LinusPro HYDRO PRO Lemon

LinusPro HYDRO PRO

Hydrolyseret valleprotein-isolat
169,00 DKK
  • Baseret på Lacprodan® Hydro.365
  • Højt indhold af BCAA og 0 g fedt
  • 300 g 
  • Pre-digested aminosyrer for hurtigere optagelse
  • Fuld restitution efter 6 timer
På lager

Efter endt fysisk aktivitet, er hurtig tilførsel af ernæringsrigtige byggesten, den mest effektive måde at restituere på og effekten af LinusPro HYDRO PRO har her vist sig at være ekspotentiel stigende. Det betyder i praksis, at restitutionstiden reduceres fra dage til timer og din krop er meget hurtigere klar til at træne igen! 

I modsætning til almindelige proteinpulvere er HYDRO PRO hydrolyseret, det vil sige delvist nedbrudt på forhånd. Derved kan dit fordøjelsessystem meget hurtigere optage aminosyrerne og sende dem med blodbanen rundt til kroppens muskler, så du opnår den mest effektive restitution.

Den hurtigere optagelse afhjælper samtidig eventuelt irritation af mave/tarm i forbindelse med indtag af proteinpulveret.

Endelig er HYDRO PRO et ekstra velsmagende produkt sammenlignet med andre tilsvarende proteinpulvere.

  • Lynhurtig restitution
  • Maksimalt træningsudbytte 
  • Baseret på lækre citrussmage

LinusPro HYDROPRO er baseret på Lacprodan® Hydro.365, hvilket er en patenteret valleprotein-hydrolysat, og er lavet specifikt til idrætsudøvere, som træner længe og hårdt. Har du flere hårde træningspas gennem en uge eller måske en dag, så anbefaler vi HYDRO PRO proteinpulver til, at optimere din performance og restitution til det maksimale!

Som nedenstående graf illusterer, fordrer HYDRO PRO en markant hurtigere aminosyrer-optagelse, hvor den optagede mængde af forgrenede aminosyrer samtidigt også er langt størrer. Normalt valleprotein kræver op imod en times fordøjelse før, mængden af BCAA i blodbanen peaker. HYDRO PRO kræver derimod kun det halve, 30 min, før mængden af BCAA i blodbanen peaker. BCAA mængden i blodet efter en halv timer er næsten halvanden gang højere ved brug af HYDRO PRO kontra normalt valleprotein.

Restitution

Restitution et nøgleelement for at maksimere udbyttet af din træning. Det er her, kroppen reparerer sig selv, så dine muskler bliver større og stærkere. For at optimere restitutionsprocessen, anbefaler vi at indtage en tilpas mængde hurtige kulhydrater (f.eks. LinusPro Energy Powder) sammen med din Hydro Pro-shake efter endt træning. Kombinationen af både kulhydrater og Hydro Pro inducerer en høj insulinkoncentration i blodbanen. Udover at regulere blodsukkeret stimulerer den insulinotrope effekt til øget glukoseoptagelse i muskelcellerne. På den måde genopfyldes musklernes energilagre med det samme, imens Hydro Pro sørger for optimal genopbygning af muskelfibrene. Det betyder, at dine muskler opnår en øjeblikkelig restitution, der gør dem fit for fight på rekordtid.

Kosttilskud kan ikke gøre det ud for en sund og varieret kost. Derfor tilbyder vi også kompetent rådgivning i form af personlige kostplaner. Se nærmere HER.

Hydro.365 studie med Team Danmark

Arla Foods Ingredients undersøgte i samarbejde med Aarhus Universitet og Team Danmark eventuelle positive effekter af valleprotein til professionelle idrætsudøvere. Studiet påviste, at hydrolyseret valleprotein (Lacprodan®Hydro.365) medvirker til bedre præstation og hurtigere restitution sammenlignet med en almindelig sportsdrik. Yderligere videnskabelig data påviste, at valleproteinhydrolysater er mere effektive end andre proteinsammensætninger brugt i almindelige proteinpulvere. Dette skyldes hydrolyseringsprocessen, som gør Lacprodan®Hydro.365 meget hurtigere optageligt for kroppen.

Selve undersøgelsen omfattede 18 elite-orienteringsløbere fra Team Danmark, som deltog i en uges træningslejr. Atleterne trænede 2 gange om dagen, bortset fra en enkelt hvilemorgen (13 trænings-sessioner i alt). Atleterne blev opdelt i to grupper med 9 mand i hver gruppe. Begge grupper fik den samme isokaloriske diæt. Den ene gruppe indtog en traditionel kulhydratholdig sportsdrik med elektrolytter før og efter hver træningssession. Den anden gruppe indtog Lacprodan®Hydro.365 før hver session og en almindelig sportsdrik efter hver træningssession sammen med Lacprodan®Hydro.365. Ved at indsamle spyt- og blodprøver hver morgen og efter den afsluttende løbetest kunne forskerne følge med i, hvordan de to grupper reagerede rent fysiologisk på kosttilskuddene.

Der blev foretaget en 4 km-løbetest inden træningslejren startede, og den blev gentaget efter endt træningslejr med 13 træningssessioner gennemført for at gøre resultaterne sammenlignelige. Resultaterne viste, at atleterne, der havde indtaget hydrolyseret valleprotein før og efter træning, klarede sig betydeligt bedre i den afsluttende løbetest. Disse atleter havde en gennemsnitlig forbedring på 17 sekunder, som vist på ovenstående figur3. Atleterne, som havde indtaget rene kulhydrater og elektrolytter, havde en gennemsnitlig tilbagegang på 3 sekunder. Blodprøver på atleterne påviste yderligere en reduktion i kreatin-kinase, som er en markør for muskelskader.

HYDRO PRO proteinpulver er en del af revolutionen inden for kosttilskud, der tilbyder den almene forbruger adgang til de samme kvalitetsstandarder, som elitesportsudøvere har haft adgang til i en længere periode.

HYDRO PRO indeholder 74 g protein, 20,1 g forgrenede aminosyrer (BCAA), 42,4 g essentielle aminosyrer pr. 100 g.

Fås i to smagsvarianter; lemon og appelsin.

NÆRINGSINDHOLD Lemon
  Pr. 100 gram
Energi 1513 kJ / 356 kcal
Fedt 0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,8 g
Kulhydrat 15,0 g
- heraf sukkerarter 8,0 g
Protein 74 g
Salt 0,56 g
Calcium 1200 mg / 150% af RI*
Phosphor 640 mg / 94% af RI*
Kalium 630 mg / 32% af RI*
*RI = Referenceindtag  
Ingredienser:

92% ultra og mikrofiltreret valleprotein hydrolysat (fra mælk), Citronaroma, aroma, surhedsregulerende middel (citronsyre), sødestof (saccharin), farve (blandende carotener). 

Typisk aminosyreprofil pr. 100 gram:
Essentielle aminosyrer (EAA):
Histidin 2.000 mg
Isoleucin 5.800 mg*
Leucin 8.500 mg*
Lysin 9.900 mg
Methionin 1.800 mg
Phenylalanin 2.200 mg
Threonin 7.500 mg
Tryptophan 900 mg
Valin 5.800 mg*
Betingede essentielle aminosyrer (CAA):
Arginin 2.300 mg
Cystin 2.200 mg
Glutaminsyre 19.300 mg
Prolin 6.500 mg
Tyrosin 2.100 mg
Ikke-essentielle aminosyrer (NAA):
Alanin 4.700 mg
Asparaginsyre 11.500 mg
Glycin 1.700 mg
Serin 5.600 mg

*BCAA
Indhold af forgrenede aminosyrer
BCAA = isolecin + leucin + valin 19,7 per 100 gram.

Proteinpulveret blandes med vand eller juice og omrøres, indtil pulveret er helt opløst. Hvis kraftigere eller mildere smag ønskes, kan forholdet mellem væske og proteinpulver justeres. Brug gerne en afkølet væske for at opnå den bedste smagsoplevelse.

Afmål 30-35 gram proteinpulver i det tilhørende målebæger. Bland derefter 450-500 ml væske i og omrør, indtil pulveret er opløst i væsken. Her anbefales det at bruge en LinusPro Plast Shaker for at opnå det bedste resultat og undgå klumper i væsken. Vi anbefaler, at du bruger vand frem for mælk i HYDRO PRO, og at du følger blandingsforholdet for at få den bedste smagsoplevelse. Da HYDRO PRO er meget letopløseligt, behøves produktet ikke rystes/omrøres i mere end 10-15 sekunder.

DANSK PRODUCERET HURTIG LEVERING, 1-3 DAGE GRATIS FRAGT OVER 500 KR