Hvem elsker ikke pandekager? Pandekager er lette og lækre, men de er normalt ikke særligt sunde. Hvis du træner hårdt, og gerne vil sikre dig, at din kost er en medspiller og ikke en modspiller, så bør du prøve nogle af vores opskrifter med proteinpandekager. I vores opskrifter finder du pandekager, der bruger de sundeste ingredienser samt proteinpulver, der giver føde til dine hungrende muskler. Læs med her, og find alle vores opskrifter på pandekager med protein.

 

Lækre opskrifter på proteinpandekager

Det er næsten lige så let at lave proteinpandekager, som det er, at lave almindelige pandekager. Den store forskel er ingredienserne, så vi anbefaler, at du får købt ind i forvejen, så du har alt, hvad du skal bruge klar. Det gode ved at have ingredienserne klar er, at du også kan bruge mange af dem til vores andre proteinopskrifter. Her er nogle basisingredienser til en god pandekage med proteinpulver:

Da en fedt- og sukkerfattig proteinpandekage ikke er fyldt med mel, mælk og fedtstof, så skal du være lidt mere tålmodig, når du steger den. En proteinpandekage er ikke lige så samarbejdsvillig på panden, som en traditionel pandekage, så du skal lige føle dig frem, når du steger dem.

Pandekager med protein er en alsidig snack

Når du har lavet dig en gang proteinpandekager, så har du en lun eftermiddagssnack foran dig, som du med fordel også kan tage med til træning en af de efterfølgende dage. En kold proteinpandekage giver dig lidt godt, som du kan spise før, under eller efter træning, hvis du har brug for lidt i maven. Så ved du, at du vedligeholder dit indtag af protein, samtidig med at din trang til noget sødt bliver tilfredsstillet. Brug vores opskrifter som inspiration, og lav dig så lige de proteinpandekager, som du foretrækker.

Lev dit liv sundt med protein

Det er ingen hemmelighed, at dine muskler har brug for protein, hvis du gerne vil have det bedste ud af din hårde træning. Protein er altafgørende for musklernes vækst og udvikling, og derfor håber vi, at vores opskrifter med proteinpandekager og andre proteinholdige opskrifter, kan hjælpe dig med at realisere den daglige kost, som du drømmer om. Du ved nok alt om, at det kan være svært at spise sundt, når du udsætter din krop for træning. Med et par gode opskrifter på proteinholdige pandekager, så får du lige ét våben mere i arsenalet, som kan tilfredsstille både din søde tand, og din sunde livsstil.

Din portal til proteinopskrifter, træning og sundhed

Vi håber, at du kan bruge vores side som en kilde til inspiration og gode idéer, foruden at være din partner, når det gælder proteinpulver med mere. Se dig omkring på siden, og udforsk blandt andet vores mange artikler og træningsprogrammer.

Et dedikeret liv med træning er baseret på gode vaner, som passer til dig og dit temperament. Vaner, der måske starter med træning mandag aften, og slutter ugen af med lækre proteinpandekager søndag eftermiddag.