Kasein proteinpulver

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


LinusPro Casein er et pulver med kaseinprotein, som sikrer dig en langsom optagelse og dermed kontinuerlig tilførsel af proteiner gennem mange timer.

Kasein findes i mælk og er et langsomt virkende protein, der optages i maven og derfor giver en længerevarende udskillelse af aminosyrer i kroppen. På grund af det sure miljø i mavesækken omdannes kasein til en geleform, hvilket er grunden til, at det nedbrydes langsommere.

Nedbrydelsen af kasein kan tage mere end dobbelt så lang tid som ved andre former for proteinkæder, og udskillelsen af aminosyrer til blodbanen kan derfor vare i op til 7-8 timer. Dette giver dig en behagelig mæthedsfornemmelse, netop fordi kaseinet bliver længere i mavetarmkanalen, og dermed får dig til at føle dig mæt i længere tid.

Derudover giver den lange periode med proteinsyntese dine muskler de bedste forudsætninger for at optage protein og genopbygge muskelvæv, så du bliver større, stærkere og generelt får bedre resultater af din træning.

LinusPro kasein proteinpulver

Kasein proteinpulver har et lavt kalorieindhold og er derfor et sundt supplement til et ellers kalorietæt aftensmåltid. Det anbefales at indtage kasein før sengetid, så dine muskler kan optage de proteiner, de har brug for, i løbet af natten. Det er derfor oplagt at tilføre pulveret til aftenmåltidet eller en eventuel snack herefter.

Vores kaseinpulver er smagsneutralt, så du kan opløse det i vand, mælk eller juice, alt efter hvilken smag du vil have. Det giver dig flere muligheder for at bruge dit kaseinpulver på forskellige måder, så du kan variere smagen, alt efter hvad du skal indtage det sammen med, og hvad du har lyst til.

Vores kasein proteinpulver har desuden et højt indhold af protein på hele 92 gram protein pr. 100 gram pulver. Som alle vores øvrige produkter er der naturligvis tale om protein af højeste kvalitet, så du får mest muligt for pengene og kan opnå de bedste resultater med din træning.

Mens kaseinpulver optages langsomt og giver en jævn proces over lang tid, er Aminosyrer velegnet, hvis du hurtigt vil optage aminosyrer, så de kan hæve niveauet for din træning øjeblikkeligt. Aminosyrer hjælper til at du kan yde mere, før du føler dig træt. Tilskuddet er især relevant i forbindelse med styrketræning, mens kasein, som nævnt ovenfor, er bedst egnet til at indtage før sengetid, så kroppen kan arbejde med muskelopbygningen, når du sover.

0