Af Frederikke Nilsson
 
Ca. 10-12 stk.
 
Ingredienser:
– Cremen fra 1 dåse kokosmælk (fuldfed)
– 2 store spsk kokosolie
– 1 scoop Linuspro WHEY ISO med vanilje
– 150g kokosmel
– 200g mørk chokolade 70-85%
 
Hvis du ønsker en lidt sødere version, kan du evt. tilføje 2 spsk sukrin
 
Pynt:
– Lidt kokosmel
 
Fremgangsmåde:
Lad kokosmælken stå i køleskabet i et par timer inden, du skal bruge den. Det er nødvendigt for at kunne skille kokoscremen fra kokosvandet.
Kassér derefter kokosvandet.
 
Tag kokoscremen fra og smelt den i en gryde sammen med kokosolien. Tilsæt kokosmel og proteinpulver (her tilsættes også sukrinen) og rør det sammen til en tyk grød.
 
Beklæd en brødform med husholdningsfilm eller bagepapir og kom kokosmassen i formen og pres den godt mod bunden. Lad den stå i køleskabet i ca. 3 timer, til massen er helt stivnet og fast i konsistensen. Skær kokosmassen ud i passende stykker med en skarp kniv.
 
Smelt chokoladen i vandbad sammen med en lille spsk kokosolie og dyp de små stykker i chokoladen ved hjælp af to gafler. Sæt dem på et fad med bagepapir, drys lidt kokosmel på toppen og lad dem køle af i køleskabet.
 
Nyd dem, når de er helt afkølet.
 
1