Banan Protein Kage

Af: Tiffanie Overgaard
 
Ingredienser:
2 modne bananer
2 æg
1 dl æggehvide
1 dl havregryn 
1/2 dl kokosmel
1/2 dl affedtet kokosmel
1 scoop LinusPro proteinpulver (vanilje eller chokolade)
1 stor spsk. skyr
1 tsk peanutbutter (kan undlades – men det er Nice)
Lidt salt
 
Fremgangsmåde:
Det hele blendes. 
Massen kommes i en beklædt brødform – hak lidt mørk chokolade og drys over. 
Bag ca. 35 min ved 200 grader.
 
Hvis man ønsker glasur over, kunne man tage 2 tsk. LinusPro chokolade proteinpulver, 1 tsk. ren kakaopulver, 1/2 tsk. sukrin, vand – og wupti, lækker glasur til din “kage”. 
Tiffanie Overgaard
Latest posts by Tiffanie Overgaard (see all)