Muskelpakken

Opbyg muskelmasse hurtigt
637,00 DKK
555,30 DKK
 • Opbyg ren muskelmasse
 • Indeholder whey100, weightgainer og kreatin
 • Vælg mellem flere varianter
 • Spar 10%

Ønsker du at tage på i muskelmasse og øge din vægt? Vi har sammensat en pakke af produkter, der kan hjælpe dig på vej til dette. Det er vigtigt, at du supplerer din kost med en korrekt træning for at opnå resultater i træningscenteret, men kosttilskud kan hjælpe dig til at ligge i et kalorieoverskud eller at fremme din præstationsevne.

 • 1 x LinusPro WHEY100 proteinpulver er vores proteinpulver med 5 forskellige smagsvarianter. WHEY100 fra LinusPro indeholder fra 76-80 % protein* fra whey protein koncentrat (valleproteinkoncentrat). Valleprotein er kendt for sin flotte aminosyreprofil og høje biologiske værdi, hvilket betyder produktet optages lynhurtigt i kroppen. WHEY100 fra LinusPro anbefaler vi, at du benytter lige efter træning, da det er der din krop er mest modtagelig (og har et stort behov) for protein. Men kroppen har lige så meget brug for protein på dine off-dage, da muskelrestitution er en løbende proces.
   
 • 1 x LinusPro Weight Gainer er et produkt designet til at hjælpe dig med at tage på i vægt og muskelmasse. Weight Gainer er lavet på whey protein islolat, hvilket sikrer du får protein med en komplet aminosyreprofil ved hver eneste servering. Vælg mellem vores 3 lækre smagsvarianter alt efter, hvordan du ønsker at sammensætte dit program. Weight Gainer fra LinusPro er rig på kulhydrater, som kroppen har rigtig meget brug for under træning. Det vil sige det er strategisk smart at indtage Weight Gainer ca. 1 time inden træning (Måske i sammenhæng med et mindre måltid). Men produktet kan i princippet benyttes flere gange gennem dagen til at nå ens kaloriebehov, men husk at bruge produktet som et supplement til en sund og nærende kost.
   
 • 1 x LinusPro Creatine er 100 % keratin monohydrat, der er videnskabeligt bevist som værende et af de kosttilskud, der kan yde din styrke mest. Nogle personer opnår en styrkestigning på 10-15 % ved at bruge kreatin, som et kosttilskud til deres træning. Effekten opbygges over en periode, så indtagelsestidspunktet er ikke essentielt. Dog viser nogle undersøgelser, at kreatin optages bedre, hvis du indtager produktet sammen med hurtige kulhydrater. Vi anbefaler, at du tager dette produkt, når det er mest bekvemmeligt for dig, da effekten af kreatin opbygges henover en periode og ikke er omgående. Du vil derfor ikke få et ’kick’ ved at bruge det inden træning, ligesom man gør ved f.eks. et pre-workout produkt eller koffein. Kreatin optages dog hurtigere i kroppen, hvis det indtages i sammenhæng med hurtige kulhydrater, så det vil være en god ide at blande det i din Weight Gainer shake, da Weight Gainer indeholder maltodextrin. Alternativt kan du blande kreatin med juice, saftevand eller andre sukkerholdige drikke, som kan øge optagelsen og give produktet smag.

DANSK PRODUCERET HURTIG LEVERING, 1-3 DAGE GRATIS FRAGT OVER 500 KR