Ingredienser:

40 g smør
75 g bage chokolade
55 g mørk chokolade
90 g sukrin
6 æg (skal deles i hvider og blommer)
En knivspids salt
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vanlijepulver
30 g LinusPro WhEY100 proteinpulver med kakaosmag

Protein glasur:

LinusPro WHEY100 Proteinpulver
Flormelis
Vand

Topping:

Bær og nødder

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen. Start med at smelte smør i en gryde. Tilsæt chokolade og sukrin.
Hold øje med det hele tiden og tag det gerne lidt af blusset indimellem, så chokoladen kun lige smelter. Lad det køle af.
Del æggene i blommer og hvider. Pånær 1 æg. Æggehviderne piskes stive. I gryden med chokolade tilsætter du 1 æg og alle æggeblommerne samt salt, bagepulver, vaniljepulver og proteinpulver.
Forsigtigt vender du chokolademassen sammen med æggehviderne. Pas på du ikke rører alt luften ud.
Kom dejen i en springform med bagepapir. Bag kagen i ovnen ved 175 grader i ca. 20-25 min. Rør proteinpulver, flormelis og vand sammen til du får en god glasur konsistens.

Pynt evt. med bær og nødder.

Opskriften er udviklet af Maya Lüthøftz - http://mayadroem.dk