Muskelmarkeringspakken

Få skåret fedtet fra
1036,00 DKK
816,00 DKK
 • 2 x WHEY ISO
 • 1 x PurePharma O3
 • 1 x PurePharma M3
 • Spar 220,- 

Denne pakke er sammensat til dig, der gerne vil skære noget af fedtet fra og vedligeholde din rene muskelmasse og består af følgende produkter: 

 • 2 x LinusPro WHEY ISO. Whey ISO er vores proteinpulver med 5 lækre smagsvarianter og kun 1 % fedt. WHEY ISO indeholder op i mod 92 % rent protein og er et lavt laktoseindhold på 1-1,5%. LinusPro WHEY ISO har en høj biologisk værdi og samtidigt et lavt fedtindhold. Du kan derfor være sikker på at indtage komplette proteiner og samtidigt holde kalorieindtaget i bund. WHEY ISO har et højt indhold af essentielle aminosyrer, hvor 22,7 % er forgrenede aminosyrer (BCAA).
   
 • 1 x PurePharma O3. O3 er ren Omega-3 fedtsyrer, der er vigtige under perioder, hvor man prøver at tabe sig. Ofte kan man ikke spise sig til de nødvendige sunde fedtsyrer kroppen har brug, hvis man cutter. Træner du meget stiger dit behov for sunde fedtsyrer for at undgå skader, muskelinflammation og andre ting, der kan holde dig tilbage i din udvikling. Dosering PurePharma O3: Indtages 3 gange dagligt i sammenhæng med et måltid.
   
 • 1 x PurePharma M3. M3 er totalløsningen for at dække dit daglige behov af magnesium, zink og B6-vitamin. Produktet kaldes også ZMA af andre producenter, men produkterne indeholder de samme vitaminer og minereal. Forskellen er biotilgængeligheden af PurePharmas produkter, der er i en klasse for sig selv. Magnesium, zink og B6-vitamin hjælper særligt til at vedligeholde en sund muskelfunktion og opretholde en hurtig omsætning af næringsstofferne protein, kulhydrat og fedt i kroppen. Desuden har undersøgelser vist at Zink og Magnesium kan hjælpe til en dybere og mere uforstyrret søvn, hvilket er vigtigt for din restitutionsevne. Store dele af kroppens muskelrestitution foregår under søvn.

DANSK PRODUCERET HURTIG LEVERING, 1-3 DAGE GRATIS FRAGT OVER 500 KR