Vil du gerne kunne spise lækre kager og drikke skønne smoothies uden at skulle gå på kompromis med din træningsindsats? Når du træner, uanset om det er for at bygge store muskler eller for at opnå en slank og atletisk figur, så er traditionelle, søde sager et benspænd. De er fyldt med sukker og fedtstof, som hurtigt fylder dig med for mange kalorier.

Med de mange proteinopskrifter, som vi har samlet et overblik over her på siden, kan du sagtens lave mad og bage fristende, sunde kager med et boost af protein.

Lækre madopskrifter med protein

Proteinpulver kan bruges til proteinshakes og smoothies, men du kan også bruge det i madlavning. En fedt- og sukkerfattig kage eller pølsehorn med proteinpulver er en ideel snack til dig, der træner regelmæssigt og som ønsker at begrænse indtaget af kalorier.

Det kan også være, at du søger inspiration til forskellige morgenmåltider, der kan kombineres med proteinpulver? Så er du landet det rette sted. Her finder du nemlig masser af opskrifter på alt lige fra mættende proteingrød til lækre proteinpandekager og smoothiebowls. Du kan finde opskrifterne her på siden, så det er bare om at gå ombord i læsningen, hvis du gerne vil lære nogle gode opskrifter med proteinpulver at kende.

Sunde opskrifter til hverdagen med proteinpulver

Vores samling af opskrifter med proteinpulver er perfekt for dig, der har en sød tand, men som samtidig gerne vil understøtte din træningsindsats med din kost. Opskrifterne er nemme at inkorporere i hverdagen til morgenmad, frokost eller som en snack indimellem måltider. Du kan også forberede ugens snacks med vores proteinopskrifter og på den måde sikre, at du altid har noget i køleskabet, som passer ind din kostrutine.

Med proteinpulver er der et utal af muligheder – lige fra bagværk til is, granola, pølsehorn, spinatvafler og meget mere. Følg vores opskrifter til punkt og prikke, eller brug dem som inspirationskilde for dine egne nye retter.

Proteinholdig mad til dig der styrketræner

En diæt med et solidt indtag af protein er din garanti for, at dine muskler har noget at leve af. Æg, fisk, grøntsager og kød er oplagt at spise til morgen, frokost og aftensmad, men er det svært at få nok protein ind i dine måltider, så kan det være en fordel at vælge proteinpulver som et tilskud.

Mange har eksempelvis ikke den store appetit om morgenen, eller så har de for travlt til at spise flere små mellemmåltider i løbet af dagen, så musklerne får noget at leve af. Her kan en lækker snack være en fordel – især hvis du med vores opskrifter kan finde overskud til at forberede nogle af de måltider i forvejen.

Prøv eksempelvis med vores lækre rugbrødssnacks med chokolade, mættende proteinpølsehorn eller sunde spinatpandekager. 

Prøv dig frem med protein i maden

Tag et kig i vores mange opskrifter med protein, og vælg et par stykker ud, som du har lyst til at lave i den kommende tid. På den måde kan du uge for uge komme igennem en del af opskrifterne, så du kan finde dine favoritter og inkorporere dem i din hverdag. De vil være guld værd at kende, når du har lyst til at have noget godt i huset eller med i træningstasken, som har et højt indhold af protein og lavt indhold af sukker og fedt.

Glæd dig til at prøve vores opskrifter, alt imens du holder din trænings- og kostplan. Velbekomme!