LinusPro Kreatinpulver

LinusPro Kreatinpulver

Kreatin monohydrat
139,00 DKK
  • 100 % mikroniseret kreatin monohydrat
  • Bidrager til styrkefremgang og muskelvækst
  • Hjælper din præstation ved høj intensitetstræning
  • Populært kosttilskud
Ikke på lager

OBS - kreatin med mht. 28-07-19 gives der 40,- kr. rabat ved brug af koden: "kreatin". 

Uden brug af koden sendes produktet med længere holdbarhed.

 

Kreatin er et af de mest veldokumenterede sportstilskud, og så er det oven i købet et af de billigste.

Kreatin er kort sagt ekstra energi direkte til muskler. Dine muskler har besidder et helt naturligt lager af kreatin, som er den første energikilde kroppen vil bruge af under fysisk aktivitet. Kreatintilskud giver dig muligheden for at øge mængden af denne primære energikilde i dine muskler.

Det betyder i praksis, at kreatin kan bidrage til at du under kortvarige præstationer, kan løfte endnu tungere eller løbe endnu hurtigere, da kroppen har mere brændstof at bruge af. Samtidig medvirker kreatin til øget væskebeholdning i musklerne, der kan give dig det rigtige ”pumpede” look, hvor musklerne bliver endnu mere synlige. 

Kreatin kan bidrager til:

  • Øget muskelstyrke
  • Øget muskelmasse
  • Bedre restitution

Læs mere om kreatin her.

NÆRINGSINDHOLD Neutral
  Pr. 100 gram
Energi 0 kcal
Fedt 0,0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,0 g
Kulhydrat 0,0 g
- heraf sukkerarter 0,0 g
Protein 0,0 g
Salt 0,0 g
Ingredienser:

100% mikroniseret kreatin

Indtagelsestidspunktet er ikke essentielt for styrkefremgang, da kreatin lagres i musklerne, og effekten opbygges hen over en periode. Kreatin optages hurtigere i kroppen, hvis det indtages i kombination med hurtige kulhydrater, eksempelvis med et glas juice eller et stykke frugt.

I sammenhæng med styrketræning og bodybuilding vælger mange at indtage kreatin efter træning i en proteinshake, tilføjet hurtige kulhydrater pga. højere optagelsesevne med den positive insulinrespons.

Det anbefales, at doseringen ikke overskrides, medmindre det er aftalt med en læge. Den gavnlige effekt af kreatin opleves med et indtag på 3-5 gram dagligt, også på træningsfrie dage. Det anbefales, at kreatinpulveret indtages dagligt i 2-3 måneder efterfulgt af en pause på 2-4 uger for at regulere kroppens egen kreatinproduktion.

DANSK PRODUCERET HURTIG LEVERING, 1-3 DAGE GRATIS FRAGT OVER 500 KR