Økologiske proteinbarer

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Økologi

LinusPro økologiske proteinbarer er lavet af økologiske råvarer og er utroligt velsmagende. De er perfekte at indtage i løbet af dagen eller i forbindelse med træning. LinusPro økologisk proteinbar er 100% organisk og velegnet til alle, der ønsker en sund og varieret kost.

Økologi handler først og fremmest om fremstillingsmetoder, der tager hensyn til både miljø og dyrevelfærd. Flere og flere har tilsluttet sig det økologiske marked de senere år og derfor er der også kommet flere og flere økologiske varer på hylderne. Det gælder naturligvis også fitnessbranchen, hvor mange producenter er kommet på banen med økologiske proteinbarer, økologisk proteinpulver, osv.

Hos LinusPro er vi naturligvis med på denne bølge, da vi gerne vil være med til at passe på både dyr og miljø. Vallen som bruges i vores økologiske proteinprodukter er udvundet fra økologisk mælk – fra køer, der får økologisk foder og kommer på græs i sommerhalvåret.

Ud over fordelene for naturen og dyrelivet slipper du også for rester af sprøjtemidler og tilsætningsstoffer, når du vælger økologiske alternativer. Økologi er altså en måde at sikre dig selv på, så du ikke udsætter din krop for en masse unødvendige tilsætningsstoffer.

Hos LinusPro mener vi, at alle skal have mulighed for at optimere deres træning og det gælder naturligvis også, hvis man har valgt at leve vegetarisk. Derfor har vi udviklet en række økologiske produkter, så alle kan få glæde af vores kvalitetsprodukter.

Ud over proteinbarer indeholder vores økologiske sortiment også både økologisk proteinpulver og økologiske loppefrøskaller. Samtlige produkter er naturligvis fremstillet af organiske råvarer og indeholder alle de samme gode egenskaber som de konventionelle udgaver.

LinusPro øko proteinbarer

Vi udviklet to forskellige økologiske proteinbarer, der begge er smækfyldt med sunde og lækre råvarer:

Vælg mellem:

  • Hindbær med nødder, hørfrø, gojibær, aroniasaft og havtorn.
  • Peanuts med nødder, dadler, honning, kakao, gojibær, aroniasaft og havtorn.

Begge varianter er meget velsmagende og naturligvis fremstillet af økologiske råvarer af højeste kvalitet.

En enkelt bar vejer 55 gram og indeholder hele 21 gram protein per 100 gram.

Du kan købe LinusPro økologiske proteinbarer enkeltvis eller i kasser med 9 stk.

Snup en proteinbar på farten

En proteinbar er nem at have med på farten, hvilket gør den ideel som et hurtigt mellemmåltid, når sulten trænger sig på og man ikke har tid eller mulighed for at forberede mad.

Derudover er den et godt supplement i forbindelse med træning, så du får stillet dit proteinbehov uden at du skal bruge en masse tid på forberedelse og tilberedning.

Den kan nydes ved stuetemperatur og du kan derfor nemt have et par stykker liggende i tasken eller i skuffen på kontoret, så du altid har en sund snack ved hånden, hvis du får brug for det.

0