Vil du gerne kunne lave proteinfyldt mad til morgenmad, mellemmåltider eller simpelthen fordi du vil have alternativer til kød og æg? Så er du landet det helt rette sted, for her på siden har vi samlet vores opskrifter på proteinmad – retter, der indeholder en masse protein, og som i det hele taget er spækket med sunde sager, der kan understøtte din træning. Læs med, og se vores opskrifter på mad med protein.

 

En dag med masser af protein

Hvis du ikke er vegetar eller veganer, så har du sikkert allerede et solidt indtag af kød og æg, som sikrer at du får en god grundmængde af protein indenbords. Det er vigtigt for dig, der arbejder med at udvikle dine muskler. Hvis du imidlertid gerne vil optimere dit indtag af protein, så kan du benytte vores opskrifter på mad med protein, der i særlig grad passer til de lidt lette måltider, hvor du måske ikke har lyst til traditionelle proteinkilder såsom kød og æg. I vores katalog af opskrift med mad, der er rig på protein, finder du små, gode sager såsom pølsehorn, hveder, koldskål og forskellige opskrifter, der er perfekte til morgenmaden.

At lave mad med ekstra protein

Hvis du endnu ikke er blevet ekspert i at lave mad med tilsat protein, så bare rolig – du er allerede godt på vej ved at du læser med her. Når du har prøvet vores forskellige opskrifter, så vil du oparbejde en forståelse for, hvordan du kan tilsætte proteinpulver til en opskrift, for dermed at lave en version af retten, der er særligt proteinrig. Proteinpulver kan kombineres med et væld af råvarer for at give et resultat, der tager form af en dej, en creme eller en lækker drik. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når du laver mad med protein. Hvis du laver dine egne eksperimenter, og de er vellykkede, så skriv det ned, så du får dit eget katalog af fantastiske opskrifter på proteinmad. Du er meget velkommen til at dele dine gode opskrifter med os, hvis du er kommet frem til en vinderopskrift eller to.

Et liv med veltrænede muskler er et liv med protein

Vi elsker træning og sundhed, og fordi man ikke kan sige muskler uden at sige protein, så vil vi gerne give dig de bedste muligheder for at leve et sundt liv, der understøtter din træning – uanset om du træner efter et skarpt træningsprogram eller ej – med inspiration til at få rigeligt protein i kosten. Det kan være en særligt stor udfordring for dem, der ikke spiser meget kød eller æg, eller helt holder sig væk fra disse proteinkilder. I så fald er vejen frem mad med tilsat protein.

Her på siden finder du altså alle vores opskrifter på mad med protein. Vi har dog også et væld af andre opskrifter, og du finder det samlede overblik over alle proteinopskrifter her. Glæd dig til at få skabt nye vaner i køkkenet, og til at opleve nye smage og retter, som du ved arbejder sammen med din krop og dine træningsmål.