LinusPro Kreatinpulver

LinusPro Kreatinpulver

Kreatin monohydrat
139,00 DKK
  • 100 % mikroniseret kreatin monohydrat
  • Opbygger muskelmasse
  • Øger styrkefremgang og muskelvækst
  • Øger musklernes ydeevne
-+
På lager

Kreatin er et af de mest veldokumenterede sportstilskud, og så er det oven i købet et af de billigste. En af virkningerne ved kreatin tilskud er, at musklerne får ekstra power til at yde mere i korte intensive træningspas. Samtidig medvirker kreatin til øget væskebeholdning i musklerne, der giver dig det rigtige ”pumpede” look, hvor musklerne bliver endnu mere synlige. Både den ekstra ydeevne og musklernes pumpning medvirker til markant øget muskelvækst.

Da kreatinmonohydrat øger din evne til at præstere under kortvarig intens træning, så er kreatin ideelt til styrketræning, da det forsyner kroppen med den nødvendige energi til at fuldføre flere gentagelser end sædvanligt. Der er lavet omfattende undersøgelser omkring kreatin for at sikre, at der ikke findes negative effekter ved længerevarende brug af kreatin. Undersøgelser har vist, at 70 % af forsøgspersonerne opnåede øget muskelvækst og styrkefremgang ved hjælp af kreatintilskud.

NÆRINGSINDHOLD Neutral
  Pr. 100 gram
Energi 0 kcal
Fedt 0,0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,0 g
Kulhydrat 0,0 g
- heraf sukkerarter 0,0 g
Protein 0,0 g
Salt 0,0 g
Ingredienser:

100% mikroniseret kreatin

Indtagelsestidspunktet er ikke essentielt for styrkefremgang, da kreatin lagres i musklerne, og effekten opbygges hen over en periode. Kreatin optages hurtigere i kroppen, hvis det indtages i kombination med hurtige kulhydrater, eksempelvis med et glas juice. I sammenhæng med styrketræning og bodybuilding vælger mange at indtage kreatin efter træning i en proteinshake, tilføjet hurtige kulhydrater pga. højere optagelsesevne grundet insulinresponsen.

Det anbefales, at doseringen ikke overskrides, medmindre det er aftalt med en læge. Den gavnlige effekt af kreatin opleves med et indtag på 3 gram dagligt. Det anbefales, at kreatinpulveret indtages dagligt i 2-3 måneder efterfulgt af en pause på 2-4 uger for at regulere kroppens egen kreatinproduktion.

DANSK PRODUCERET HURTIG LEVERING, 1-3 DAGE GRATIS FRAGT OVER 500 KR