LinusPro Økologisk Loppefrøskaller

LinusPro Økologisk Loppefrøskaller

Højt fiberindhold
139,00 DKK
  • Økologisk
  • Højt fiberindhold
  • Kosttilskud
  • Effektiv mod forstoppelse og forhøjet kolesterol
  • Holder maven i balance
På lager

Loppefrøskaller – Psyllium Husks

Loppefrøskaller fra LinusPro er et naturligt tilskud af fibre, der forebygger maveproblemer og opretholder en naturlig tarmflora. Fibrene er naturlige og indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer.

Et naturligt tilskud med masser af gavnlige egenskaber

De økologiske loppefrøskaller fra LinusPro består af psyllium-fibre, som har adskillige gavnlige egenskaber. Frøskallerne har blandt andet en dokumenteret effekt mod forstoppelse, diarré, irritabel tyktarm og forhøjet kolesterolniveau.

I stedet for at blive fordøjet med det samme, holder de mange fibre i loppefrøskallerne gang i  tarmsystemet i længere tid. Det medvirker til en sund og naturlig tarmflora, hvilket styrker dit immunforsvar og kroppens generelle helbred.

Loppefrøskaller fra LinusPro er desuden et godt tilskud, hvis du ønsker at indtage flere fibre i hverdagen og ikke får tilstrækkeligt gennem din almindelige kost.

Ønsker du andre økologiske tilskud, indeholder vores sortiment både økologisk proteinpulver og økologiske proteinbarer. Vi har også vegansk proteinpulver, som, ligesom de andre varianter, kan bruges til at øge det daglige proteinindtag og til at optimere virkningen af træning. Blandt de veganske varianter kan du blandt andet finde risproteinpulver, som udvindes af brune ris.

Hvad er loppefrøskaller?

Psyllium fibre er et naturligt produkt, der stammer fra den indiske plante Plantago Ovata. Loppefrøskallerne indeholder 85% fibre, der hjælper med at opretholde en naturlig tarmflora. 

Loppefrøskaller er et vandopløseligt kosttilskud, hvilket betyder at fibrene i skallerne suger væske til sig, hvis du blander dem med eksempelvis vand eller juice. 
Fibrene i loppefrøskaller hører til de grove kulhydrater, hvilket betyder at vi ikke kan fordøje dem.

Det aktiverer tarmsystemet og dermed fordøjelsen, hvilket fører en masse gode ting med sig i forhold til fordøjelse og tarmsystemets generelle sundhed. 

Når loppefrøskallerne suger væske til sig føler du dig desuden mæt i længere tid, hvorfor loppefrøskaller også er et godt tilskud, hvis du er i gang med et vægttab og forsøger at reducere mængden af kalorier, du indtager i løbet af en dag. Kostfibrene i frøskallerne absorberer desuden fedtmolekyler, så de sendes gennem kroppen i stedet for at blive oplagrede som kropsfedt.

Hvordan bruges loppefrøskaller?

Den mest almindelige anvendelse af loppefrøskaller er ved at opløse dem i vand eller alternativt mælk eller juice. Væsken skal drikkes umiddelbart efter loppefrøskallerne er blandet i, så de ikke når at suge for meget af væsken til sig.

Du kan også bruge LinusPro loppefrøskaller til at drysse ovenpå eksempelvis yoghurt eller skyr. Vær dog opmærksom på at drikke rigeligt med vand til, da loppefrøskallerne ellers ikke vil have den ønskede effekt i kroppen.

Loppefrøskaller kan ligeledes bruges i bagning. De er meget populære, hvis man vil bage uden gluten, da fibrene i skallerne samler dejen. Skallernes høje fiberindhold bidrager desuden til en lækker konsistens og struktur i brødet.

Hvis du vil bruge frøskallerne i din bagning, kan du gøre det på to måder: opløs skallerne i væsken, så det bliver en tyk masse, og rør melet heri, eller bland de tørre skaller med de andre tørre ingredienser og tilsæt væsken til sidst. Du kan afprøve begge fremgangsmåder og se, om den ene passer dig bedre end den anden.

Et øget fiberindtag kræver tilvænning

Hvis du beslutter dig for at loppefrøskaller skal være en del af din daglige kost, skal du være opmærksom på, at du kan opleve eksempelvis oppustethed, luft i maven og mavesmerter i starten. Dette er naturligvis ikke farligt, men kan være ubehageligt. Det er ikke loppefrøskallerne i sig selv, der medfører disse gener -de vil komme, når du øger dit daglige indtag af fibre, uanset om det er direkte gennem kosten eller ved hjælp af kosttilskud. 

Det anbefales, at voksne indtager 25-35 gram fibre om dagen, men det kan være en god idé at øge mængden langsomt, så din krop og dit tarmsystem kan vænne sig til at skulle arbejde med de ekstra fibre - om de så kommer fra kosten eller loppefrøskaller.

Hvis du tager medicin, skal du være opmærksom på, at indtagelse af loppefrøskaller nedsætter transporttiden i tarmen. Du bør derfor indtage frøskallerne 1-2 timer før eller efter medicinen, så denne optages korrekt i kroppen.

NÆRINGSINDHOLD: Neutral
  Pr. 100 gram
Energi 747 kj / 186 kcal
Fedt 0,5 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 1,3 g
- heraf sukkerarter 0 g
Kostfibre 87 g
Protein 0,6 g
Salt 0,11 g
   
Ingredienser:

Økologiske loppefrøskaller

 
Frøskallerne kan røres direkte op i væske eller benyttes i madlavning. Frøskallerne skal altid tages sammen med 1-2 glas væske.
 
Rør 3-5 g loppefrøskaller op i 1-2 glas væske.
3-5 g (1 måleske) morgen og aften.
DANSK PRODUCERET HURTIG LEVERING, 1-3 DAGE GRATIS FRAGT OVER 500 KR