Is er vanvittigt lækkert, det ved alle. Men vidste du også, at du kan lave din egen træningsvenlige is? Her på siden kan du læse om hvordan du laver is med protein, og finde alle vores opskrifter på is med protein. Glæd dig til at blive kongen eller dronningen over sund, hjemmelavet is, som du kan nyde hele sommeren efter træning, eller måske bare året rundt, hvis du føler for det.

 

Lav din egen proteinis

Hvis du endnu ikke har prøvet at lave is, så fortvivl ej, for det er faktisk ret let at lave is. Når du laver proteinis efter en af vores opskrifter, så er ingredienserne lidt anderledes end dem, som du finder i en traditionel isopskrift med fløde. En sorbetis er dog allerede meget sundere, så herfra er der ikke så lang vej til en af de opskrifter, som du kan finde i vores katalog over protein-isopskrifter. Her er nogle af de ting, som du vil få brug for i køkkenet, hvis du gerne vil lave is derhjemme:

  • En fryser – ingen overraskelse her.
  • En blender
  • Proteinpulver
  • Sukrin
  • Kokosmælk light
  • Friske eller frosne bær eller frugter
  • Chokolade

I vores opskrifter vil du risikere at løbe ind i andre ingredienser eller former for udstyr, men du er ganske godt kørende, hvis du har ovennævnte liste på plads. Helt grundlæggende, så er fryseren og blenderen kombineret med lidt veltimet røring af ingredienserne det der skal til for, at du på en eftermiddag kan trylle en lækker proteinrig is frem. Så har du noget at se frem til efter træning, som du ved har godt med protein i sig, og som ikke lægger forhindringer i vejen for din kostplan eller diæt.

God træning, god mad – og lidt lækkert…

Alle, der træner hårdt og dedikeret ved, at det er svært at holde sig til sine idealer, og holde sig fra de søde sager. Vi er alle opvokset med lækre fristelser, så det er meget svært at lægge bag sig. I stedet for at kæmpe helt imod, så kan du gå den anden vej, og lave nogle af de skønne opskrifter på is og andre lækre ting med protein, som vi har samlet sammen til dig. Så kan du give dig selv en lille, spiselig belønning, når du har lyst til noget godt, men uden at du lige indtager en overdosis sukker.

Et liv med sundhed og stærke muskler

Her hos LinusPro finder du ikke bare gode priser på protein og proteinbarer, du finder også et væld af gode artikler og blogs, som du kan bruge og tage inspiration af i din sunde livsstil. Når du gerne vil opnå flotte mål med din træning og kost, så er det nødvendigt med en klar plan og nogle gode vaner.

Vores opskrifter på is med protein er tiltænkt dig, der gerne vil kunne leve et liv med lækre smagsoplevelser, uden at du går på kompromis med dine timer i fitnesscenteret. Hvis du selv får lavet nogle lækre, nye opskrifter på protein-is, så er du altid velkommen til at dele dem med os – held og lykke med det.