Hvem er vi? 

LinusPro ApS er en danskejet virksomhed, der er stiftet i 2014. Vi har flere års erfaring med produktion af føde- og drikkevarer til det danske marked, heriblandt produktion og konceptudvikling af funktionelle kosttilskud til sportsudøvere (Sports Nutrition). Produkter fra LinusPro Nutrition er en del af revolutionen inden for kosttilskud. Den almene forbruger har i højere grad brug for de kvalitetsstandarder, som elitesportsudøvere allerede har haft adgang til i længere tid.

Vores mission er at forsyne dig med højkvalitetsprodukter til ethvert behov, som en aktiv og sund livstil bringer med sig. Fundamentet for LinusPro er, at levere gennemskuelige kvalitetsprodukter, som vores kunder vil vende tilbage for at købe. Derfor har vi stort fokus på at have rene produkter med suveræn smag, og vi vil altid være i dialog med vores brugere for at kunne levere den bedste service.

Vision

Vores vision er at dele vores innovative produkter og løsninger med vores kunder og producere netop de kosttilskudsløsninger, som markedet mangler. En sund og proteinrig kost er et stigende behov hos den brede befolkning, da der i højere grad er fokus på at leve et sundt liv med et højt aktivitetsniveau. Vores produkter skal hjælpe vores kunder med at nå deres mål.

Mission

Vi leverer en bred vifte af proteinholdige produkter, kosttilskud og sportsdrikke til den brede befolkning – både gennem detailhandel og nethandel. LinusPro Nutrition tilbyder en totalløsning inden for kosttilskud. Vores produkter dækker ethvert behov. Uanset om dit behov for kosttilskud er til bodybuilding, vægttab eller udholdenhedssport, så har vi produktet til dig. Af denne grund har vi et sortiment, som omfatter en lang række kosttilskud. Heriblandt er proteinpulver, proteinbarer, proteindrikke, energipulver, energidrikke, økologiske produkter, vegansk sortiment og vitamin- og mineraltilskud m.m.

Vi tilbyder forbrugerne adgang til vores produkter, hvorend der findes et behov. Derfor har vi et sortiment, som egner sig både til net- og detailhandel.

Vores produkter er udviklet med fokus på at holde dem rene og naturlige. Vi bruger kun råvarer, som lever op til vores høje kvalitetsstandarder. Vores produkter er kvalitetsmæssigt blandt markedets bedste. Ydermere er vores produkter fri for usunde fyldstoffer. Vi benytter kun mælk fra europæiske landmænd i vores proteinholdige produkter og sikrer dermed, at produkterne ikke indeholder rester af skadelige stoffer som BST-hormoner, antibiotika m.m.

Vores bagland

En vigtig del af vores måde at drive forretning på er vores stærke samarbejde med vores leverandører. Alle vores pulverprodukter produceres og pakkes i Danmark, så vi kan garantere produkternes kvalitet. Vi vil altid gerne være forrest i feltet, hvorfor vi har stor fokus på produktudvikling. Vi har et stærkt netværk af producenter, som sikrer, at disse koncepter bliver produceret på en ordentlig og korrekt måde. Vores kunder er derfor sikre på at få den bedste kvalitet på markedet til en overkommelig pris. Vi er en omstillingsparat virksomhed, så vi til enhver tid kan forsyne vores kunder og brugere med de produkter, de efterspørger.

Hos os er vores kunder altid i fokus, og vi stræber efter at tilbyde højkvalitetsprodukter sammen med en god service. LinusPro Nutrition opererer derfor i overensstemmelse med Fødevarestyrelsens lovgivning, og er registreret som importør og engrosforhandler af kosttilskud, proteinprodukter, drikkevarer m.m. LinusPro Nutrition er underlagt Fødevarestyrelsens kontrolsystemer, hvor vores produkter og faciliteter løbende kontrolleres af myndighederne.

Selve linuspro.dk er godkendt af Nets Gruppen som onlineforhandler af fødevarer, og vores handelsbetingelser er ligeledes kontrolleret for at sikre forbrugerens sikkerhed ved brug af vores ydelser.

Hvorfor hedder vi LinusPro?

I 1920’erne stod The Rockerfeller Foundation økonomisk bag et gennembrud i den viden, som eksisterede inden for biologi. The Rockerfeller Foundation ændrede verden ved at bevilge midler til en innovativ kemiker ved navn Linus Pauling. Han bidrog til at bane vejen for biomolekylær videnskab, og gennem sin forskning kortlagde Linus strukturen af proteiner, hvilket hjalp til at forstå mange af kroppens biokemiske processer. Med ét havde Linus Pauling skabt grundstenene i den forskning, som store dele af den moderne molekylærbiologi er bygget på.

Denne viden har blandt andet ledt til udviklingen af de sportskosttilskud, som vi ser på markedet i dag. Vi har tilegnet en del af vores navn til den arv, han efterlod, da vi ønsker at skabe en revolution på kosttilskudsmarkedet baseret på den nyeste viden inden for sport og ernæring.

 

Hvad er fordelene ved at handle hos LinusPro?

Dansk produceret proteinpulver og kosttilskud
Vores proteinpulver og andre pulverkosttilskud produceres alle i Danmark. Vi har et sundt leverandørnetværk, som sætter os i stand til at producere varer af den bedste kvalitet. Alle vores produkter er udviklet og testet i Danmark. Visse producenter vælger at benytte udenlandske leverandører, som ikke har de samme krav og standarder, der findes i Danmark og resten af EU.

Lynhurtig kundeservice
Når du skriver til os på info@linuspro.dk, svarer vi inden for en hverdag. Har du spørgsmål, problemer med din ordre eller søger anden hjælp er vi på pletten til at hjælpe dig.

Vi sender dagligt
Vi leverer alle ordrer inden for 1-3 hverdage. Varer bestilt inden kl. 14 afsendes samme dag. Varer bestilt fredag efter kl 14.00 samt i weekender og på helligdage afsendes førstkommende hverdag.

Fri Fragt
Har du for mere end 399 DKK i kurven, giver vi dig fri fragt på din ordre.
Vi kører sommetider kampagner på fri fragt, hvor du også kan spare fragten.

Hurtig og præcis levering
Vi benytter os af PostNord og GLS for at tilbyde vores kunder flest muligheder, så leveringen passer lige netop dig og din hverdag. LinusPro Nutritions produkter er udviklet af eksperter inden for produktion af funktionelle fødevarer og sportsernæring. Store dele af vores proteinberigede produkter er udviklet på basis af mælk. For at sikre produkter af bedste kvalitet benytter vi kun råmælk fra EU-landmænd. På denne måde er vi sikret, at mælken ikke indeholder rester af skadelige stoffer som hormoner og antibiotika.

Godkendt og verificeret hos trustpilot.dk
linuspro.dk er godkendt og verificeret hos trustpilot for at vise vores kunder, at vi intet har at skjule. Vi vil altid gøre alt for, at vores kunder er tilfredse og glade. Vores kunder er vores største fokus, og det er derfor, at vores mission er at tilbyde kosttilskud i topkvalitet til en fornuftig pris.