Ingredienser:

1 most banan (78 g)
3 æg
30 g smeltet smør
25 g kakao (evt. sukkerfri)
50 gLinusPro WHEY100 proteinpulver med smag af chokolade
30 g fuldkornsrismel
50 g mandelmel eller finthakkede mandler
85 g glutenfri havregryn
1 tsk. bagepulver
1 spsk. sukrin
2 dl skummetmælk
30 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

Banan og æg røres sammen, og der tilsættes skummetmælk. Tilsæt de tørre ingredienser + hakket mørk chokolade.
Kom kagemassen i en form med bagepapir. Bag i ovnen ved 200 grader ca. 12-13 minutter, og lad derefter kagen stå og køle af.

TIP: Spis den som et sundt mellemmåltid eller som lidt lækkert i madpakken!

Opskriften er udviklet af Maya Lützhøft – HTTPS://MAYADROEM.DK

1