Vil du gerne føje en ny dimension til din kost, der er fantastisk alsidig, sund og praktisk? Så bør du begynde at lave proteingrød, og du kan passende starte med at se nærmere på de opskrifter på proteingrød, som vi har samlet til dig her. Grød er en let, nærende og hurtig spise, og hvis du laver den med proteinpulver, så får du grød, der også giver føde til dine muskler. Læs med her, hvor vi ser nærmere på proteingrød, og de opskrifter på grød, som er en del af vores store katalog af proteinopskrifter.

 

Grød med protein er ren sundhed

Grød kan laves på mange måder og med udgangspunkt i et væld af mere eller mindre sunde kornarter med mere. Grød med protein er derfor også et område, hvor du virkelig kan prøve mange kombinationer af, og måske opfinde dine egne superopskrifter. Du finder en række forskellige opskrifter på proteingrød her, og det er vores anbefaling, at du lægger ud med at lave nogle af vores efterprøvede opskrifter på grød med protein, og så derefter kan du begynde at eksperimentere med dine erfaringer i rygsækken.

Chiafrø er perfekte til en proteingrød

Du kan lave både kold og varm grød med protein, og når det gælder kold grød, så er chiafrø et vaskeægte hit. Chiafrø er rige på protein og fibre samt en lang række vitaminer og mineraler. De små frø er en af de såkaldte superfoods, fordi de er spækket med mange af de bestanddele, som din krop har brug for, for at yde på højeste niveau. Når du tilbereder en proteingrød. Her er nogle af de gode sager, som er i chiafrø:

  • Protein
  • Kalk
  • Kostfibre
  • Antioxidanter

Når du laver en chiagrød med fokus på proteinindholdet, så bør du dog tilføje proteinpulver, da du så kommer helt i mål med proteinindtaget. Som du kan se i opskrifterne, så er det let at kombinere proteinpulver med chiafrø og smagsgivende ingredienser såsom frugtstykker eller kakao.

Proteingrød til morgenmad

Uanset hvilken grød med protein, som du finder frem i vores samling af opskrifter, så vil du kunne bruge den til din næste morgenmad. Hvis du plejer at spise havregrød, så kan du med fordel prøve en af vores opskrifter, der tager udgangspunkt i denne fantastisk sunde kornart. Du kan koge havregryn med æggehvide og proteinpulver, og så mangler du egentlig bare at tilføje lidt lækker smag, som ikke bidrager med for meget sukker. Her er vanilje og kakao klassikere, som altid smager godt, og som du sagtens kan krydre din proteingrød med.

Lev sundt, træn hård & lav mad med protein

LinusPro er stedet, hvor du ikke bare finder opskrifter på grød, smoothies og proteinmad, men også træningsprogrammer og naturligvis alt hvad du har brug for af protein og lignende tilskud til din kost. Vi håber, at du kan blive inspireret af vores store katalog af opskrifter med protein, så du kan leve det liv med træning, som du drømmer om, og få den sunde krop, som du fortjener.