Isolat proteinpulver

LinusPros produkter er blandt de bedste på markedet og vores isolat proteinpulver er ingen undtagelse. Det laves udelukkende af kvalitetsråvarer og vores nænsomme og grundige fremstillingsprocesser sikrer, at kvaliteten i proteinpulveret bevares.

LinusPro WHEY ISO serien er ideel i forbindelse med muskelopbygning og vægttab. Proteinpulveret hjælper til at øge muskelmassen og reducere muskelømheden ved restitution, mens det lave sukker- og fedtindhold gør, at du undgår unødvendige kalorier, hvis du er i gang med et vægttab.

249,00 DKK

Pris fra 187,- ved køb af 8 stk.

249,00 DKK

Pris fra 187,- ved køb af 8 stk.

249,00 DKK

Pris fra 187,- ved køb af 8 stk.

249,00 DKK

Pris fra 187,- ved køb af 8 stk.


Hvad er særligt for ISO-serien?

Isolat proteinpulver er en særlig type proteinpulver. Den ligger niveauet over WHEY proteinpulver, som er koncentrat. Det betyder at isolat har nogle yderligere fordele, som gør det ekstra anvendeligt i forbindelse med styrketræning under vægttab:

  • Bidrager til øget muskelmasse

  • Reducerer muskelømhed efter træning – bedre muskelrestitution

  • Består af komplet protein, hvilket betyder at vores isolat proteinpulvere indeholder alle de essentielle aminosyrer i mængder, der opfylder dit behov

  • Har højt indhold af BCAA (forgrenede aminosyrer)

  • Lavt fedt- og sukkerindhold, hvilket gør det ideelt i forbindelse med vægttab

  • Er yderligere filtreret (i forhold til koncentrat)

Du kan læse mere om de specifikke typer af proteinpulver her.

Isolat proteinpulver anbefales til følgende aktiviteter:

  • Bodybuilding

  • Styrke og kraft

  • Ernæring til daglig fitness træning

Læs mere om aktiviteter og anbefalede produkter i vores store proteinguide her.

Hvilken smagsvariant er din favorit? 

LinusPro WHEY ISO serien består af fire forskellige smagsvarianter: vanilje, kakao, jordbær og neutral. Alle fire varianter kommer i poser à 1 kg, hvilket giver dig over 30 portioner, naturligvis alt efter hvor meget du bruger ad gangen.

Indholdet i de forskellige smagsvarianter varierer en smule, men alle indeholder mindst 93% protein pr. 100 gram. Vælger du den neutrale variant, får du hele 100% protein. Kalorieindholdet varierer også, men ligger omkring 380 kcal pr. 100 g, svarende til cirka 128 kcal pr. scoop, som er den måleenhed, man normalt bruger, i forbindelse med opblanding af proteinpulver. Du kan se det præcise indhold under de enkelte produkter.

Alle fire smagsvarianter har samme egenskaber i forhold til at øge muskelmassen, reducere ømhed efter træning, samt minimere indtaget af sukker og fedt. Det er derfor et spørgsmål om præference, når du skal vælge, hvilken variant, du vil have. 

Hvis du skal blande dit isolat proteinpulver op med eksempelvis juice eller andre væsker med smag, kan det være en fordel at vælge den neutrale variant, så smagen i proteinpulveret ikke tager over.

Bortset fra det, er det udelukkende op til din personlige smag. Vil du helst have muligheden for at tilsætte forskellige smagsgivere fra gang til gang, er neutral den bedste løsning for dig, men er du vild med enten jordbær, kakao eller vanilje, burde valget være nemt. 

Masser af muligheder for at bruge dit isolat proteinpulver

Langt de fleste bruger deres proteinpulver i forbindelse med træning. Her blandes proteinpulveret med vand, mælk eller juice og er derved nemt at tage med rundt i træningscenteret eller på turen til- eller fra centeret. For at undgå klumper i blandingen, anbefaler vi vores LinusPro plast shaker, som er fremstillet med en bestemt rist, som sørger for at opløse alle klumper. Shakeren kommer naturligvis med tætlukkende låg og er nem at drikke af. 

Er du ikke til shakes, eller vil du gerne variere dit proteinindtag, er der masser af andre muligheder. Har du ekstra tid en dag, kan du forkæle dig selv med eksempelvis pandekager eller vafler tilsat isolat proteinpulver med din favoritsmag. Vil du forberede noget, der er nemt at tage med på farten, kan du lave en portion proteinbarer, som ligger klar til at tage med til træning eller som snack på arbejdet. Uanset hvad du finder på, kan du naturligvis lave det med din yndlingssmag, så du får det præcis, som du vil have det.

Du kan selvfølgelig også supplere dit proteinpulver med andre proteinprodukter, så du nemt kan variere alt efter hvad der passer dig bedst den pågældende dag. I vores sortiment finder du eksempelvis forskellige lækre proteinbarer, som nemt kan ligge klar i tasken, hvis den lille sult kommer snigende. Et alternativ til at blande proteinpulver op med væske er også vores hydro proteinpulver, som ligeledes kommer i forskellige smagsvarianter, så du kan vælge den, du bedst kan lide.

Hvornår skal du indtage proteinpulver?

Hvornår du skal indtage dit proteinpulver, afhænger af formålet. Bruger du LinusPro WHEY ISO som et dagligt supplement, hvis du har svært ved at få nok protein gennem din almindelige kost, kan du med fordel sprede det ud over hele dagen, så du indtager små portioner løbende. På den måde holder du proteinsyntesen i gang løbende og undgår at lave for mange udsving, som ikke er nødvendige, hvis det ikke er i forbindelse med træning.

Er det derimod netop i forbindelse med træning, at du indtager WHEY ISO, er der overordnet set to måder at gøre det på:

Før træning:

Man ser efterhånden mange, der går rundt i træningscenteret med en proteinshake i hånden, som de drikker af undervejs. Proteinpulver skal dog ikke forveksles med energidrik eller andre pre-workout produkter. Det er derfor i virkeligheden bedst at indtage proteinpulveret i god tid før træningen, så kroppen har god tid til at optage det og du derved kan få mest muligt ud af det.

Har du det bedst med at indtage proteinblandingen i løbet af træningen, sker der naturligvis ikke noget ved det. Det giver blot en virkning, der minder om ovenstående, hvor det tages som et supplement til kosten og man holder kurven stabil frem for at skabe et udsving.

Efter træning:

Vil du helst indtage dit isolat proteinpulver, når træningen er overstået, anbefales det, at gøre det inden for 30 minutter efter endt træning, hvor kroppen er mest modtagelig for proteinerne.