Puori M3

Puori M3

Kapsler med magnesium, zink, B6-vitamin og æblesyre
179,00 DKK
  • Mindsker træthed og udmattelse
  • 100 % organisk og udvundet fra naturlige kilder
  • Serveringer til 40 dage
På lager

Puori M3 er, som alle Puoris produkter, 100 % naturlige. M3 dækker dit daglige behov for magnesium, zink og B6-vitamin. Produktet er blandet med æblesyre for at optimere optagelsen af vitaminerne og mineralerne i kroppen. Puoris M3 er en videreudvikling på det mange andre brands kalder for ZMA (zink, magnesium og B6-vitamin). Mange styrkeatleter sværger ved brugen af ZMA i deres træning, da ZMA er med til at opretholde kroppens testosteronniveau og muskelfunktion. M3 bidrager derfor positivt til din træning ved at:

  • Stimulere proteinsyntesen
  • Bekæmpe udmattelse under din træning
  • Høj biotilgængelighed – optages hurtigt i kroppen
  • Hjælpe til omsætning af næringsstofferne, protein, kulhydrat og fedt

M3 baseret på organiske råvarer, som sikrer en signifikant bedre optagelse af magnesium. De organiske mineraler i M3 sikrer faktisk op til 100 gange bedre optag af magnesium end fra en uorganisk magnesiumkilde. Magnesium spiller en rolle i cirka 325 forskellige enzymprocesser i kroppen. Magnesium er det fjerde mest forekommende mineral i kroppen. Et korrekt magnesiumniveau er derfor essentielt for at opretholde en sund og velfungerende krop.

Puoris M3 har modtaget 5/5 stjerner fra IFIT (International Fitness Ingredient Testing), hvilket er et tredjeparts laboratorium. M3 er derfor IFIT certificeret og testet fri for ulovlige stoffer, samt modtaget den højeste score på grund af det rene indhold.

Hver Puori M3 flaske indeholder 120 kapsler.

NÆRINGSINDHOLD 3 kapsler/pr. dagsdosis
Magnesium (taurat & gluconat) 300 mg / 80% af RI*
Zink (picolinat) 15 mg / 150% af RI*
Vitamin B6 11 mg / 786% af RI*
Æblesyre 300 mg
* RI = Referenceindtag  
Tag 3 Puori M3 kapsler dagligt

Vi anbefaler at indtage kapslerne med et glas vand 30 minutter inden sengetid for optimal virkning. Kapslerne burde ikke indtages i sammenhæng med et måltid, da følgende mineraler kan modvirke effekten af produktet; calcium, jern, phosphor, alkohol, mangan og fytin (fytin findes i mange korn- og fuldkornsorter for eksempel i nogle rugbrød). Vi anbefaler derfor at vente en time efter dit sidste måltid, inden du indtager Puori M3.

Det anbefalede daglige indtag af magnesium er 420 mg pr. dag for mænd og 320 mg pr. dag for kvinder. Nogle sportsforskere mener dog, at det reelle daglige indtag burde være højere for personer, der har et meget aktivt liv.

Opbevar kapslerne et køligt og mørkt sted, frit for direkte sollys.

DANSK PRODUCERET HURTIG LEVERING, 1-3 DAGE GRATIS FRAGT OVER 500 KR