LinusPro Moringa WHEY100 er det perfekte protein til dig, der ønsker et naturligt tilskud af høj kvalitet. WHEY100 er et proteinpulver, der har fået tilført Moringa, som er en superfood, der indeholder en lang række fordele. Moringa har blandt andet en unik aminosyreprofil og indeholder vitamin A, vitamin B og har et ekstraordinært indhold af jern, der styrker hæmoglobin. Dette betyder, at den proces, der finder sted, når ilten transporteres fra dine lunger og ud i kroppens væv, optimeres og fremmer dermed din præstation under træning. Foruden dette har Moringa et højt indhold af kalcium, og hjælper dermed med at styrke dine knogler og forbedre din krops stofskifte. Vitamin C og vitamin E fungerer som antioxidanter, og er dermed med til at forebygge eventuelle skader på kroppens celler. På den måde vedligeholder produktet også cellernes funktionalitet under træning.

Moringa WHEY100 en naturlig proteinkilde, der kan benyttes af alle og indtages i forbindelse med din træning for at opretholde din muskelmasse og reducere restitutionstiden. Proteinpulveret fås i to lækre smagsvarianter; pistacie og chokolade.

Når protein og superfood går op i en højere enhed

En superfood er karakteriseret ved en ualmindelig koncentreret sammensætning af næringsstoffer. Her tilbyder LinusPro Nutrition produktet Moringa, som er én af dem. Ved indtagelse af blot en smule Moringa vil du give din krop en masse gode næringsstoffer. Moringa er et træ, der vokser i mange tropiske klimaområder, og er blandt forskere særligt kendt som et mirakeltræ. Moringa i sig selv er meget nærende, indeholder et hav at antioxidanter og kan desuden være med til at sænke dit blodsukker. Foruden dette kan Moringa hjælpe til at reducere infektioner, så din krop hurtigt heler. Sidst men ikke mindst kan Moringa være med til at sænke forhøjet kolesterol, som i mange tilfælde er set i sammenhæng med øget risiko for hjertesygdomme.

Fordelene ved Moringa WHEY100 er uendelige, og med dette produkt får du tilmed givet din krop en god mængde protein, som den har brug for i din daglige og varierede kost.

Du kan eventuelt også se nærmere på vores 100 % vegatabilske proteinpulver; Sojaproteinpulverærteproteinpulver eller risproteinpulver.

 

Billede: 

https://www.plantes-et-sante.fr/decouvrir/le-moringa-couteau-suisse-ther...