Er du en af dem, der bare elsker desserter, men som har valgt at leve et sundt liv med masser af træning? Så har du nok oplevelsen af at være fanget mellem to stole. Du er ikke alene, for vi mennesker er jo vilde med desserter, og derfor har vi samlet en række lækre opskrifter på proteindesserter, som du kan finde lige her. Vores desserter med protein er så vidt muligt sunde desserter, så du kan følge en af opskrifterne, nyde lækkerierne, og samtidig vide, at din hårde træning ikke har været forgæves.

 

Proteindesserter for enhver smag

Som du måske allerede har set, så er der et væld af vidt forskellige desserter med protein blandt vores mange opskrifter – så kan du helt sikkert også finde en proteindessert, som du vil være vild med. Fælles for de mange opskrifter på desserter med protein gælder, at der er behov for gode ingredienser, der giver en af de typiske smage, som du kan kende en dessert på. Her er nogle af de ingredienser, som du med fordel kan fylde køkkenskabet op med på forhånd, hvis du gerne vil gå på opdagelse i vores dessertopskrifter med protein:

  • Mandler, hasselnødder og andre nødder
  • Peanutbutter
  • Proteinpulver med smag
  • Sukkerfri marcipan
  • Mandelmel
  • Dadler
  • Mørk chokolade

I hver opskrift vil du finde forskellige detaljer, som gør netop den dessertopskrift særlig, men hvis du har denne liste af ingredienser på plads, så er du klar til at trylle i køkkenet.

Giv dig selv lidt godt efter træning

Desserter med protein kan være det, du tager med, når du skal til sammenskudsgilde, og du gerne vil demonstrere, at man kan spise sundt og lækkert på samme tid. Det kan også bare være en proteinholdig dessert til dig selv, hvis du gerne vil komme hjem til noget godt efter træning, eller hvis du i det hele taget elsker desserter, men ikke vil gå på kompromis med dine træningsmål.

Uanset hvordan du bruger vores opskrifter på desserter med proteinpulver, så håber vi på, at de vil udvide din madmæssige horisont, og give dig plads til nogle små glæder, samtidig med at du giver dine trænede muskler godt med protein, så de kan vokse. Det er hårdt arbejde at træne målrettet, men vi er kun mennesker, der også har godt af en lille luksus en gang imellem. Med proteindesserter i baghånden, så gør du det meget nemmere for dig at spise lidt lækkert, uden at du sætter din træning over styr.

Opskrifter fra morgen til aften – alle med protein

Hvis du er interesseret i vores opskrifter på desserter med protein, så vil du sikkert også finde guldkorn i vores samlede katalog over proteinopskrifter. Tag et kig, og find nye, lækre opskrifter, som du kan indarbejde i din hverdag, så du ved, at du får den protein, som dine muskler har brug for. Her hos LinusPro vil vi gerne være din træningspartner, og du finder derfor også træningsprogrammer og artikler, samt naturligvis alle de proteinprodukter med mere, som kan understøtte din træning.