MUST® Essentials Anti-wrinkle Collagen indeholder Verisol®, som er et hydrolyseret kollagen med dokumenteret effekt. Indholdet af kollagenpeptider styrker hudcellerne indefra og øger hudens elasticitet og modstandskraft.

Resultatet ses efter få ugers brug i form af en glattere hud og tydelig reducering af rynker og appelsinhud.

  • Kollagenet fra Verisol optages let i huden og har vist sig at have en god effekt på huden, så den får en mere ensartet overflade og fornyet spændstighed.
  • Effekten af Verisol® kollagen er velkendt og veldokumenteret i flere kliniske forsøg, som har vist overbevisende resultater.
  • Verisol® har bl.a. vist sig at øge hudens elasticitet med op til 15 pct. efter bare fire ugers behandling, reducere rynker betydeligt og øge hudens kollagenindhold med op til 60 pct. efter otte ugers behandling.
  • Verisol® har desuden vist sig effektivt i kampen mod cellulite (appelsinhud).

Hvilke resultater kan du forvente?

MUST® Essentials Anti-wrinkle Collagen er et kollagenpulver uden smag. Derfor kan det nemt blandes i mad og drikke og indtages som din daglige skønhedskur.

MUST® indeholder kollagenet Verisol®, naturens eget vidundermiddel, som styrker og genopbygger huden indefra. Kollagen er et af kroppens vigtigste proteiner og er afgørende for den menneskelige fysik og psyke – kollagen er nemlig en af kroppens vigtigste byggesten og har indflydelse på alt fra knogler og muskler til tarmsystemet.

I skønhedsindustrien er kollagen dog mest kendt for at hjælpe den naturlige helingsproces på vej og sikre en spændstig og smuk hud. Efter bare få ugers brug af MUST® vil du bemærke, at huden ser glattere, friskere og sundere ud, og rynker og fine linjer reduceres – helt uden brug af fremmede stoffer og dyre injektioner. Du vil også opleve en gavnlig effekt på cellulite (appelsinhud), ligesom hår og negle bliver sundere og stærkere.

Kollagen – kroppens vigtige byggesten

MUST Essentials Hydrolysate med Fortigel® er et særligt kollagentilskud, som sikrer dig stærke og smidige muskler, sener og led. MUST Essentials Collagen Hydrolysate indeholder kollagen-peptiderne fra Fortigel®.

Fortigel® er kendt for at stimulere kroppens celler til at danne nyt brusk og bidrager til smidige og mobile led. Effekten er dokumenteret i en lang række kliniske forsøg, og Fortigel® har vist sig at have en lang række helbredsfordele hos både unge raske sportsudøvere og personer, som døjer med ledsmerter og aldersrelaterede skavanker.

  • Bidrager til at genopbygge skadet ledbrusk.
  • Stimulerer kroppens egne mekanismer til at opretholde sunde led, sener og muskler og en optimal mobilitet.
  • Fremmer den samlede sundhed og livskvalitet hos forsøgspersonerne, som oplever færre smerter i forbindelse med træning og fysisk aktivitet.

Kollagen er en vigtig bestanddel af den menneskelige krop, og cirka 30 pct. af kroppens protein er kollagen. Det er kollagen, som sikrer mobile led, stærke knogler og sunde muskler, sener og ledbånd. Kollagen er et af de primære strukturelle proteiner i kroppens bindevæv og medvirkende til en sund fysik og psyke. For eksempel bidrager kollagen til at pleje og opbygge tarmslimhinden og sikre en god fordøjelse. Kollagen er dermed afgørende for, at kroppen optager de næringsstoffer, den har brug for – og vigtig for et godt fysisk og psykisk velbefindende.

Med MUST Essentials Collagen Hydrolysate stimulerer du kroppens egne mekanismer til at opretholde sunde led og optimal mobilitet, og du opnår en række sundhedsfordele uden bivirkninger. MUST Essentials Collagen Hydrolysate med Fortigel® er et naturligt proteintilskud med en neutral smag og lugt. Pulveret opløses i vand, blandes i kosten og mejeriprodukter.