Af Natascha Hansen

 

Brownie muffinsdej: 

  • 50 g hvedemel
  • 30 g Whey100 chokolade proteinpulver fra Linuspro
  • 1 tsk bagepulver 
  • 30 g sukrin 
  • 30 g kakaopulver 
  • 40 g chokolade 
  • 200 g vanilje skyr
  • 1 dl. Mælk 

 

Bounty midte/pynt: 

  • 50 g light kokosmælk 
  • 40 g kokosmel
  • Et par dråber easis sød 

 

Glasur(hvis dette ønskes): 

  • Sukrin melis
  • kakaopulver 
  • vand 

 

Fremgangsmåde: 

  • Start med at tænde din ovn på 175 grader varmluft. 
  • Smelt nu chokoladen i microovnen – ca 1-1,5 minut. Lad det køle lidt af. 
  • Mens chokoladen køler lidt, blander du hvedemel, proteinpulver, kakaopulver, bagepulver og sukrin sammen. 
  • Tilsæt nu skyr i den afkølet chokolade og rør det godt rundt. Tilsæt mælk i skålen med alle de tørre ingredienser. Derefter tilsætter du skyr & chokoladeblandingen og pisker det til en ensartet glat dej. 
  • Fordel nu dejen i 8 silikone muffinsforme og kom dem på en bradepande eller rist – bag dem midt i ovnen i ca 20-25 minutter. 
  • Mens muffinsene bager, blander du kokosmælk, kokos og sød sammen til din Bounty masse. Stil din Bounty masse på køl indtil muffinsene er færdige. 
  • Når muffinsene er færdige køles de lidt af inden du tager dem ud af formene. 
  • Når de er kølet godt ned, laver du et hul i bunden af dem og propper en kugle bountymasse ind i kagen. 
  • Når du har gjort dette ved alle muffinsene – blander du dit sukrin melis med kakao og vand og laver din glasur. Fordel glasuren på kagerne og form herefter 8 små kugler af det overskydende Bountymasse. 
  • Nu er de klar til servering 🥥🍫
1