest populære kosttilskud, og hvilken effekt de har på kroppen.

Om LinusPro Nutrition - På denne side kan du læse mere om vores virksomhed, mission, vision og vores kernekompetencer.

Fordelssiden - På denne side får du et overblik over, hvorfor vi er gode at handle med. Læs mere om vores service og ydelser her.

Info og vilkår - Her kan du læse om vores handelsbetingelser, returregler og meget mere, som er vigtigt, når du handler hos os.

Kontakt - Her står vores adresse, e-mail, telefon og andre kontaktoplysninger til LinusPro Nutrition ApS.

Andre vigtige kategorier

Shaker - Vores LinusPro-shaker til at opryste proteinpulveret.

Energipulver - Denne side viser alle vores forskellige energipulvere, som passer til at holde dit energiniveau oppe under træning og motion.

Energitilskud - Denne kategori viser vores store sortiment af forskellige energiprodukter, som styrker og giver dig energi til din træning, om det er i fitnesscenteret eller på din cykel på landevejene.

Energidrik - Kategorien her giver dig det fulde overblik over vores energidrikke til træning og motion. Vi har blandt andet landets første Protein Energy Drink i vores sortiment.

Fiskeolie - Se vores sortiment af fiskeolie til træning og motion.Fiskeolie er på tabletform og perfekt til dig, som vil undgå muskelskader i din sport.

Hydro proteinpulver - Se vores sortiment af hydrolyseret valleprotein, også kaldet HWP-proteinpulver.

Valleprotein isolat proteinpulver - Her kan læse mere om, hvad valleprotein isolat er, og se vores sortiment af proteinpulver produceret på valleprotein isolat, også kaldet whey protein isolate.

Vitaminer og mineraler - Kategorien her viser vores vitaminer og mineraler, som kan bruges i din træning for at undgå skader og overanstrengelse af kroppen.

Downloads

Ønsker du at øge din muskelmasse? - Vi har lavet et simpelt trænings- og kostprogram beregnet til begyndere. Vi gennemgår de ting du skal spise for at tage på i muskelmasse, og hvilke øvelser begyndere kan starte med for at tage på i muskler.

Trænings- og kostprogram til fedtforbrænding - Vores cand. scient., Kim Skovholm, har lavet et styrketræningsprogram og kostplan til at hjælpe dit vægttab.