LinusPro BCAA aminosyre

PURE BCAA

BCAA - Forgrenede aminosyre
159,00 DKK
  • Vedligeholder muskelvæv
  • 2:1:1 forhold af leucin, isoleucin og valin
  • Reducere muskelømhed
På lager

LinusPro BCAA er et instantiseret og velsmagende pulver, der let opløses i væske.

BCAA (Branched Chain Amino Acids) eller forgrenede aminosyrer på dansk, består af de 3 essentielle aminosyrer leucin, isoleucin og valin. De tre aminosyrer er en del af de 9 essentielle aminosyrer, som kroppen ikke selv kan syntetisere, og skal derfor indtages via kosten. BCAA er naturligt forekommende i flere fødevarer i små mængder og findes fx i rødt kød samt visse mejeriprodukter.

Undersøgelser har vist, at et indtag af BCAA før og efter træning bidrager til at nedsætter skaden af muskelproteiner, letter restitutionstiden og hjælper positivt til en øget proteinsyntese. BCAA kan indtages 2-3 gange i løbet af dagen, men virker bedst umiddelbart inden eller under din træning.

LinusPro BCAA fås i smagsvarianten appelsin, som både er frisk og virkelig velsmagende!

Vil du vide mere om produktet og hvordan det virker? LÆS MED HER!

Ingredienser: 27% maltodextrin, L-leucin, L-isoleucin, L-valin, aroma, surhedsregulerende middel (citronsyre), salt, farve (blandede carotener), sødestoffer (sucralose, acesulfamkalium).

 

 

Næringsindhold

Pr. 100 g

Energi

1571 kJ / 369 kcal

Fedt

  0,0 g

 - heraf mættede fedsyer

  0,0 g

Kulhydrat

36,0 g

 - heraf sukkerarter

  0,0 g

Kostfibre

  0,0 g

Protein

52,0 g

Salt

  2,2 g

Det anbefales at indtage LinusPro BCAA før og under din træning. Det anbefales, at der indtages 10 gram (ca. spiseske), som evt. kan indtages sammen med hurtige kulhydrater fra eksempelvis juice eller lignende. Alternativt kan BCAA blandes med en post-træning-proteinshake og indtages efter endt træningspas.

DANSK PRODUCERET HURTIG LEVERING, 1-3 DAGE GRATIS FRAGT OVER 500 KR