Hydro proteinpulver

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Hydro proteinpulver

LinusPro HydroPro er et proteinpulver for dig, som træner målrettet og seriøst, og derfør ønsker det bedste proteinpulver på markedet!

Hurtig proteinoptagelse efter et hårdt træningspas er altafgørende for optimal muskelvækst, og selv små forsinkelser har betydning! LinusPro HydroPro er hydrolyseret, det vil sige delvist nedbrudt på forhånd, så din fordøjelse kun skal arbejde kort tid, før proteinerne drøner ud i blodbanen og optages i musklerne.

HydroPro fås i to lækre varianter med smag af enten appelsin eller lemon. Pulveret er videre instaniseret, og opløses på få sekunder i vand eller juice.

Efter endt fysisk aktivitet, er hurtig tilførsel af ernæringsrigtige byggesten, den mest effektive måde at restituere på og effekten af LinusPro HydroPro har her vist sig at være eksponentiel stigende. Det betyder i praksis, at restitutionstiden reduceres fra dage til timer og din krop er meget hurtigere klar til at træne igen!

I modsætning til almindelige proteinpulvere er HydroPro hydrolyseret, det vil sige delvist nedbrudt på forhånd. Derved kan dit fordøjelsessystem meget hurtigere optage aminosyrerne og sende dem med blodbanen rundt til kroppens muskler, så du opnår den mest effektive restitution.

Den hurtigere optagelse afhjælper samtidig eventuelt irritation af mave/tarm i forbindelse med indtag af proteinpulveret.

Endelig er HydroPro et ekstra velsmagende produkt sammenlignet med andre tilsvarende proteinpulvere.

  • Lynhurtig restitution
  • Maksimalt træningsudbytte
  • Baseret på lækre citrussmage

LinusPro HydroPro er baseret på Lacprodan® Hydro.365, hvilket er en patenteret valleprotein-hydrolysat, og er lavet specifikt til idrætsudøvere, som træner længe og hårdt. Har du flere hårde træningspas gennem en uge eller måske en dag, så anbefaler vi HydroPro proteinpulver til at optimere din performance og restitution til det maksimale!

HydroPro har en markant hurtigere aminosyrer-optagelse, hvor den optagede mængde af forgrenede aminosyrer samtidigt også er langt størrer. Normalt valleprotein kræver op imod en times fordøjelse før, mængden af aminosyrer i blodbanen peaker. HydroPro kræver derimod kun det halve, 30 min, før mængden af aminosyrer i blodbanen peaker. Mængden af aminosyrer i blodet efter en halv timer er næsten halvanden gang højere ved brug af HydroPro kontra normalt valleprotein.

Restitution

Restitution et nøgleelement for at maksimere udbyttet af din træning. Det er her, kroppen reparerer sig selv, så dine muskler bliver større og stærkere. For at optimere restitutionsprocessen, anbefaler vi at indtage en tilpas mængde hurtige kulhydrater ( f.eks. LinusPro Energy Powder ) sammen med din Hydro Pro-shake efter endt træning. Kombinationen af både kulhydrater og Hydro Pro inducerer en høj insulinkoncentration i blodbanen. Udover at regulere blodsukkeret stimulerer den insulinotrope effekt til øget glukoseoptagelse i muskelcellerne. På den måde genopfyldes musklernes energilagre med det samme, imens Hydro Pro sørger for optimal genopbygning af muskelfibrene. Det betyder, at dine muskler opnår en øjeblikkelig restitution, der gør dem fit for fight på rekordtid.

Hydro.365 studie med Team Danmark

Arla Foods Ingredients undersøgte i samarbejde med Aarhus Universitet og Team Danmark eventuelle positive effekter af valleprotein til professionelle idrætsudøvere. Studiet påviste, at hydrolyseret valleprotein (Lacprodan®Hydro.365) medvirker til bedre præstation og hurtigere restitution sammenlignet med en almindelig sportsdrik. Yderligere videnskabelig data påviste, at valleproteinhydrolysater er mere effektive end andre proteinsammensætninger brugt i almindelige proteinpulvere. Dette skyldes hydrolyseringsprocessen, som gør Lacprodan®Hydro.365 meget hurtigere optageligt for kroppen.

Selve undersøgelsen omfattede 18 elite-orienteringsløbere fra Team Danmark, som deltog i en uges træningslejr. Atleterne trænede 2 gange om dagen, bortset fra en enkelt hvilemorgen (13 trænings-sessioner i alt). Atleterne blev opdelt i to grupper med 9 mand i hver gruppe. Begge grupper fik den samme isokaloriske diæt. Den ene gruppe indtog en traditionel kulhydratholdig sportsdrik med elektrolytter før og efter hver træningssession. Den anden gruppe indtog Lacprodan®Hydro.365 før hver session og en almindelig sportsdrik efter hver træningssession sammen med Lacprodan®Hydro.365. Ved at indsamle spyt- og blodprøver hver morgen og efter den afsluttende løbetest kunne forskerne følge med i, hvordan de to grupper reagerede rent fysiologisk på kosttilskuddene.

Der blev foretaget en 4 km-løbetest inden træningslejren startede, og den blev gentaget efter endt træningslejr med 13 træningssessioner gennemført for at gøre resultaterne sammenlignelige. Resultaterne viste, at atleterne, der havde indtaget hydrolyseret valleprotein før og efter træning, klarede sig betydeligt bedre i den afsluttende løbetest. Disse atleter havde en gennemsnitlig forbedring på 17 sekunder, som vist på ovenstående figur3. Atleterne, som havde indtaget rene kulhydrater og elektrolytter, havde en gennemsnitlig tilbagegang på 3 sekunder. Blodprøver på atleterne påviste yderligere en reduktion i kreatin-kinase, som er en markør for muskelskader.

HydroPro proteinpulver er en del af revolutionen inden for kosttilskud, der tilbyder den almene forbruger adgang til de samme kvalitetsstandarder, som elitesportsudøvere har haft adgang til i en længere periode.

HydroPro indeholder 74 g protein, 20,1 g forgrenede aminosyrer, 42,4 g essentielle aminosyrer pr. 100 g.

Fås i to smagsvarianter; lemon og appelsin.

0